Χαμός στη showbiz! Η Νάντια Μπουλέ topless, η Σίσσυ Χρηστίδου με νέο look και το βίντεο του Βαρδή για την κόρη του

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα σύντροφο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου;
Χαμός στη showbiz! Η Νάντια Μπουλέ topless, η Σίσσυ Χρηστίδου με νέο look και το βίντεο του Βαρδή για την κόρη του



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Τις στιγμές ευτυχίας που ζει ο Γιάννης Βαρδής κατέγραψε σε ένα βίντεο. Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του Νατάσσα Σκαφιδά καλωσόρισαν την Τρίτη την κόρη τους. 

H Νάντια Μπουλέ topless

Η αλήθεια είναι ότι η Νάντια Μπουλέ δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόζες. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram από το πρωινό της στο κρεβάτι της. 

Ο Σάκης Ρουβάς για τον Αλέξη Τσίπρα 

Για πολιτική μίλησε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του ANT1. O Έλληνας σταρ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και η απάντησή του ήταν η εξής: «Τον Τσίπρα τον κρίνει το αποτέλεσμα, όχι εγώ. Θα ήταν δύσκολο να ήμασταν ικανοποιημένοι ούτως ή άλλως, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Τσίπρας πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να έκανε το καλύτερο που μπορούσε, αλλά το άσχημο είναι ότι ο κόσμος τον ψήφισε για να κάνει τελείως κάτι άλλο από αυτό που έκανε τελικά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε το μαλλί

Ένα νέο χρώμα δοκίμασε στα μαλλιά της η Σίσσυ Χρηστίδου. Η Σίσσυ αυτή τη φορά δοκίμασε ένα πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και το έδειξε στους φαν της το Instagram. 

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς στη Νέα Ζηλανδία

Μέχρι τη νέα Ζηλανδία ταξίδεψαν οι νιόπαντροι Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς. «Μας ζήτησε ο Φρόντο να έρθουμε στη Μέση Γη να τον επισκεφτούμε...και εμείς δε χαλάμε χατίρι!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. 

H Κατερίνα Καινούργιου για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρώην σύντροφό της που πλέον έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση και δεν διστάζει να τη δημοσιοποιεί στο Instagram. 

Άρα δεν σε στεναχώρησε η κίνησή του…

Με απογοήτευσε πιο πολύ παρά με στεναχώρησε, γιατί σκέφτομαι πως ίσως είναι πολύ γρήγορα για να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να το δημοσιοποιήσεις κι όλας. Κάνε το αλλά κράτα το και λίγο για σένα, για να σεβαστείς και τον άλλον άνθρωπο. Αυτή είναι η δική μου λογική. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως εύχομαι και σε όλους τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει και όχι μόνο.

Δες ΕΔΩ όλες τις σέξι φωτογραφίες του Θεοχάρη Ιωαννίδη.