Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας



Οι ταύροι χρειάζονται επειγόντως ύπνο, οι καρκίνοι να εργαστούν σκληρά και οι ζυγοί να δείξουν ψυχραιμία. Καινούρια εβδομάδα ξεκίνησε και τα άστρα μάς δίνουν μία γεύση για όλα όσα μας επιφυλάσσει. 

ΚΡΙΟΣ

Σε νέα βελτιωμένη έκδοση!

Για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο, θα πρέπει να κλείσεις παλιές πληγές. H πανσέληνος και η ολική έκλειψη στον Kριό θα σε βοηθήσει να εξουδετερώσεις όλους τους κακούς δαίμονες που σε κυνηγάνε το τελευταίο διάστημα. Πολύ σημαντικό είναι να δώσεις μεγάλη προσοχή σε άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Υπάρχει περίπτωση να σου κρύβουν πράγματα που άκουσαν και δεν θεώρησαν σκόπιμο να σου τα μεταφέρουν. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τίποτα το φυσιολογικό δεν σε ελκύει και το επόμενο διάστημα θα σε πιάσει μια τρέλα όχι μόνο να το λες, αλλά και να το αποδείξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάνω από όλα ψυχραιμία!

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η σελήνη περνάει στον Ταύρο. Αλλά η επιρροή των πλανητών πάνω στο ζώδιό σου τη συγκεκριμένη περίοδο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη μιας ψυχικής ανάτασης. Ίσως να μην είσαι και πολύ ικανοποιημένη από τον ψυχολόγο σου και να αναζητήσεις νέες μεθόδους ηρεμίας. Επίσης, να θυμάσαι ότι θα σου έκανε καλό ο καλός ύπνος. Έχεις δεν έχεις χρόνο, θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου. Στα ερωτικά οφείλεις να θυμάσαι ότι άλλα πράγματα μας δίνουν οι μικρότεροι άντρες και άλλα οι μεγαλύτεροι. Διάλεξε ποια αγωγή θα ακολουθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγάπε με, με όλα τα λάθη που έχω κάνει, κράτα με!

Το διάστημα που η σελήνη θα περνάει στου Διδύμους θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και ιδιαίτερα εγκρατής σε ό,τι άφορα τα ερωτικά σου «θέλω». Δεν είσαι η μόνη έξυπνη στην αγορά και καλά θα κάνεις επιτέλους να αρχίσεις να λογαριάζεις τα πράγματα με το χαρτί και το στιλό... Αν είσαι κάπου και σου παρέχουν το 75% απ’ ό,τι θέλει μια γυναίκα, δεν είναι εποχή για να τα ρισκάρεις όλα για ένα 6%, που πιθανόν να σου έχει γυαλίσει. Στα επαγγελματικά τα πράγματα έχουν καλή ροή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ίσως να σου έρθει και προαγωγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φόρτσα τις μηχανές!

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να καταλάβεις ότι κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδάκι να μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με ένα χτύπημα. Εσύ, που είσαι ένα ζώδιο που δεν φοβάται τη δουλειά, θα έπρεπε να το ξέρεις καλύτερα απ’ όλους. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, θα ξεκινήσεις και πάλι αυτό που ξέρεις να κάνεις και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Στον ερωτικό τομέα μάλλον έχεις ξεφύγει λιγάκι, μάλλον υπολόγισες λάθος τα πράγματα σε ό,τι άφορα τις αντοχές των άλλων απέναντί σου. Δούλεψέ το λίγο ακόμα μέσα σου και θα το βρεις.

ΛΕΩΝ

Βαθιές ανάσες..!

Λοιπόν, το επόμενο διάστημα είναι η περίοδος της μεγάλης εκτόνωσης... Θα πρέπει απαραίτητα να συνευρεθείς σεξουαλικά με τους πιο απίθανους τρόπους, επίσης θα πρέπει να παίξεις ρόλους σε ό,τι άφορα τα ερωτικά σου για να βρεις ποιο ύφος σου ταιριάζει. Nα αισθάνεσαι ότι πας για Όσκαρ και τίποτα δεν μπορεί να σου στερήσει τη νίκη. Στον επαγγελματικό τομέα, ό,τι κι αν συμβαίνει από θέματα αναποδιών ή από καταστάσεις που δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελες, πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και το σύμπαν θα σου δώσει το καλύτερο δώρο. Υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εν εξάλλω καταστάσεις!

Το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα αισθάνονται σαν να είναι δεμένοι σε έναν πάσσαλο και να περνούν από μπροστά τους όλες οι εποχές του χρόνου σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάξει, αντιθέτως είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να καταλάβεις ότι δεν είναι περίοδος για ρομαντισμούς. Θα πρέπει να έχεις όλες τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση για να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Τα λιοντάρια είναι καλή παρέα για ένα ταξίδι αναψυχής.

ΖΥΓΟΣ

Διατήρησε τις ισορροπίες με κάθε κόστος!

