Λατρεύεις το λούσιμο που σου κάνουν στο κομμωτήριο; Κάνε το κι εσύ στο σπίτι σου!

Μάθε όλα τα μυστικά!
Λατρεύεις το λούσιμο που σου κάνουν στο κομμωτήριο; Κάνε το κι εσύ στο σπίτι σου!



Πες αλήθεια! Κάθε φορά που κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο, σκέφτεσαι τη στιγμή που θα σε λούσουν! Γιατί τη στιγμή εκείνη χαλαρώνεις απίστευτα με το υπέροχο μασάζ και τον τρόπο που περιποιούνται τα μαλλιά και το κεφάλι σου οι κομμώτριες! Θέλεις να μάθεις τα μυστικά τους και να χαρίσεις στον εαυτό σου το πιο χαλαρωτικό λούσιμο στο σπίτι σου; Μπορείς! Γιατί εμείς τα μάθαμε όλα και τα μοιραζόμαστε μαζί σου!

Tip #1 Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου με ένα λάδι μαλλιών.

Πριν ακόμα μπεις στο μπάνιο, χρησιμοποίησε ένα λάδι μαλλιών και κάνε απαλό μασάζ στο κεφάλι σου. Με το λάδι, τα μαλλιά σου θα καθαρίσουν καλύτερα όταν τα λούσεις! Προτίμησε τα μαλλιά σου να είναι εντελώς στεγνά!

Tip #2 Μη χρησιμοποιείς τα νύχια σου!

Την ώρα που έχεις μπει στο μπάνιο, έχεις βρέξει τα μαλλιά σου και τα λούζεις με το σαμπουάν, χάρισε στον εαυτό σου ένα χαλαρωτικό μασάζ. Προσοχή να μην χρησιμοποιήσεις τα νύχια σου, αλλά το μαλακό μέρος των δαχτύλων! Τώρα το μασάζ που κάνεις πρέπει να είναι πιο δυνατό, για να σε χαλαρώσει!

Tip #3 Κάνε μασάζ σε όλο το κεφάλι!

Τρίψε με τα δάχτυλά σου όλο το κεφάλι! Μην ξεχνάς τον αυχένα και την περιοχή γύρω από τα αυτιά! Προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι κυκλικές και πάντα με γνώμονα το κέντρο του κεφαλιού. Το μασάζ, εκτός του ότι θα σε χαλαρώσει, είναι απαραίτητο για να καθαρίσουν καλύτερα τα μαλλιά σου, γιατί το σαμπουάν με τον τρόπο αυτό πάει παντού!

Tip #4 Δώσε προσοχή στη γραμμή του προσώπου που ξεκινούν οι ρίζες των μαλλιών!

Αυτή η περιοχή είναι συνήθως αρκετά βρώμικη και λόγω του ιδρώτα, αλλά και λόγω του make up! Η κομμώτρια δίνει μεγάλη σημασία στο σημείο αυτό και το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ! Κάνε λοιπόν μασάζ και στο μπροστά μέρος του κεφαλιού σου για καλύτερο καθαρισμό και μεγαλύτερη απόλαυση. Ξεκίνα με κυκλικές και απαλές κινήσεις των δαχτύλων σου, από την περιοχή πάνω από τα αυτιά και συνέχισε μέχρι το μέτωπο.

Tip #5 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον αυχένα!

Όλη η ένταση της ημέρας συσσωρεύεται στην περιοχή του αυχένα! Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα! Μιας και το σημείο αυτό ιδρώνει αρκετα, δώσε λίγο παραπάνω προσοχή και χρόνο για να το καθαρίσεις. Χρησιμοποίησε καλύτερα τις παλάμες σου για να κάνεις μασάζ, για μεγαλύτερη απόλαυση και όχι τα δάχτυλα!

Tip #6 Ήρθεη ώρα να βάλεις τη μαλακτική σου!

Ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό και άπλωσε τη μαλακτική των μαλλιών σου αποφεύγοντας τις ρίζες! Πέρνα τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά, σαν να θες να τα ξεμπερδέψεις και ξέπλυνε με δροσερό νερό για να είναι λαμπερά!