One Direction: Θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί από ποτέ!

Μετά την αποχώρηση του Zayn Malik, τα υπόλοιπα μέλη κυκλοφόρησαν τις πρώτες τους φωτογραφίες ως τετράδα.
One Direction: Θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί από ποτέ!



Έχει περασει περίπου μία εβδομάδα από τότε που ο Zayn Malik ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αγαπημένο boy band των One Direction. Αφού τα υπόλοιπα μέλη συνήλθαν από το σοκ, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τέσσερις τους, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις τους στο επίσης σοκαρισμένο κοινό τους.

Για να δείξουν ότι θα παραμείνουν ενωμένοι, ανέβασαν δύο φωτογραφίες στα social media τους, χαρούμενοι και δυνατοί. 

Παρά την αποχώρηση του Malik, οι εναπομείναντες Liam Payne, Louis Tomlinson, Harry Styles and Niall Horan, εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια, στους fan τους, στη Νότια Αφρική, τραβώντας επί σκηνής μία selfie.

O Liam παραδέχτηκε ότι από τη στιγμή που ο Ζayn αποφάσισε να φύγει από την μπάντα, πέρασαν τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων πέντε χρόνων. Τελικά όμως η αγάπη του κοινού, τους βοήθησε να δεθούν ακόμα περισσότερο ώστε να συνεχίσουν πιο δυνατοί.

Εν τω μεταξύ, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, το πρώην μέλος του συγκροτήματος, ανέβασε φωτογραφίες με την αγαπημένη του Perrie Edwards, από τις διακοπές τους. Λίγες μέρες πριν,ο Malik να είχε ένα "κρυφό ραντεβού" στο στούντιο με τον διάσημο παραγωγό Naughty Boy, όπου συμμετείχε στο τραγούδι «I Won’t Mind».

Φαίνεται πως δεν αργεί η σόλο καριέρα του.
 

Οι fan του όμως παραμένουν έξαλλοι με την απόφαση αποχώρησης του. Διάβασε εδώ γιατί τον κάνουν unfollow στο Twitter.