Αυτή την εβδομάδα ξυπνά το συναίσθημα! Τι λένε τα άστρα;

Αφήνουμε για λίγο στην ...άκρη τη λογική...
Αυτή την εβδομάδα ξυπνά το συναίσθημα! Τι λένε τα άστρα;



Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Κριός

Κριέ μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας που βάλθηκε να σε τιμωρήσει φέρνοντας στο δρόμο σου τύψεις κι ενοχές για λόγια που είπες ( ή που δεν είπες), για πράξεις στις οποίες προχώρησες χωρίς να σκεφτείς λίγο παραπάνω αν και ποιον πληγώνεις κι όλα αυτά τα διάφορα.

Follow the tip : Σκέψου καλά πριν ανοίξεις το στοματάκι σου, κίνδυνος ατυχήματος.

Ταύρος

Ταυράκι μου, η αλήθεια είναι πως δέχεσαι ασφυχτικές πιέσεις να δώσεις απαντήσεις κι εξηγήσεις σε μια φάση της ζωής σου που εσύ χρειάζεσαι χαλάρωση, ξεκούραση και διάλειμμα.
Το θετικό της εβδομάδας είναι πως η σκέψη σου μπαίνει σε μια τάξη οπότε σταματά και το χάσιμο των προηγούμενων ημερών.

Follow the tip : Το παρελθόν επιστρέφει και ζητά ξεκάθαρη κι ώριμη αντιμετώπιση, ενώ εσύ επιμένεις προσκολλημένος σε αυτό;

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, όσο έντονη να νιώθεις την ανάγκη για νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό στίβο, σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή είναι να κάνεις κλείσιμο παλαιών κεφαλαίων ώστε να είσαι έτοιμος να ανοίξεις νέα μετά το καλοκαιράκι.
Βάλε μια τάξη και σειρά σε επιθυμίες και στόχους για να μπορέσεις να τους κατακτήσεις έναν προς έναν.

Follow the tip : Ταχτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες γιατί βλέπω να αδειάζει επικίνδυνα ο κουμπαράς σου.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, την βδομάδα τούτη σε πιάνουν οι τύψεις σου για πράγματα τα οποία είπες κι έκανες και για τις αντιδράσεις σου, που τις λες ολίγον υπερβολικές σε σχέση με την ευαίσθητη ψυχούλα που κρύβεις μέσα σου.

Follow the tip : Έλεγξε λοιπόν τις εξάψεις σου γιατί μετά σε βλέπω να μοιράζεις συγνώμες για τον τρόπο που μίλησες κι αντέδρασες σε κάποιους φίλους και συνεργάτες που εδώ που τα λέμε δε σου φταίνε και τίποτα.

Λέων

Λέοντα μου, το πλανητικό σκηνικό σου κόβει τη φόρα και σε προσγειώνει απότομα.
Έτσι τη βδομάδα τούτη διαπιστώνεις με καθόλου ευχάριστο τρόπο πως δεν μπορείς πάντα να έχεις ό,τι θέλεις κι όπως το θέλεις.

Follow the tip : Κάποιες στιγμές το να κάνεις ένα βήμα πίσω, κλείνοντας τα αυτιά στον εγωισμό σου, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, με την Αφροδίτη τούμπα να επιμένει να σου τη σπάει σε βρίσκει η εβδομάδα και καθόλου δε γουστάρεις σου λέω.
Με τους φόβους σου και τις ανασφάλειες σου να επιστρέφουν και να δίνουν βροντερό παρόν εσύ μπαίνεις για ακόμη μια φορά στην παγίδα της ενδοσκόπησης.

Follow the tip : Και φυσικά αυτό δεν είναι κακό, το αντίθετο μάλιστα, είναι όμως ψυχοφθόρο όταν το κάνεις με σκληρό κι επίπονο τρόπο βασανίζοντας και δικάζοντας  τον εαυτό σου κι όχι βοηθώντας τον να πάει παρακάτω.

