O George Clooney παρουσιάζει το trailer της νέας του ταινίας σε μια εμφάνιση έκπληξη

Λίγο αφότου παντρεύτηκε (ας το δεχτούμε επιτέλους) εμφανίστηκε στη Comic Con της Νέας Υόρκης και ...
O George Clooney παρουσιάζει το trailer της νέας του ταινίας σε μια εμφάνιση έκπληξη  - Κεντρική Εικόνα



Από τη πρώτη στιγμή που ακούστηκε ο τίτλος Tomorrowland, η Disney ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τη νέα ταινία του studio με τον George Clooney και τίποτα άλλο.  Είναι ένα από τα μεγαλύτερα projects τους και κρατάνε σιγή ιχθύος, μη σας πω δίνουν νέο νόημα προς τη φράση, για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής λοιπόν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μια φουτουριστική ιστορία με τον George, headliner του cast και τον Brad Bird (Ο Ρατατούης) να σκηνοθετεί το σενάριο του Damon Lindelof (ένας από τους βασικούς συντελεστές του Lost).  Αυτά.

Τώρα έχουμε και trailer και λίγα πράγματα για την υπόθεση και τον George να αισθάνεται ιδιαίτερα γενναιόδωρος ύστερα από το γάμο του και να μας αποκαλύπτει κι εκείνος πράγματα.

Στην Comic Con της Νέας Υόρκης πάντως δεν τον περίμεναν και η όλη μυστικοπάθεια της ταινίας δικαιολόγησε και την ξαφνική εμφάνιση του στο πάνελ της ταινίας. Και ως κλασικός Clooney ενθουσιάσε το κοινό με το απόλυτο charm του. Δήλωσε ότι «δε μου διαφεύγει το γεγονός ότι περνάω το μήνα του μέλιτος μου στη Comic Con» και ζήτησε συγγνώμη αστειευόμενος από τους fans του Batman για τη συμμετοχή του στο Batman & Robin και τη στολή όπου φαίνονταν οι...ρώγες του. Α, George, George, εσύ και τα pr σου.

Όσο για τη ταινία, αυτή βρίσκει τον χαρακτήρα του, Frank και μια νεαρή κοπέλα να ξεκινούν μια αποστολή για να βρουν ένα αινιγματικό μέρος κάπου στο χώρο και τον χρόνο, το Tomorrowland.  Κι εντάξει, δε χρειάζεται να περιμένουμε πολύ μέχρι να δούμε τη ταινία, να μέχρι αύριο, μεθαύριο, τον Μάϊο του 2015.