Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς

Αιγόκεροι και Υδροχόοι μην βγάζετε έτσι απλά συμπεράσματα! Stay tuned στις εξελίξεις!
Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς



Η πλανητική αναμπουμπούλα έκανε από τι φαίνεται comeback! Αναβολή σχεδίων ερωτικών και επαγγελματικών. Μια γενικότερη σύγχυση επικρατεί αλλά υπομονή γιατί μετά την μπόρα έρχεται η λιακάδα!

KΡΙΟΣ: Νιώθεις λίγο down σήμερα η αλήθεια είναι! Ίσως ένα αγαπημένο σου άτομο να σε απογοητεύσει. Ίσως να περίμενες περισσότερα από ανθρώπους που είχες βασιστεί και τώρα να σου δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο. Όμως αντί να περιμένεις από τους άλλους να σε καθοδηγήσουν γιατί δεν ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι όπως μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα;
Tip: Ακολούθα πιστά το ένστικτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάζεις τρόπο σκέψης και πορεία. Μπαίνεις σε διαδικασία να αμφισβητήσεις τη δουλειά, καριέρα, σύντροφό σου. Είσαι σε σύγχυση και όλα σου φταίνε. Μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις μέχρι το τέλος της ημέρας. Αυτή η κατάσταση που περνάς θα επιλυθεί μόνο με το χρόνο.
Tip: Προσπάθησε να είσαι υπομονετική!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έντονος ρομαντισμός κυριαρχεί σήμερα! Ένα ειδύλλιο βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά δεν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Μην εκνευρίζεσαι όμως! Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο στόχο σου. 
Tip: Κάνε δημιουργικά πράγματα για να ξεχαστείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ της. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Θα εκπλαγείς με το ταλέντο που διαθέτεις. Αγνόησε τα εξωτερικά αρνητικά ερεθίσματα.
Tip: Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά ότι και αν κάνεις!

ΛΕΩΝ: Έμπνευση και δημιουργικότητα είναι τα δύο στοιχεία που κυριαρχούν σήμερα. Εάν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις κάτι καινούριο είναι η ιδανική ημέρα για να το κάνεις. Βεβαιώσου όμως ότι η τελειομανία σου δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σου. 
Τip: Μην ανησυχείς για το τελικό αποτέλεσμα. Μείνε focus στην διαδικασία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι κακό να ανακατεύονται πολλοί στις επιχειρήσεις σας και να εκφράζει ο καθένας τη γνώμη του. Σε μπερδεύουν και σε ανακατεύουν χωρίς λόγο. Εσύ μόνο ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση. 
Tip: Μην αφήνεις τους άλλους να λαμβάνουν αποφάσεις για εσένα. Πάρε τα ηνία!

ΖΥΓΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα χαμηλή και αυτό σε κάνει ευάλωτη στις καταστάσεις. Είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια φίλη σου σήμερα. Όμως με όλη την καλοσύνη...είσαι λίγο υπερβολική. Είναι πιθανό και ο σύντροφός σου να νιώθει εξίσου ταραγμένος όπως εσύ τώρα.
Tip: Γιατί να μην βρείτε μια μέση λύση;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να κατανοήσεις μια αδυναμία που κρύβεις σχετικά με την καριέρα σου και αυτό να σε απογοητεύσει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αξιολογήσεις εκ νέου τα σημεία αναφοράς που έχεις ορίσει ως τώρα έτσι ώστε να σημειώσεις τη πρόοδο που επιθυμείς. 
Tip: Να θυμάσαι πως δεν πρέπει να σε νοιάζει ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσεις στον στόχο σου αλλά μόνο το γεγονός να τον πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μερικές φορές είσαι τόσο παθητική που οι άλλοι το εκμεταλλεύονται όπως θέλουν. Η έλλειψη εγωισμού σου πραγματικά είναι “αξιοθαύμαστη” αλλά με κάποιο μέτρο. Γιατί να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα; Πρέπει να μιλάς και να ζητάς αυτό που θέλεις και σου ανήκει! 
Tip: Προστάτεψε τα δικαιώματά σου από κάποιον που στα υποβιβάζει. Κράτησε το λόγο σου και θα δικαιωθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα ακούσεις πράγματα που ενδεχομένως να μην είναι βάσιμα. Μην τα πάρεις σοβαρά. Λάβε υπόψη σου όλα τα γεγονότα όπως έχουν γίνει πριν βγάλεις συμπεράσματα.
Tip: Πάρε βαθιές αναπνοές για όλο το υπόλοιπο της ημέρας, θα σου χρειαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας παλιός φίλος ίσως αποδειχτεί κάτι περισσότερο σήμερα. Ίσως μια σπίθα να υπήρχε πάντα μεταξύ σας αλλά δεν ήσουν σε θέση να το διαπιστώσεις. Βεβαιώσου όμως ότι είναι η κατάλληλη στιγμή πριν κάνεις κάποια κίνηση.
Tip: Διερεύνα καλά τις νέες πτυχές αυτής της σχέσης.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να νιώθεις μια μικρή απογοήτευση σήμερα! Μια ρομαντική συνάντηση ίσως αναβληθεί ή ακυρωθεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπεις στην διαδικασία να καταλάβεις τι γίνεται. Εάν αισθάνεσαι αμφιβολία και αβεβαιότητα είναι πιθανό να συμβαίνει για άλλους λόγους. Είσαι ταραγμένη και καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.
Tip: Άφησε το κεφάλι σου να ηρεμήσει από όλα και από όλους πριν σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου.

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!