Ζυγός

Ζυγέ μου, νιώθεις εγκλωβισμένος και ψάχνεις την έξοδο κινδύνου απεγνωσμένα.
Η έντονη ανάγκη για απόδραση που νιώθεις όμως σε κάνει για ακόμη μια φορά να υπεκφύγεις καταστάσεις κι όχι να τις αντιμετωπίσεις.

Follow the tip : Πριν βιαστείς να το σκάσεις από αυτό που σε φτάνει στα όρια σου, κάνε τον απολογισμό σου και δες τι τελικά αξίζει σε αυτή τη ζωή και κράτα το, ακόμα κι αν πρέπει να ρισκάρεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, όλο κάτι δείχνει να στρώνει κι όλο πάλι χαλάει.
Με τα εργασιακά και τα νεύρα σου να παίζουν κομπολόι, οφείλεις να συνηθίσεις σε μια πραγματικότητα και καθημερινότητα όχι τόσο ιδανικά πλασμένη, ωστόσο αυτή η καθημερινότητα έχει να σου δώσει κάποιες ευκαιρίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψεις για να θερίσεις καρπούς.

Follow the tip : Αν σκαλίσεις λίγο κι εσύ το χωματάκι που πατάς δε θα βρεις έναν μικρό κρυμμένο θησαυρό.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ο καιρός και οι ημέρες δεν ευνοούν την επανάσταση, το αντίθετο μάλιστα, γι αυτό κράτα χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να επιβιώσεις σε μια πραγματικότητα που δυστυχώς ή ευτυχώς δε σου δίνει όσα αξίζεις.
Αυτό για την ώρα, γιατί διατηρώντας την υπομονή και την ψυχραιμία σου θα διαπιστώσεις σε σύντομο διάστημα θα διαπιστώσεις ότι 

Follow the tip : Η υπομονή είναι αρετή και πάντα αποδίδει καρπούς.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πέρασες μια περίοδο που κλείστηκες στον εαυτό σου και στις σκέψεις σου.
Χρειάστηκε να περάσεις από έντονες διεργασίες και να διαπιστώσεις τι τελικά θες, τι σε κάνει χαρούμενο και τώρα αναζητάς τρόπους να το διεκδικήσεις και να το κατακτήσεις.
Περνώντας αρκετούς σκοπέλους και φουρτούνες μπορείς τώρα να πεις ότι είδες στο βάθος του ορίζοντα στεριά.

Follow the tip : Έχε εμπιστοσύνη στον ένστικτο σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, είτε το θες είτε όχι, το εργασιακό ξενέρωμα σε προσγειώνει σε μια καθημερινότητα, όχι ιδανικά πλασμένη.
Έτσι αναζητάς αφορμές κι αιτίες να ξεκλέψεις έστω και λίγες ώρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς αλλά δεν σου κάθεται, καθώς και η διάθεση σου για κοινωνικές επαφές είναι στα τάρταρα.

Follow the tip : Οφείλεις να μάθεις να επιβιώνεις με αυτό το αίσθημα του ανικανοποίητου που σε διακατέχει και που δε σε αφήνει να χαρείς τα απλά και καθημερινά σαν κοινός θνητός.

Ιχθύς

Ψαράκι μου, χάος κι αναρχία η καθημερινότητα σου κι αυτό κάπου σε χαλάει, κάπου σε φτιάχνει κιόλας.
Κοινώς οι γνωστές κυκλοθυμικές τάσεις που μια πάνω μια κάτω σε έχουν. 
Η εβδομάδα φέρνει αποδιοργάνωση σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς αλλιώς τα θες κι αλλιώς σου σκάνε τα θεματάκια.

Follow the tip : Το ένστικτο σου, σου βροντοφωνάζει για ακόμη μια φορά κι εσύ δεν έχεις σκοπό να το αγνοήσεις, και καλά θα κάνεις.