Γιατί θες τόσο πολύ να είσαι η cool της παρέας;

Όλα τα σημάδια που δείχνουν ότι το παρακάνεις.Ότι είμαστε ανασφαλείς, ισχύει. Ότι θέλουμε να μας αγαπούν και να μας συμπαθούν όλοι στην παρέα, κι αυτό ισχύει. Όι θέλουμε να είμαστε τα πιο cool τυπάκια που όλοι θα λένε τα καλύτερα για εμάς, αυτό κι αν ισχύει.

Ειδικά όταν "παίζουν" και αγόρια στην παρέα, εκεί ίσως και να το παρακάνουμε στην προσπάθεια. Γιατί οι αντιδράσεις μας είναι κάπως υπερβολικές.

Παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα με αμείωτο ενδιαφέρον
Γιατί τόση υποκρισία καλέ; Αφού κατά βάθος ξέρουμε ότι στο συνδρομητικό θες να το γυρίσεις, για "Girls".

Βότκα με πάγο στο bar
Που πήγε το gin tonic με στιμμένο και καλαμάκι; Το έριξες στα straight ποτά κι ας αλλάζεις με κάθε γουλιά και γκριμάτσα.

Σιωπή ακόμα κι όταν τσαντίζεσαι
Τι; Να δείξεις ότι τσαντίστηκες; Αποκλείεται! Άσε τη Μαιρούλα να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Τα πλάνα των άλλων είναι και δικά σου πλάνα
Δεν θες να πας πάλι στο συνοικιακό μπαράκι για μπύρες. Σήμερα ήθελες να κατέβεις κέντρο για cocktail. Αλλά πάλι δεν το είπες και πάλι ακολούθησες το πρόγραμμα των υπολοίπων σαν να σου αρέσει.

Η καθαρίστρια των διακοπών
Το δωμάτιο ανάστατο κι εσύ από πίσω να μαζεύεις. Γιατί είσαι τόσο cool που δεν υστεριάζεις με την πεταμένες κάλτσες μέσα στην καθαρή σου βαλίτσα. #not

Δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι για να είσαι αρεστή. Άλλωστε φίλοι είναι αυτοί που μας αγαπάνε για τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Για τις αναποδιές και τις παραξενιές μας.