Kαλοκαιρινές διακοπές με παιδιά: Τα tips που θα σας οργανώσουν

Για να είστε οι πιο pro γονείς του νησιού.
Kαλοκαιρινές διακοπές με παιδιά: Τα tips που θα σας οργανώσουν



Σκέφτεσαι από τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά και σε πιάνει ένα άγχος. Αλλά οι διακοπές δεν είναι για να αγχώνεσαι. Ώρα να χαλαρώσεις και να οργανωθείς, ώστε τη στιγμή που θα πρέπει να παίζεις στη θάλασσα, να μην τρέχεις σαν τρελή.

Καλή οργάνωση βαλίτσας
Ειδικά αν το παιδί σου είναι ακόμα μωράκι, βάλε οπωσδήποτε στη βαλίτσα σας, τα αγαπημένα του παιχνίδια (ειδικά αυτά που δαγκώνει για να ηρεμεί από τους πόνους των δοντιών). Ένα άλλο tip που θα σε σώσει, είναι να γεμίσεις τη βαλίτσα με σακούλες ρούχων. Όχι άδειες φυσικά. Στην καθεμία θα βάλεις το ντύσιμο που θα αντιστοιχεί στην κάθε μέρα. Έτσι δεν θα ψέχνεις τι να συνδυάσεις με τι, κλπ.

Φτιάξε διάθεση
Όχι τη δική σου αλλά του παιδιού σου. Αν είναι σε νηπιακή ηλικία που πια καταλαβαίνεστε και συνεννοείστε άψογα, δείξε του φωτογραφίες από το μέρος που θα πάτε, εξήγησε του τι θα κάνετε εκεί και πόσο ωραία θα είναι. Φτιάξε του τι διάθεση και κάνε του γνωστό τι θα το περιμένει, για να αντιδράσει θετικά στην αλλαγή.

Σημειώσεις
Των πραγμάτων που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου. Και δύο εξ αυτών είναι και τα πιο σημαντικά. Πρώτον, ο φορτιστής και τα παιχνίδια για το ηλεκτρονικό του παιδιού σου (θα αφηνιάσει αλλιώς κι εσύ το ίδιο) και έπειτα τα "σύνεργα" της παραλίας.

Οικογενειακό ξενοδοχείο
Δεν είσαι πια single οπότε τα standar σου έχουν ανέβει σε σχέση με σχέση με το παρελθόν. Πια οι παροχές (ειδικά αυτές των παιδιών) είναι σημαντικές. Πρωινό, πισίνα ηια παιδιά, παιδότοπος και κήπος εκτιμούνται και σχεδόν απαιτούνται.

Επιλογή μέρους
Φρόντισε εκτός από το κατάλληλο ξενοδοχείο, να πας και στο κατάλληλο νησί. Να έχει πράγματα να κάνει ώστε να μην βαρεθεί. Και να έχει και εύκολα προσβάσιμες και οργανωμένες παραλίες.

Δες εδώ πως θα βοηθήσεις το μωρό σου αν βγάζει δοντάκια.