David Beckham : Υποψήφιος για… James Bond!

Η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε να συμβεί…
David Beckham : Υποψήφιος για… James Bond!



Ο Daniel Craig δεν θα συνεχίσει στον ρόλο του James Bond. Αυτό το γνωρίζαμε καιρό ωστόσο δεν γνωρίζουμε τον αντικαταστάτη του, κάτι που έχει γίνει… εθνικό θέμα στην Αγγλία! Νέο όνομα στη λίστα των υποψήφιων ο… David Beckham!

Αν σας φαίνεται παράξενο, έχει μια λογική εξήγηση και αυτή δεν είναι άλλη από το εμπορικό κομμάτι. Η εταιρεία παραγωγής του 007 έχει λάβει χιλιάδες mails από τους θαυμαστές του 41χρονου star, και πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας στο ποδόσφαιρο, οι οποίοι ζητούσαν τον David στον ρόλο του ναύαρχου Bond.

Ενώ αρχικά είχε ξεκινήσει σε μορφή αστείου η ιδέα, σύντομα η εταιρεία παραγωγής άρχισε να σκέφτεται σοβαρά τον Beckham και πλέον το όνομα του παίζει δυνατά για να τον δούμε σαν 007.

Ο Beckham έχει αποφασίσει να γίνει ηθοποιός και θα τον δούμε σύντομα στον πρώτο του ρόλου στην ταινία Knights of the Roundtable: King Arthur, όπου θα υποδυθεί έναν ιππότη. Με τον ρόλο του να αγγίζει τις… 13 γραμμές κείμενο!

«Είχα 13 γραμμές κείμενο και έκανα πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Guy ερχόταν να κάνει πρόβα μαζί μου και αυτό γινόταν για πολύ καιρό», είχε δηλώσει ο Beckham.

Αυτή την στιγμή επικρατέστερος για να υποδυθεί τον James Bond είναι ο Idris Elba ενώ το όνομα του Tom Hardy έχει ξεκινήσει και ακούγεται όλο και εντονότερα.

Η αλήθεια είναι πως μια περιέργεια να δούμε τον Beckham, 007 την έχουμε!

Δες ΕΔΩ ποιος άλλος star δήλωσε πως θέλει να γίνει ο James Bond