ΗBO: H Emily Blunt έχασε ρόλο επειδή ήταν ανορεξική;

Η 32χρονη Βρετανίδα είδε το όνομα της να γίνεται θέμα συζήτησης. Και όχι για καλό…
ΗBO: H Emily Blunt έχασε ρόλο επειδή ήταν ανορεξική;



Η Emily Blunt πάσχει από ανορεξία; Αυτό ισχυρίζονταν στα emails που διέρρευσαν στο Wikileaks η πρόεδρος της Sony, Amy Pascal και ο σκηνοθέτης, Drew Goddard!

Η πρόεδρος της εταιρείας συζητούσε με τον Goddard το ενδεχόμενο να δώσουν στην 32χρονη ηθοποιό τον ρόλο της Scorpion στο Spider-Man, ωστόσο είχαν δεύτερες σκέψεις λόγω της αδύνατης σιλουέτα της Blunt.

«Νομίζω πως είναι ανορεξική. Έτσι μου φαίνεται στις φωτογραφίες», τόνιζε η Pascal σε ένα από τα mail της προς τον Goddard, ο οποίος από την πλευρά του ήθελε την Blunt στην ταινία του Sinister Six. Με αποτέλεσμα πάντως να την κόψουν από την οντισιόν για τον άνθρωπο-αράχνη...

Για την ιστορία, το email στάλθηκε τον περασμένο Μάιο, λίγους μήνες αφότου η Blunt γέννησε την κόρη της, Hazel, ενώ στο παρελθόν η Βρετανίδα είχε τονίσει πως για τις ανάγκες της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Πράντα», έφτασε κοντά στην ανορεξία, λόγω του χαρακτήρα που υποδυόταν.

Και αν δεν θυμάστε τον πρώτο κύκλο διαρροών των emails της Sony, να σας θυμίσουμε πως η κυρία Pascal αποκαλούσε «κακομαθημένη» την Angelina Jolie, «ξιπασμένο» τον Leonardo DiCaprio και… ατάλαντο τον Andrew Garfield που έπαιζε στο Spider-Man.

Οπότε, λίγα άκουσε η Blunt…