Leonardo DiCaprio : Κοιμήθηκε σε κουφάρι ζώου για ένα ρόλο!

Να δούμε τι άλλο θα κάνει…
Leonardo DiCaprio : Κοιμήθηκε σε κουφάρι ζώου για ένα ρόλο!



Ο Leonardo DiCaprio έχει δει την Ακαδημία Κινηματογράφου να του γυρίζει την… πλάτη τέσσερις φορές, χάνοντας το Oscar. Με τη νέα του ταινία, το Revenant, έχει αρκετές πιθανότητες για το χρυσό αγαλματάκι, ωστόσο χρειάστηκε πολλές θυσίες!

Όπως αποκάλυψε ο 40χρονος superstar, για να καταφέρει να μπει στο «πετσί» του ρόλου, στον οποίο υποδύεται έναν κυνηγό αρκούδων που τον προδίδουν οι σύντροφοί του, κοιμήθηκε μέσα σε ένα… κουφάρι ζώου!

«Μπορώ να σας πω 30 ή 40 περιπτώσεις που βρήκαμε μεγάλες δυσκολίες. Είτε παγωμένα ποτάμια, είτε περιπτώσεις που έπρεπε να κοιμηθώ μέσα σε νεκρά ζώα. Συνεχώς είχα προβλήματα με την θερμοκρασία και την υποθερμία», δήλωσε στο Yahoo Movies ο DiCaprio.

Οι αποκαλύψεις για όσα έζησε στον Καναδά και την Αργεντινή, όπου έγιναν τα γυρίσματα του Revenant σε σκηνοθεσία Alejandro inarritu, δεν σταμάτησαν εκεί: «Δεν είχα φάει ποτέ ξανά ωμό συκώτι βούβαλου. Οι αντιδράσεις που θα δείτε στην ταινία είναι πραγματικές. Θα καταλάβετε πολλά…».

Θα καταφέρει μετά από τέσσερις υποψηφιότητες ο Leo να πάρει επιτέλους το Oscar; Τις θυσίες του πάντως τις έκανε και με το παραπάνω!

Διάβασε ΕΔΩ την σκέψη του DiCaprio για τα σκάνδαλο Volkswagen