Rita Ora – Zayn Malik : Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!

Οι παπαράτσι βρήκαν τον νέο τους αγαπημένο στόχο!
Rita Ora – Zayn Malik : Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!



Ο Zayn Malik μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να αποχωρήσει από τους One Direction και να χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, Perry Edwards. Η Rita Ora να μετακομίσει από το Voice στο X-Factor και να χωρίσει με τον σύντροφο της, Ricky Hilfiger. Μόνος ο Zayn, μόνη η Rita, σκέφτηκαν να… ενώσουν τις μοναξιές τους!

Οι δυο Βρετανοί stars έχουν ξεκινήσει να κάνουν πολύ στενή παρέα και μάλιστα γευμάτισαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου. Το περιβάλλον, ωστόσο και των δυο απλά αναφέρει πως ήταν ένα επαγγελματικό δείπνο: «Δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους. Ήταν ένα γεύμα της εταιρείας».

Η ιστορία όμως έχει παρελθόν… Πριν από λίγες μέρες ο Zayn και η Rita είχαν γευματίσει ξανά μαζί ενώ η Ora όταν είχε ερωτηθεί σε εκπομπή για το ενδεχόμενο να γίνει ζευγάρι με κάποιον διάσημο, απάντησε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

Ο Τύπος αναφέρει, ωστόσο, πως μεγάλο εμπόδιο για να είναι μαζί ο 22χρονος Malik και η 24χρονη Ora είναι η κοινή τους δισκογραφική εταιρεία, η οποία προφανώς και πολύ δύσκολα θα δεχτεί μια τέτοια σχέση.

Εκτός και αν κρίνει πως οι πωλήσεις τους μπορούν να ανέβουν…

H Rita...

O Ζayn...