Κριοί και Υδροχόοι είστε οι καλύτεροι του ζωδιακού! Όλοι θέλουν λίγη από την τύχη σας

Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Τοξότες μην βιάζεστε γιατί θα σκοντάψετε!
Κριοί και Υδροχόοι είστε οι καλύτεροι του ζωδιακού! Όλοι θέλουν λίγη από την τύχη σας



Μια ανάσα πριν το Σαββατόκυριακο τα πράγματα αρχίζουν και βελτιώνονται, αρχίζουν και αλλάζουν προς το καλύτερο! Όσο αργά και αν εξελίσσονται οι καταστάσεις δεν μας πειράζει καθόλου γιατί κάποια στιγμή θα ισιώσουν και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Αισιοδοξία και θετική ενέργεια να έχουμε και όλα καλά!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα ακτινοβολείς και λάμπεις από ευτυχία! Αυτό και αν είναι μια ευχάριστη αλλαγή μετά από την τρέλα των τελευταίων εβδομάδων. Προφανώς και αυτό τον καιρό πήρες τις κατάλληλες αποφάσεις. Ίσως να είναι και το γεγονός ότι νιώθεις ερωτευμένος και αυτό σου δίνε την ενέργεια που χρειάζεσαι. 
Tip: Ό,τι και αν σου συμβαίνει το καλό είναι πως χαίρεσαι τη ζωή και μαζί σου και οι άλλοι!

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα επικεντρώνεσαι στα ερωτικά σου! Προσπαθείς να γοητεύσεις τον σύντροφό σου και το καταφέρνεις. Απλά μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις και να είσαι ο εαυτός σου!
Tip: Να είσαι προσεκτική για το τι και πώς το κάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι σε υπέροχο mood σήμερα. Μήπως κάποιος σε βοηθάει και εσύ απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Απόλαυσε αυτές τις στιγμές!  Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Όλα είναι πιθανά να σου συμβούν στα επαγγελματικά και στα ερωτικά!
Tip: Να είσαι σε επιφυλακή...ευκαιρίες σου παρουσιάζονται από το πουθενά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή την περίοδο νιώθεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις κινήσεις σου. Νιώθεις ότι θα πετύχεις όλους σου τους στόχους και δεν νιώθεις κανένα φόβο. Αυτή η νέα ατμόσφαιρα είναι πιθανό να κρατήσει αρκετά οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το εκμεταλλευτείς!
Tip: Θα καταφέρεις τα πάντα αν έχεις αυτή τη θετική ψυχολογία!

ΛΕΩΝ: Αυτή είναι μια στιγμή για να αρχίσεις να είσαι δημιουργική στη ζωή σου και να σταματήσεις  να φοβάσαι ότι δεν έχεις κανένα ταλέντο. Κάποιο νέο ειδύλλιο ή κάποια παλιά αγάπη έρχεται στο προσκήνιο. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει, να εκφραστεί και να ζήσει.
Tip: ΄Αφησε τα πράγματα να κυλήσουν όπως θέλεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα επαγγελματικά σου είναι ασαφή αυτό το διάστημα. Έχεις χάσει το κίνητρό σου. Τι συμβαίνει; Μάλλον πρέπει να μπεις στο παιχνίδι πιο δυναμικά και να πάρεις τα πάνω σου. 
Tip: Να ασχολείσαι με πράγματα που σου τραβούν την προσοχή σου!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα έχεις την τάση να παρεξηγείς τα πράγματα και να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Νομίζεις ότι οι γύρω σου σου λένε ψέματα ή ότι κάτι σου κρύβουν. Σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα από εκεί που δεν υπάρχουν.
Tip: Ό,τι και αν νιώθεις καλό είναι να το εκφράζεις όσο παράλογο και αν είναι!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κράτησε τα χέρια σου στην τσέπη σου. Γίνεσαι σπάταλη χωρίς λόγο και θα το μετανιώσεις μετά! Θα πρέπει να σκεφτείς καλά που θα χαλάς τα λεφτά σου. Μην τα σκορπάς άσκοπα!
Tip: Γιατί να μην σκέφτεσαι πρώτα πριν αντιδράσεις; Μείνε ψύχραιμη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα δεν είναι και η ιδανική ημέρα για να υπογράψεις συμβόλαια ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Κράτα κάποια χρήματά στην άκρη σε κάποιο ασφαλές μέρος και χρησιμοποίησέ τα σε μια δύσκολη ανάγκη! Μην διαπραγμετεύεσαι τίποτα σήμερα...ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Tip: Όσο καλές προσφορές και αν σου τάξουν πρόσεξε γιατί κάποιο λάκκο έχει ή φάβα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Eίσαι σίγουρη ότι δεν μπορείς να αλλάξεις την υπάρχουσα κατάσταση; Είσαι ευχαριστημένη; Αν όχι μην μένεις δέσμια σε μια κατάσταση που δεν σε ικανοποιεί. Μην αναλαμβάνεις πολλές αρμοδιότητες και μετά δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Πρέπει να ξέρεις τα όρια σου!
Τip: Μάθε να λες και κανένα όχι και κάνε ότι σε ευχαριστεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξαιρετικές οι προβλέψεις για εσένα σήμερα αγαπημένη! Είσαι η καλύτερη όλων των ζωδίων! Μπορεί να έχεις δοκιμαστεί σκληρά τις τελευταίες ημέρες όμως σήμερα ανταμείβεσαι! Ερωτικά και επαγγελματικά είναι στα πάνω τους. Όλα θα εξελιχτούν όπως τα θέλεις!
Tip: Δημιουργούνται οι κατάλληλες συγκυρίες για να εξελιχτούν όλα όπως πρέπει! Το μέλλον είναι εξαιρετικό!

ΙΧΘΥΣ: Κάποια μικροπροβλήματα επικοινωνίας προκύπτουν σήμερα αλλά μην πτοείσαι. Είσαι συνηθισμένη άλλωστε τον τελευταίο καιρό στις αναποδιές. Πια ξέρεις πως πρέπει να χειριστείς τις καταστάσεις! Βέβαια μην εκπλαγείς αν ξαφνικά την δεις αλλιώς και ξεχάσεις ευθύνες και προβλήματα και το ρίξεις έξω!
Τip: Όσες φουρτούνες και αν περάσεις, εσύ τα βγάζεις πέρα!

Ο έρωτας στο επίκεντρο! Τι λένε τα άστρα γι’ αυτή την εβδομάδα;