Split Alert! Gigi Hadid και Zayn Malik μόλις χώρισαν!

Μετά την Taylor Swift τώρα και η Gigi Ηadid μπαίνει στο club των χωρισμένων!
Split Alert! Gigi Hadid και Zayn Malik μόλις χώρισαν!



Ίσως φταίει που πλησιάζει καλοκαιράκι και τα ζευγάρια του Χόλιγουντ πέφτουν το ένα μετά το άλλο στο τρυπάκι του χωρισμού. To super model Gigi Hadid και ο  τραγουδιστής Ζayn Malik έγραψαν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους, η οποία κράτησε 7 μήνες, σύμφωνα με το E!  Είχε προηγηθεί η Taylor Swift με τον Calvin Harris καθώς και η Kylie Jenner με τον Tyga.

To top model και ο τραγουδιστής είχαν εμφανιστεί μαζί και μάλιστα πολύ διαχυτική στο κόκκινο χαλί του Met Gala το Μάιο και κανείς δεν υποψιαζόταν ότι το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά. Πηγή κοντά στου δυο επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι δεν είναι μαζί και περνάει μια δύσκολη περίοδο.

Μια άλλη πηγή ανέφερε: "Έχουν συνέχεια on-off στη σχέση τους. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μην είναι μαζί αλλά μπορεί την επόμενη μέρα να είναι. Είναι όλα πολύ ασαφή για  το τι συμβαίνει μεταξύ τους τώρα" 

Μια ακόμα πηγή ανέφερε: «H Gigi είναι πραγματικά πολύ λυπημένη και πραγματικά θα ήθελε να λειτουργήσει".

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει σχολιαστεί από τους ίδιους ο χωρισμός τους, η  Gigi δημοσίευσε ένα αινιγματικό Snapchat  με μία κάρτα που γράφει: "Ξέρω ότι είναι προφανές, αλλά σ 'αγαπώ με την εικόνα να δείχνει ένα μπλουζάκι με μια κόκκινη καρδιά"

Διάβασε ακόμα Gigi Hadid: 9 μυστικά που δεν ήξερες για τo IT κορίτσι της μόδας