Το επόμενο διάστημα θα συμβούν γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ψυχολογική σου κατάσταση. Ίσως να βρεθείς σε κάποιο γνώριμο και οικείο περιβάλλον, που αρχικά θα τονώσει το ηθικό σου και θα αισθανθείς βασίλισσα, αλλά στην πορεία τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα πέσουν βροχή. Αυτό δεν είναι κάτι που δεν το περίμενες, αλλά κάπου βαθιά μέσα σου έλπιζες ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πως όταν οι άνθρωποι σου χαμογελούν το κάνουν με την καρδιά τους. Τα ερωτικά σου είναι πολύ δύσκολα. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει κουραστεί. Μια γλυκιά κουβέντα ίσως βοηθούσε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απλά ακαταμάχητη!

Καμιά φορά ανακαλύπτει κανείς ότι τελικά έχει μεγαλύτερες δυνάμεις και δυνατότητες απ’ ό,τι πίστευε ο ίδιος ή απ’ ό,τι του έλεγε το κοντινό του περιβάλλον. Έτσι, λοιπόν, όσο ο Κρόνος απομακρύνεται από το ζώδιό σου τόσο εσύ θα δυναμώνεις και θα σου δημιουργείται η επιθυμία να κάνεις πράγματα που ποθείς ή που σε ποθούν. Όταν ξεπεράσεις κάποια επαρχιώτικα ταμπού, θα δεις ότι και να έχεις κάνει μια λάθος ενέργεια, μπορείς να την προσπεράσεις πολύ εύκολα. Η λάβα μέσα σου έχει αρχίσει και κοχλάζει και οι πρώτοι που θα το μυριστούν είναι τα ζώδια της φωτιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ κι ο άλλος σου εαυτός!

Αυτό το καινούριο που σε έχει πιάσει με τη θεατρικότητα... Το παίζεις αδιάφορη και ωραία, αλλά να ξέρεις πως είναι ο Άρης στον Τοξότη που σου δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση... Ποτέ, βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς με τι έχεις να κάνεις απέναντί σου. Αν, για παράδειγμα, σε ενδιαφέρει ένα ζώδιο της γης, τα πράγματα θα είναι πανεύκολα για εσένα. Αν έχεις να κάνεις με ζώδιο του αέρα, θα σου δώσει και άλλους ρόλους να παίξεις. Με ζώδιο του νερού δεν νομίζω ότι θα κάτσεις να ασχοληθείς... Με τα ζώδια της φωτιάς ίσως να καείς στο τέλος... Δεν χρειάζεται να το παρατραβήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα αλλάζουν!

Το επόμενο διάστημα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα έχουν τάσεις φυγής από το σπίτι. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην κοιμάται καλά, να μη σε βολεύει το κρεβάτι σου και να ξεφυλλίζεις τα άλμπουμ με την πενταήμερη εκδρομή στη Ρόδο... Επίσης, μέσα σε όλο αυτό, θα ανασκαλέψεις παλιούς έρωτες, ανεκπλήρωτες καταστάσεις και θα κάνεις τηλέφωνα σε φίλους που ίσως να έχεις να μάθεις πολλά χρόνια νέα τους. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα πρέπει να σκεφτείς έντονα το επόμενο βήμα και να είσαι έτοιμη για μια πιθανή αλλαγή που έρχεται − όχι απαραίτητα κακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα για αλλαγές!

Μέσα σου είναι σίγουρο ότι υπάρχει και ακούγεται μια πολύ δυνατή κραυγή. Η ψυχή σου φωνάζει κι εσύ δεν την ακούς, η ψυχή σου είναι μια μεγάλη σταρ του σινεμά κι εσύ περιφέρεις το κουρασμένο σώμα σου με το μπουλούκι και το θίασο από χωριό σε χωριό... Μια μέρα η ψυχή σου θα το σκάσει από το σώμα σου και θα μείνεις πίσω άδεια και χωρίς ουσία. Το σύμπαν θα σου δώσει τη δύναμη να προχωρήσεις, αλλά θα πρέπει να προσέξεις το κοντινό σου περιβάλλον. Ήσουν πολύ ευάλωτη το προηγούμενο διάστημα και έγινες προϊόν εκμετάλλευσης από άτομα που δεν έπρεπε...

ΙΧΘΥΕΣ

Πήρες την πρό(σ)κληση;

Το επόμενο διάστημα θα είναι για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου μια μεγάλη πρόκληση... Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, πάντα υπήρχε το δούναι και λαβείν, δηλαδή ή έπαιρνες συνεχώς ή έδινες συνεχώς. Αυτή την περίοδο το σύμπαν σε έχει κατατάξει στη φάση που δίνεις. Από αύριο, θα προσπαθήσεις να τεστάρεις και το σύντροφο και τους συνεργάτες σου, αν αντέχουν να μοιράζονται πράγματα μαζί σου. Από αύριο, όποιος δεν είναι κατάλληλος φεύγει, όποιος ήταν υποκριτής φεύγει. Αν είναι να κάνεις κάτι καινούριο, θα το κάνεις με ανθρώπους, στους οποίους μπορείς να στηριχθείς πραγματικά.