Ερωτευμένα ζευγάρια σε βραδινή έξοδο! Ξέρουμε που πήγαν και τι έκαναν

Το #Followme ακολουθεί τα ερωτευμένα ζευγάρια διασήμων...
Ερωτευμένα ζευγάρια σε βραδινή έξοδο! Ξέρουμε που πήγαν και τι έκαναν



Τα ερωτευμένα ζευγάρια παίρνουν το ταίρι τους από το χέρι και πάνε βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα. Πότε σε κάποια επίσημη πρεμιέρα θεάτρου και πότε στα μπουζούκια, ένα είναι σίγουρο: Περνάνε τέλεια (ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν)!

Πού βρήκε όμως τους celebrities το ξεκίνημα αυτής της νέας εβδομάδας; Ο Βασίλης Κούκουρας και η αγαπημένη του Βάνα Ραμπότα βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του θεάτρου “Σταθμός” στην παράσταση “Μαγειρεύοντας με τον Elvis” δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι είναι. Στην ίδια παράσταση βρέθηκαν και οι νιόπαντροι Ιωσήφ Μαρινάκης και Χρύσα Καλπάκη, που μας ξάφνιασαν όλους μετά τον μυστικό τους γάμο στην Νέα Υόρκη πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες! Μάλιστα, μετά το θέατρο πήγαν και μια βόλτα από το Baraonda για να απολαύσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Άλλο ένα ζευγάρι που... ξενύχτησε ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Χριστίνα Κοντοβά, οι οποίοι βρέθηκαν στο “Φως” για να τραγουδήσουν live τις μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η Κατερίνα Λέχου με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη πήγαν στην παράσταση “Λεωφορείο ο πόθος” στο θέατρο Άνεσις και η ηθοποιός έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση με την μοναδική της εμφάνιση, φορώντας ένα υπέροχο λευκό μακρύ φόρεμα. Φυσικά στην ίδια παράσταση βρέθηκε και η πολυσυζητημένη των ημερών, Χρυσούλα Διαβάτη με τον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου αλλά και η Θάλεια Ματίκα με τον άντρα της Τάσο Ιορδανίδη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη βρέθηκαν στο θέατρο Βέμπο, ενώ ο Γιάννης Μπέζος με την Ναταλία Τσαλίκη επέλεξαν να την παράσταση “Γλάρος” στο θέατρο Θησείον. Άλλο ένα ζευγάρι που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν ο Νίκος Γαλανός με την εντυπωσιακή σύντροφό του που βρέθηκαν στο θέατρο Αγγέλων Βήμα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Τόπος συνάντησης Ανατολής Δύσης.” 

Ποια άλλα ζευγάρια in love εντόπισε όμως ο φωτογραφικός φακός;