Oι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Λέοντες γιατί αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν;

Κριοί και Τοξότες μην μπλέκεστε χωρίς λόγο!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Λέοντες γιατί αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν;



Όλα είναι cool, ok, fine! Γι΄αυτό αξιοποίησε αυτή την μοναδική ευκαιρία και χαλάρωσε! Μπες στο mood και απόλαυσε την κάθε στιγμή όπως έρχεται!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις μπλεχτεί χωρίς λόγο σε μπερδεμένες καταστάσεις! Το θέμα είναι τι κάνεις τώρα; Μην κοιτάς το γιατί αλλά το πως θα πας παρακάτω! Μην έχεις νεύρα προσπάθησε να χαλαρώσεις!
Tip: Ή συμβιβάσου με τις καταστάσεις όπως έχουν και σταμάτα την γκρίνια ή άλλαξε τροπάριο!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καταστάσεις και να τις δεχτείς!Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τις αλλάξεις! Αυτή η τρέλα που κυριαρχεί γύρω σου το πιο πιθανό είναι να σε κάνει να αλλάξεις τακτική.
Tip:Γίνε πιο διαλλακτική!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η διάθεσή σου άλλαξε! Μα δεν σε προλαβαίνει κάποιος εσένα! Είσαι τόσο κυκλοθυμική. Εντάξει οι καταστάσεις φταίνε που αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται αυτό να σε επηρεάζει μονίμως!
Tip: Βρες τη cool διάθεση που είχες! Μόνο έτσι θα τη βγάλεις καθαρή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιος δοκιμάζει την αντοχή σου δεν εξηγείται αλλιώς! Η ημέρα θα σε βρει να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να εφευρίσκεις τρόπους για να το καταφέρεις!
Tip: Τα άστρα σου δίνουν θετική ενέργεια για να τα βγάλεις πέρα!

ΛΕΩΝ: Δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα! Έχεις τα δίκια σου! Αλλά τι να κάνεις; Να τα παρατήσεις όλα στην πρώτη δυσκολία; Ε, όχι δεν είσαι από αυτές! Πάρε τα πάνω σου και σκέψου πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο!
Tip: Όλοι ξέρουν πως ότι βάλεις στο μυαλό σου το πετυχαίνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια νέα ημέρα ξεκινά! Μια νέα αρχή. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά αυτή τη φορά το χρειαζόσουν. Έπρεπε να κάνεις ένα restart! Το χρειαζόσουν γιατί βρισκόσουν σε ένα τέλμα! Ήθελες μια αλλαγή!
Tip: Από εδώ και πέρα μην ανησυχείς για τίποτα..αρκεί να έχεις θετική ενέργεια!

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεσαι στο τι έγινε στο παρελθόν και δες με θετική διάθεση το μέλλον σου! Έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω! Γιατί να χαλάς τη διάθεση σου χωρίς λόγο; 
Tip: Ξέχνα πρόσωπα από το παρελθόν που σε πλήγωσαν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γιατί έχεις νευρικότητα; Αφού όλα καλά σου πάνε! Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες το ξέρεις; Σοφό ρητό του λαού που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου! Σταμάτα την γκρίνια!
Tip: Aπόλαυσε τη ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Έχεις χίλιες ιδέες και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Μην παρα-ενθουσιάζεσαι διότι θα τα φας πάλι τα μούτρα σου και δεν σε παίρνει πια για τέτοια λάθη!
Tip: Φτιάξε τα ερωτικά σου. Ξέρεις τι θέλεις και σε έχει πιάσει εγωισμός. Υπάρχει λόγος; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι από αυτές τις ημέρες που πρέπει να δράσεις εδώ και τώρα. Δεν πρέπει να περιμένεις άλλο. Κάνε ότι είναι για να πετύχεις τους στόχους σου! Αρκεί να είσαι προσεκτική! 
Τip: Μην σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακραία συναισθήματα σε κυριεύουν. Δεν είναι και απίθανο για εσένα αυτό φυσικά. Είσαι από τους πιο ακραίους και αντιδραστικούς του ζωδιακού και ξέρεις πολύ καλά πως να χειριστείς τα πάντα μέσα στην τρέλα που επικρατεί!Απλά μακρυά από καυγάδες!
Tip: Μην αλλάξεις στάση μείνε έτσι ακριβώς όπως είσαι!

ΙΧΘΥΣ: Ευτυχώς τα γεγονότα της ημέρας είναι θετικά και θα σε κάνουν να δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος! Πάρε το χρόνο σου, χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Η ισορροπία στη ζωή σου θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένεις!
Tip: Μην εκνευρίζεσαι όταν δεν ακούς αυτό που δεν θέλεις!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες