One Direction: Παγκόσμια υστερία για την αποχώρηση του Zayn Malik!

Διαλύεται το πιο διάσημο boy band του πλανήτη;
One Direction: Παγκόσμια υστερία για την αποχώρηση του Zayn Malik!



Το πιο διάσημο hastag όλη μέρα σήμερα στο twitter είναι το #AlwaysInOurHeartsZaynMalik, η αντίδραση δηλαδή των χρηστών των social media στην είδηση αποχώρησης του Zayn Malik από τους One Direction! 

Η απόφαση του 22χρονου τραγουδιστή προκάλεσε θύελλα μηνυμάτων οργής και αγάπης στο διαδίκτυο με τους περισσότερους να αναρρωτιούνται αν έχει ήδη δρομολογηθεί η διάλυση του πιο διάσημου boy band της εποχής. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη καθώς νιώθει έντονη την ανάγκη να ζήσει "σαν ένας κανονικός νέος για λίγο"! Όποιος έχει παρακολουθήσει το ριάλιτι του συγκροτήματος στο E! σαφώς και καταλαβαίνει γιατί ένας ζάμπλουτος (πλέον) 22χρονος πνίγεται από την τρομερή πίεση της δημοσιότητας. Οι θαυμάστριές του ωστόσο δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη και τους γυρνάει ξαφνικά την πλάτη... Οι κακές γλώσσες λένε πως για όλα φταίει η αρραβωνιαστικιά του η οποία δεν συμφωνούσε με τον ξέφρενο τρόπο ζωής των One Direction! 

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Malik μέσω του Facebook διευκρινίζοντας ότι σέβονται την απόφαση του πρώην -πλέον- μέλους τους και αποκαλύπτοντας πως δεν θα τον αντικαστήσουν αλλά θα συνεχίσουν ως τετραμελής ομάδα. Ο παραγωγός τους Simon Cowell επίσης τόνισε πως έκανε ό τι μπορούσε για να μεταπείσει τον τραγουδιστή και καθησύχασε τους φαν τους συγκροτήματος πως δεν υπάρχει κανείς φόβος διάλυσης ή άλλης αποχώρησης... Η τουρνέ τους θα συνεχιστεί κανονικά και το πέμπτο τους άλμπουμ θα λανσαριστεί σύντομα. 

Δες μερικές από τις αντιδράσεις των θαυμαστών του: