Σμαράγδα Καρύδη στο DownTown: Δεν είμαι ψεύτικη στη σχέση μου

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Σμαράγδα Καρύδη στο DownTown: Δεν είμαι ψεύτικη στη σχέση μου



H Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στον καλό ξανθό εαυτό της, φοράει το σέξι μαγιό της και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του DownTown στο πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο! 
 
Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα: 
 
Κρύβεις καλά την αγοραφοβία σου.
Το ξέρουν οι φίλοι μου. Δεν έχω τον φόβο του κοινού όταν παίζω σε παράσταση, αλλά έχω χοντρό πρόβλημα να βρεθώ σε ένα χώρο με πλήθος. Σπάνια βγαίνω σε πάρτι, πάω μόνο σε πρεμιέρες γιατί θέλω να στηρίξω τους συναδέλφους μου. Επίσης, όσο αναφορά το θέμα της παραλίας, μου είναι αδύνατον να κάνω μπάνιο σε παραλία με κόσμο. Δεν θέλω να με κοιτάνε, δεν θέλω να τους κοιτάω. 
 
Γενικά είσαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές.
Αποφεύγω τις αλλαγές. Δεν μου αρέσουν. Από την άλλη, όταν αποφασίσω να κάνω αλλαγή, θα είναι ριζική. Δεν γυρίζω πίσω. Ούτε νοσταλγώ το πριν. Αλλά γενικά τις αλλαγές τις φοβάμαι. Τεμπελιάζω και βολεύομαι.
 
 
Ποιες είναι οι ερωτήσεις που βαριέσαι να απαντάς;
Για το αν πρόκειται να παντρευτώ τον Θοδωρή, που δεν πρόκειται, για το εάν μου λείπει ένα παιδί και η ηλικία μου.
 
Τώρα, πόσο χρονών είσαι;
Είκοσι επτά. Η ηλικία μου είναι πασίγνωστη. Αν κάνεις google το όνομα μου, το πρώτο πράγμα που βγαίνει είναι το πόσων χρόνων είμαι.
 
Εσύ λες την αλήθεια στη σχέση σου;
Μπορεί να χρειαστεί να πω ψέματα για να μη πληγωθεί ο άλλος, τα κατά συνθήκη ψεύδη, αλλά δεν είμαι ψεύτικη στη σχέση μου.
 
 
Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: 
Ο Ιan Στρατής, το μεγάλο φαβορί του Χ Factor  βγάζει την μπλούζα του και φωτογραφίζεται.  Θα καταφέρει να γίνει σταρ ή θα τον ξεχάσουμε σ’ ένα μήνα;
Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα:
 
Πότε σκέφτηκες για πρώτη φορά ότι μπορεί να είσαι εσύ ο νικητής;
Aπό την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού. Kαι δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, το ένιωσα από τον παλμό του κόσμου. Είμαι τελειομανής και το να κερδίσω το παιχνίδι είναι ένας τρόπος για να γίνω καλύτερος. 
 
Αν βγεις νικητής έχεις σκεφτεί την επόμενη ημέρα;
Nαι, πουλάω το smart μου, παίρνω μια Harley μηχανή και βγαίνω για lives. Αθήνα ή επαρχία δεν με ενδιαφέρει. Προς το παρόν πάντως έχω τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού παίκτη που πέρασε ποτέ από talent show. To διάβασα πρόσφατα στο internet.  Είναι ένας τίτλος και αυτός, τον αποδέχομαι.
 
 
Διάβασε ακόμα:
 
Νίκος Χορταρέας : «Είμαι το καλύτερο και πιο sexy μέντιουμ στην Ελλάδα»
Τραγωδία στο Οrlando: Oι ιστορίες όσων επέζησαν από την μανία του παρανοϊκού δολοφόνου.
Η sexy Josephine του YFSF είναι ελεύθερη και ωραία και δηλώνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τους άντρες μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παππά.
Πέτρος Τατσόπουλος: «Θα μπορούσα να είμαι και gay και να έχω πάει με την μισή Αθήνα».
Ιβαν Σαββίδης & ο μυθικός γάμος του γιου του: Πώς δημιούργησε την αμύθητη περιουσία του ο Έλληνας Κροίσος; Όλες οι φωτογραφίες του χλιδάτου γάμου του Γιώργου Σαββίδη και της Γιάννας Κουντιάκοβα.
 
Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!
 
DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.