Εσύ ποιος θέλεις να αντικαταστήσει τον Zayn Malik;

Οι συντάκτες του FollowMe απαντούν.
Εσύ ποιος θέλεις να αντικαταστήσει τον Zayn Malik;



Παγκόσμια υστερία επικρατεί με την αποχώρηση του Zayn Malik των «One Direction». Οι νεαρές φαν του πιο διάσημου boy band σε όλο τον πλανήτη θρηνούν και οι μάνατζερ ψάχνουν απελπισμένα τον επόμενο αντικαταστάτη του 22χρονου Βρετανού. Εμείς, λοιπόν, σκεφτήκαμε να τους βοηθήσουμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για τη θέση του Malik. Ιδού που καταλήξαμε οι συντάκτες του FollowMe. 

Justin Bieber

Δημήτρης Δρίζος: Εγώ ήθελα να μην αντικαταστήσει κανείς τον Zayn (καλά όνομα είναι αυτό;) για να διαλυθούν οι One Direction ή Μονόδρομος στα ελληνικά. Αφού όμως μου είπαν σώνει και ντε να πω κάποιον, διαλέγω τον Justin Bieber γιατί απλά θα βρει άλλους 4 αντιπαθητικούς και δεν θα νιώθει μοναχός του. Ναι Justin, δεν είσαι μόνο εσύ αντιπαθέστατος! Υπάρχουν άλλοι 4 που θα γίνετε κολλητοί...

Nick Jonas 

Δανάη Γεωργαντά: Επιλέγω Nick Jonas γιατί μόνος του δεν τον βλέπω να κάνει καριέρα... Το τραγούδι που έβγαλε μετά την διάλυση των Jonas Brothers ήταν σκέτη αποτυχία άρα θα φαντάζομαι ψάχνει για δουλειά. Και αφού τώρα υπάρχει μια θέση στους One Direction νομίζω είναι η κατάλληλη επιλογή. 

Stan 

Φανή Πλατσατούρα: Επειδή πρέπει να στηρίξουμε την εγχώρια μουσική σκηνή θα προτείνω τον αγαπημένο pop-star της Ελλάδας Stan. Έχει ήδη χιλιάδες θαυμάστριες, τις λεγόμενες «Staners» (!) αλλά και το δικό του άρωμα. Ο Malik είχε δικό του άρωμα; Ε; 

Austin Mahone

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Ο αντίζηλος του Justin Bieber, μάλλον αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή! Μικρός, νοστιμούλης, διαθέτει μια καλή φωνή και αυτά μάλλον αρκούν και με το παραπάνω! Ήρθε η ευκαιρία ο Austin να βγει από την σκιά του Justin και να γίνει παγκοσμίως γνωστός! 

Μiles Κane 

Βάλια Ζαμπάρα: Μετά τους  «Last Shadow Puppets» τι πιο λογικό να στραφεί στους «One Direction». Ο Miles Kane μπορεί να μην είναι teenager αλλά θα φέρει αυθεντικό βρετανικό αέρα στο συγκρότημα. 

Jaden Smith

Γιάννα Κορρέ: Ο 16χρονος γιος του Will Smith είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωση. Θέλει απελπισμένα να γίνει διάσημος, έχει αυτό το μπλαζέ υφάκι που κάθε boyband χρειάζεται αλλά και το must χνουδάκι- παραλίγο μουστάκι της εφηβείας. 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Νάνσυ Φαφούτη: Αν και ο Δημήτρης παραλίγο να με πείσει ότι ο Γιάννης Πάριος είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Zayn Malik, τελικά θα επιλέξω Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που αν και μεγάλος σε ηλικία ξέρει από boy bands και θα μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία του. Τι One, τι One Direction.  

Blackie Lawless

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: O απόλυτος rock σταρ των Wasp θα αποκτήσει ξανά νεανικό κοινό και οι One Direction θα γίνουν glam. Έτσι δεν θα έχουν μόνο 13χρονα κοριτσάκια για θαυμάστριες! (LOL)

Τον Έλληνα Justin Bieber Βαγγέλη Κακουριώτη διάλεξε η Κατερίνα Ιωακείμ και πολύ καλά έκανε. Ο 18χρονος Βαγγέλης Κακουριώτης των Boys and Noise είναι έτοιμος για τους One Direction μιας και τα κορίτσια που αυτοαποκαλούνται VKtors τρελαίνονται μαζί του, ενώ και από φωνή δεν πάει πίσω. 

Δες ΕΔΩ την επίσημη δήλωση του Zayn Malik.