Ταύροι, Καρκίνοι keep calm! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα;



Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στα ερωτικά σου θα είναι έντονα. Το mood σου όμως θα είναι όσο δυναμικό χρειάζεται προκειμένου να μπορέσεις να αφήσεις κάποιες καταστάσεις στο παρελθόν, να αναθεωρήσεις, να πας για νέα ξεκινήματα και να γίνεις ανοιχτή στις προκλήσεις που σου φένρουν τα άστρα.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα διαπιστώσεις πως κάτι δεν πάει καλά! Κάποιος προσπαθεί να σε σαμποτάρει και να σου δημιουργήσει δυσκολίες χωρίς λόγο. Αν και προσπαθείς να χειριστείς τις καταστάσεις αλλιώς δεν σου βγαίνει. Μάλλον δεν είναι η ώρα για αποφάσεις!
Tip: Δες τα πράγματα καθαρά και μην βιάζεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην γίνεσαι πιεστική χωρίς λόγο. Έχεις νεύρα και ξεσπάς όπου να ' ναι. Δεν είναι σωστό όμως αυτό! Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη στις καταστάσεις και να φερθείς όπως πρέπει. Μην ανακατεύεις τρίτους γιατί θα έχεις μεγαλύτερο μπλέξιμο!
Tip: Οι δικοί σου άνθρωποι δεν μπορούν να σε κουμαντάρουν! Έλεγξε τις αντιδράσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα εμπνέεις τους άλλους να βγουν από τα καβούκια τους! Έχεις αστείρευτη ενέργεια και την μεταδίδεις αβίαστα σε όποιον βρεθεί μπροστά σου! Μην αφήσεις κανέναν να σε ρίξει ψυχολογικά! Αν και θα δυσκολευτεί πολύ κάποιος για να το πετύχει! Εσύ βρίσκεσαι στο δικό σου κόσμο και εκεί να μείνεις!
Tip: Mην ανησυχείς για το αύριο! Είναι μια άλλη ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κράτα την ψυχική σου γαλήνη ότι και αν γίνει σήμερα! Μην είσαι ανυπόμονη να λύσεις ένα πρόβλημα και κάνεις κινήσεις που δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά. Θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά αν επέμβεις τώρα. Άφησε να περάσουν λίγες ημέρες ακόμα!
Tip: Πάρε τη συμβουλή από κάποιον που εμπιστεύεσαι!

ΛΕΩΝ: Παίξε και κανένα LOTTO! Μιλάμε για τύχη βουνό σήμερα! Αξιοποίησε την στο μέγιστο βαθμό! Μην πάει χαμένη είναι κρίμα. Enjoy the day! Άφησε τις λεπτομέρειες στην άκρη και μην δίνεις βάση!
Tip: Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κάνεις νέες γνωριμίες! Όμως μην είσαι παρορμητική και αυθόρμητη. Άφησε τους άλλους να ανοιχτούν πρώτα αυτοί και μετά εσύ. Οι άνθρωποι χρειάζονται το χώρο τους γι' αυτό να είσαι σίγουρη ότι τους δίνεις αυτό που χρειάζονται, μην τους πιέζεις επειδή εσύ είσαι ξεροκέφαλη!
Tip: Μήπως να πας κάπου να ξελαμπικάρεις από όλα και από όλους;

ΖΥΓΟΣ: Μην σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου σε ανούσιες σκέψεις. Νιώσε ελεύθερη και κάνε ότι σου έρθει. Γίνε αυθόρμητη και πρόσεξε τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Κάνε ξεκαθάρισμα!
Τip: Σήμερα πες ναι σε κάθε πρόκληση που θα σου προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα δεν είναι η ημέρα να νοσταλγήσεις αναμνήσεις από το παρελθόν σου. ότι έγινε έγινε. Πρέπει να δεις τι θα κάνεις στο μέλλον σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες που που δίνονται. Σταμάτα να αναλώνεσαι στο παρασκήνιο και ανάλαβε δράση!
Tip: Μεταμόρφωσε τη ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς!

ΤOΞΟΤΗΣ: Δύσκολη μέρα η σημερινή. Υποχρεώσεις, μικροπροβλήματα και τσακωμοί είναι στο σημερινό μενού. Από το απόγευμα και μετά ηρεμείς και δεν αποκλείεται να ψάξεις παρηγοριά σε μια έξοδο σου.  Τip: Κράτα το στόμα σου κλειστό, ειδικά στο γραφείο! Μέρα είναι, θα περάσει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις για κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει τώρα τελευταία; Αφού βλέπεις ότι δεν σε παίρνει και πολύ ακόμα να συνεχίζεις αυτό το μοτίβο! Γιατί δεν το αλλάζεις; 
Tip: Μην είσαι ξεροκέφαλη και γίνε λίγο αυθόρμητη! Δεν είναι κακό να πάρεις και καμιά συμβουλή. Δεν τα ξέρεις όλα πια και εσύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα περάσει σαν νερό! Ούτε που θα καταλάβεις πόσα πράγματα θα έχεις πετύχει! Το έχεις πάρει αλλιώς και αυτό σου έκανε καλό εν τέλει. Άλλαξες τακτική και είσαι πιο free to go.
Τip: Γίνε λίγο πιο περιπετειώδης!

ΙΧΘΥΣ: Μην παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά σήμερα. Χαλάρωσε και απόλαυσε ό,τι σου φέρει η ημέρα. Οι δικοί σου δεν θα σε καταλάβουν όπως θέλεις γιατί τα βλέπουν αλλιώς! Μην φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου και μην διογκώνεις τις καταστάσεις! Όλα είναι απλά! Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων και χαμογέλα! 
Tip: Mπόρα είναι θα περάσει! 

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!