John Malkovich: Έγραψε την ταινία που δεν θα τη δεις ποτέ!

Κάνει πρεμιέρα σε 100 χρόνια με θεατές που θα έχουν μπει σε λοταρία! Η δική μας Τόνια έθεσε υποψηφιότητα να κληρωθεί (δες, δες!)...
John Malkovich: Έγραψε την ταινία που δεν θα τη δεις ποτέ!



Ότι ο John Malkovich είναι εκκεντρικός το ξέραμε, αλλά ότι θα φτάσει σε τέτοια επίπεδα τρέλας δεν το περιμέναμε! Έγραψε, λοιπόν, με τον Robert Rodriguez την ταινία την οποία θα μπορέσεις να δεις σε λίγες μέρες στις Κάννες, αλλά ποτέ δε θα μπορέσεις να την παρακολουθήσεις ολόκληρη! Και αυτό γιατί πολύ απλά η πρώτη προβολής της πολυαναμενόμενης (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της θα γίνει το Νοέμβριο του 2115! 

Ηταινία θα φυλαχτεί σε χρονοκάψουλα, aka θυρίδα ασφαλείας, μέχρι τη συμπλήρωση των 100 χρόνων δηλαδή το 2115! Η ταινία με τίτλο «100 χρόνια» στην οποία και πρωταγωνιστεί  ίδιος ο Malkovich, φυσικά είναι προϊόν marketing καθώς τη ζήτησε το πολυτελές κονιάκ Louis XIII, ως ένδειξη της ποιότητάς τους.

Τα «100 Χρόνια» θα παραμείνουν στο σκοτάδι μέχρι το 2115 σε ασφαλές σημείο της Γαλλίας και είναι προγραμματισμένο να προβληθούν σε 1000 άτομα, η επιλογή των οποίων θα γίνει αυτό το διάστημα. Φυσικά εννοείται ότι κανείς από τους «τυχερούς» προσκεκλημένους δεν θα ζει τότε, οπότε η  πρόσκληση θα κληρονομηθεί στους απογόνους τους.

Έτσι λοιπόν, εμείς εδώ στο #followme πήραμε δραστικά μέτρα . Αν η fashion editor μας είναι η υπερτυχερή αυτής της κλήρωσης ο απόγονος του απογόνου της (του Θάνου δηλαδή) θα πάει στην πρεμιέρα. Για του λόγου το αληθές:

Υ.Γ. Ελπίζουμε μόνο να μην πρόκειται για ένα σούπερ τέλειο διαφημιστικό τρικ προώθησης του κονιάκ (γιατί ποιος την ακούει την Τόνια μας)!

Δείτε και αυτό! Σταματήστε ό,τι κάνετε! O Harry Styles των One Direction με κοντό μαλλί!