Αστρολογικές Προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή;

Τοξότες, Αιγόκεροι και Ιχθύες βρίσκεστε σε συναισθηματικό αδιέξοδο! Αλλαγή στάσης τώρα!Tι λένε τα άστρα σήμερα; Συναισθήματα κρυφά βγαίνουν στην επιφάνεια! Πολύ ερωτικό στοιχείο διακατέχει όλα τα ζώδια! Άλλοι αναζητούν τα παλιά λημέρια τους και άλλοι έχουν ανοίξει τα φτερά τους για καινούρια πράγματα! Επαγγελματικές ευκαιρίες από το πουθενά έρχονται! Εκεί που δεν έχεις καμία ελπίδα όλο και κάτι γίνεται!

KΡΙΟΣ: Ιστορίες από το παρελθόν έρχονται να επισκιάσουν  την ευτυχία σου! Οι επιπτώσεις από παλιά λάθη σου θα φανούν τώρα. Θα πρέπει επίσης να προσαρμοστείς με τη ζήλια των άλλων γύρω σου. 
Tip: Προετοίμασε τον εαυτό σου για τα χειρότερα. Το έχεις! Έχεις δύναμη να αντιμετωπίσεις τα πάντα!

ΤΑΥΡΟΣ: Πρόσεξε την προσωπική σου ζωή. Φέρε ισορροπία στη ζωή σου γιατί έχουν έρθει τα πάνω κάτω και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις. Έχεις δημιουργικές τάσεις! Άφησε ελεύθερα τα ταλέντα σου! Κάνε ότι σε ευχαριστεί! 
Tip: Πήγαινε με το ρεύμα των συναισθημάτων σου! Ότι νιώθεις κάνε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάτι περίεργο συμβαίνει σήμερα! Κάποιος από το φιλικό σου περιβάλλον σε πλησιάζει και σου προτείνει μια επαγγελματική ευκαιρία! Μην πεις όχι! Σκέψου καλά τα οφέλη που θα πάρεις από αυτή τη δουλειά και όσο δύσκολη και αν σου φαίνεται να μην σε νοιάζει!
Tip: Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Μην αγχώνεσαι και με τα συναισθηματικά σου θέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις άλλο μονοπάτι και να βρεις λύση στα προβλήματά σου! Μην αφήνεις κανέναν εξωτερικό παράγοντα να σε αποσυντονίσει από το στόχο σου!
Tip: Αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις κάπου ζήτα βοήθεια δεν είναι κακό!

ΛΕΩΝ: H ημέρα σου θα είναι κουραστική και ψυχολογικά και σωματικά! Πολλές δουλειές έχεις να κάνεις συνάμα να ικανοποιήσεις το ταίρι σου που έχει παράπονα! Ένας άνθρωπος, χίλιες υποχρεώσεις, που να τα προλάβεις όλα!
Tip: Μην αγχώνεσαι! Παρ’ το χαλαρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βιώσεις μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και suspence!Δεν θα ξέρεις από πού σου έρχονται οι ερωτικές ευκαιρίες! Τέτοια πέραση; Και γιατί όχι; Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ξανανιώσεις θηλυκή και να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση!
Tip: Στο τέλος της ημέρας κάνε έναν απολογισμό όλων όσων πέρασες!

ΖΥΓΟΣ: H ημέρα σήμερα σου δίνει ώθηση να αποφασίσεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον! Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να εξετάσεις τα δεδομένα που έχεις και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις!
Tip: Πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και αν δεις αν είσαι ευχαριστημένη από τη ζωή σου όπως είναι τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάσου σήμερα! Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις είναι πολύ απαιτητικές! Χρειάζεσαι ενέργεια και δύναμη! Μπορεί να εμπλακείς σε καυγάδες που θα γίνουν χωρίς λόγο!
Tip: Μην παραδίδεις τα όπλα έτσι απλά! Αν θέλεις εσύ όλα τα μπορείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις αποφασίσει να απομονωθείς για να δεις τι θέλεις από τη ζωή σου! Όμως αυτό δεν είναι εφικτό! Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά σήμερα! Όλοι γύρω σου είναι δυσαρεστημένοι , υπάρχει ασυνεννοησία, καταστάσεις καθυστερούν να γίνουν! Άλλα περίμενες και άλλα γίνονται τελικά!
Tip: Μην σε κυριεύει απογοήτευση! Έτσι είναι η ζωή. Γι’ αυτό μην έχεις τίποτα δεδομένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι άνθρωποι νιώθουν λίγο μπερδεμένοι με την συμπεριφορά σου τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις τι συ γίνεται. Γι΄αυτό μην κατηγορείς κανέναν και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου!
Τip: Αντιμετώπισε τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν και μην τις ακυρώνεις για πιο μετά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το στοιχείο που σε χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα είναι η ελευθερία! Γι΄αυτό και παρεξηγείσαι συχνά από τους γύρω σου. Αλλά καθόλου να μην σε νοιάζει αυτό το πράγμα διότι είσαι ξεχωριστή και σε όποιον αρέσεις στη τελική!
Tip: Βγάλε από το μυαλό σου το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα! Δεν σε νοιάζει!

ΙΧΘΥΣ: Σε τι φάση βρίσκεσαι; Μήπως νομίζεις ότι πνίγεσαι; Αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο που νιώθεις κοντεύει να σε τρελάνει. Μην το αφήνεις να σε κατασπαράξει! Άλλαξε στάση και μην μιζεριάζεις με όλα!
Tip: Ανάλαβε δράση! Δεν είσαι από αυτές που κάθονται στα αυγά τους!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!