Δεν είσαι σίγουρη ότι σε φλερτάρει; Πες μου το ζώδιό του!

Σταμάτα να αναλύεις το κάθε μήνυμά του μέχρι το ξημέρωμα!Δες πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο και βγάλε το συμπέρασμα εύκολα και... αποτελεσματικά!
Δεν είσαι σίγουρη ότι σε φλερτάρει; Πες μου το ζώδιό του!



Σε έχει σταμπάρει από ώρα και σε κοιτάει non stop! Σου αρέσει πολύ αυτός. Όμως δεν είσαι σίγουρη ότι σε φλερτάρει! Για να ξέρεις τι σου γίνεται και να μπορείς να δεις τα σημάδια έτσι ώστε να ενδώσεις όπως πρέπει, δες πως φλερτάρει το κάθε ζώδιο! 

ΚΡΙΟΣ: Μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του, τα κατορθώματά του, τις δεξιότητές του! Γενικότερα κάνει ένα show off σε αυτόν που τον ενδιαφέρει! Αν του αρέσεις θα το καταλάβεις!Δεν θα στο δείξει με ρομαντικό τρόπο. Είναι λίγο πιο διαχυτικός και κτητικός ακόμα και όταν φλερτάρει!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σου φανερώσει τον θαυμασμό του και θα σου πει πόσο όμορφη είσαι και γενικότερα θα σου δώσει πολύ προσοχή! Ακόμα και αν είστε κάπου έξω με πολύ κόσμο θα σε κάνει να νομίζεις ότι είστε οι δυο σας! Για τέτοια αφοσίωση μιλάμε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχει μια απροσδόκητη συμπεριφορά όταν φλερτάρει ο δίδυμος! Δεν είναι εύκολος και συνάμα είναι ύπουλος. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι κάνει αν δεν θέλει να δείξει κάτι. Τον ιντριγκάρει να είναι κάπου έξω με πολύ κόσμο, να σταμπάρει κάποια και να την κοιτάει όλο το βράδυ χωρίς κανέναν περιορισμό. Θα τον καταλάβεις στο πλήθος ποιος είναι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι από τα πιο ντροπαλά ζώδια! Ρίχνει γλυκές ματιές σε αυτή που του αρέσει και κάνει τσαχπινιές. Δεν μπορείς εύκολα να του αντισταθείς, η αλήθεια είναι! Είναι απλά αξιαγάπητος! Δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και θα σε παρασύρει ύπουλα στο παιχνίδι του!

ΛΕΩΝ: Είναι αθεόφοβος και δεν τον σταματάει τίποτα! Καμία ντροπή δεν έχει όταν θέλει να διεκδικήσει κάποια! Περιμένει ανταπόκριση στο κάλεσμά του και το έχει σίγουρο ότι θα ρίξει το "θήραμα" που έχει βάλει στόχο. Μάλλον θα πέσεις στην παγίδα του αλλά σίγουρα δεν θα περάσεις και άσχημα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχει αυτοπεποίθηση πάνω από όλα! Δείχνει δυναμισμό και μετά όσο περνάει η ώρα ρίχνει τις άμυνες του και δείχνει τον ευαίσθητο χαρακτήρά του! Στο τέλος θα θέλει να τα μοιραστεί όλα μαζί σου!

ΖΥΓΟΣ: Είναι πολύ δοτικός! Ρίχνει κλέφτικες ματιές αλλά όταν καταλάβει ότι έχει ανταπόκριση τότε είναι που παίρνει θάρρος και γίνεται πιο δυναμικός!Όταν σε πλησιάσει θα σου δείξει όλο του το ενδιαφέρον και θα είναι πολύ καλός μαζί σου. Θα ακούει προσεκτικά αυτά που του λες και θα σου δείξει όλο του το ενδιαφέρον αμέσως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σε κοιτάζει βαθιά στα μάτια και το πιθανότερο είναι να σε κομπλάρει. Έχει ένα μαγικό τρόπο και σε "υπνωτίζει" πραγματικά με το βλέμμα του. Θα σε παρασύρει για πλάκα και θα σε κάνει να νιώσεις ποθητή και ξεχωριστή!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε καλεί να κάνεις μαζί του πράγματα που του αρέσουν, γελάει με τα αστεία σου, περνάει τέλεια μαζί σου! Θα σου χαρίζει το καλύτερο του χαμόγελο!Θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή και μοναδική!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρει πως να φλερτάρει!Το έχει full! Θα σε συνεπάρει με τις ατάκες του και θα σε ξεσηκώσει. Θα σε κάνει να τον θέλεις χωρίς να το θέλεις. Κατάλαβες; Είναι τέτοιο τυπάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σε ξαφνιάσει, θα σου κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις to the point, που λέμε! Θα θέλει να κάνει μαζί σου ανατρεπτικά και διαφορετικά πράγματα!

ΙΧΘΥΣ: Θα γελάει με τα αστεία σου, θα σε κάνει να νιώθεις η απόλυτη παρουσία δίπλα του, θα χαμογελάει με ευτυχία, τα μάτια του θα λάμπουν και θα φέρεται πολύ γλυκά(παραπάνω από το κανονικό)!