Batman v Superman: Dawn of Justice: Θα υποδυθεί η Jena Malone τον θηλυκό Robin;

Δες πόσοάλλαξε η ηθοποιόςαπό τοHunger Games.
Batman v Superman: Dawn of Justice: Θα υποδυθεί η Jena Malone τον θηλυκό Robin;



Τη θυμόμαστε ως ανήσυχη Anna Harrison στο Stepmom, επαναστάτρια Alyssa Beck στο Life as a House και φυσικά δυναμική Johanna Mason στο δημοφιλές Hunger Games. Τώρα η Jenna Malone φημολογείται ότι θα βρεθεί στη θέση του θηλυκού Robin στην καινούρια ταινία Batman VS Superman: Dawn of Justice στο πλευρό του Benn Affleck. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.com, η Jenna φημολογείται ότι θα υποδυθεί την Carrie Kelly, μία θηλυκή έκδοση του Robin. Θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που μία γυναίκα ηθοποιός θα περάσει από casting για τον ρόλο του Robin.  Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού του Ντιτρόιτ, Kirk Montgomery, υπήρξε μία σκηνή ανάμεσα στους Bruce Wayne (Ben Affleck) και Lex Luthor (Jesse Eisenberg) η οποία γυρίστηκε αυτή την εβδομάδα. «Έμαθα επίσης ότι ο χαρακτήρας του Robin θα είναι γυναίκα» σχολίασε αναφερόμενος στο μεγάλο μυστικό του σεναρίου. Η Jena Malone μάλιστα εμφανίστηκε στο σετ της Warner Bros. Καθώς και σε μία πρόσφατη πρεμιέρα, επιδεικνύοντας το νέο της look στα μαλλιά.

Το σίγουρο είναι ότι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Zack Snyder, ο οποίος αποκάλυψε την ιδέα του πέρυσι στο Comic-Con, έχει μεγάλη ζήτηση στους ηθοποιούς. Η Jena Malone πάντως είναι από τους λίγους ηθοποιούς που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Hollywood από παιδιά και κατόρθωσαν να μείνουν μέχρι σήμερα στο προσκήνιο, έχοντας ως σημείο αναφοράς τη δουλειά τους.

Η ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Henry Cavill και Gal Gadot αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 25 Μαρτίου 2016.