Αστρολογικές προβλέψεις: Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου!

Τύχη, ευκαιρίες κι ανάκαμψη! Ετοιμάσου να δεχθείς τα δώρα του Δία στη ζωή σου!
Αστρολογικές προβλέψεις: Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου!



Σήμερα μπαίνει ο Δίας των ευκαιριών στο ζώδιο της πρακτικής Παρθένου όπου θα παραμείνει για 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι, πλέον, μετριάζεται η αυτοπεποίθηση με ισχυρές δόσεις ταπεινοφροσύνης. Γινόμαστε πιο προσεκτικοί μαθαίνοντας τι είναι χρήσιμο και σοφό παρά να ενεργούμε πρώτα και να το μετανιώνουμε αργότερα. Όλες μας οι ευχές μπορούν πια να πραγματοποιηθούν αρκεί να οραματιζόμαστε το μέλλον μας με προσοχή. Ωστόσο, η Σελήνη στον εσωστρεφή Καρκίνο ενισχύει την αίσθηση του κινδύνου και μας κάνει ακόμα πιο προσεκτικούς-κι ενίοτε καχύποπτους.

ή αν το θες σε πιο σύγχρονο στιλ

Κριός

Ποιος θα το περίμενε ότι οι συνήθειες των προηγούμενων μηνών έφτασε η στιγμή να αποδώσουν καρπούς! Δίκοπο μαχαίρι, βέβαια. Σήμερα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ρουτίνας και των καθημερινών σου δραστηριοτήτων. Πλέον δεν χωράνε άλλες αναβολές για όλα εκείνα που πάντα ήθελες. Επικεντρώσου στην ενέργεια σου, ξεκουράσου κι απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής με αγαπημένα πρόσωπα.

Στα ερωτικά, τώρα, ισχύει το ίδιο. Κράτα χαμηλούς τόνους χωρίς να ξοδεύεις άσκοπα την ενέργεια σου, ώστε να μπορεί να τη διοχετεύσεις εκεί που αξίζει.

Follow the tip: Πάρε ένα μπουκάλι κρασί, το αμόρε σου, καθίστε κάπου δροσερά και μην βγάλετε άχνα. Το σώμα θα βρει τον τρόπο να μιλήσει!

Ταύρος

Ο Δίας περνάει στον 5ο οίκο της αγάπης και της δημιουργικότητας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι καθημερινές σου δραστηριότητες γίνονται πιο διασκεδαστικές! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι η στάση και οι συμπεριφορές θα σου φέρουν τα πολυπόθητα αγαθά που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη. Σήμερα άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου ελεύθερό χωρίς να ανησυχείς για το τι θα πουν οι άλλοι.

Ακόμα και στα ερωτικά, μια δόση παλιμπαιδισμού και παιδικότητας είναι απαραίτητη. Εκφράσου και δώσε στα συναισθήματα σου διέξοδο. Μην καταπιέζεσαι. Άσε τη φαντασία σου να οργιάζει –και μαζί με αυτήν κι εσύ- χωρίς να φοβάσαι τίποτα!

Follow the tip: Σε έναν τέλειο κόσμο δεν θα έπρεπε να κάνουμε τίποτα. όλα θα ήταν ιδανικά. Κάνε τον κόσμο σου όσο πιο ιδανικό μπορείς!

Δίδυμοι

Υπό κανονικές συνθήκες κανένας δεν μπορεί να σε ανταγωνιστεί στο σπορ «υιοθετώ δύο αντίθετες απόψεις την ίδια στιγμή». Όμως, πλέον έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις. Άτιμος Δίας, βλέπεις, στον 4ο οίκο σου! Λοιπόν, πρέπει να αποφασίσεις ανάμεσα στην ήσυχία και την απομόνωση του εσωτερικού σου κόσμου και τις θορυβώδεις αποσπάσεις από τον έξω κόσμο. Με απλά λόγια, είναι καιρός ενδοσκόπησης. Η παραμονή του Δία στην καρμική σου Παρθένο ενδυναμώνουν τις οικογενειακές σχέσεις και ενθαρρύνουν την προσωπική σου ανάπτυξη.

Έχει έρθει η ώρα των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων. Ναι, και στα ερωτικά. Άφησε τις πληγές του παρελθόντος να κλείσουν. Ό,τι έπαθες, έπαθες. Τώρα πρέπει να μάθεις.

Follow the tip: Πάντα να θυμάσαι ότι το σπίτι μας είναι εκεί που είναι οι καρδιά μας και νιώθουμε ο εαυτός μας!

Καρκίνος

Ο επεκτατικός Δίας μπαίνει στον 3ο οίκο του άμεσου περιβάλλοντος σου, εντείνοντας την ανάγκη σου να είσαι στο επίκεντρο της δράσης και των εξελίξεων. Πλέον χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα αισθήματα και την επικοινωνία σου. Μην πέσεις στην παγίδα της υπερανάλυσης. Η νέα φάση που εισέρχεσαι δεν έχει ανάγκη τη λογική να κυριαρχεί του συναισθήματος.

Όπως και στα προσωπικά σου. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την καρδιά του άλλου. Μην βάζεις εμπόδια στην συναισθηματική σου ολοκλήρωση. Όσο η καρδιά ηγείται, το παιχνίδι της αγάπης σε βγάζει νικητή!

Follow the tip:  Μυαλό – Καρδιά= 0-1

Λέων

Για μια ακόμη φορά, όλα οδηγούν σε εσένα και πώς να γίνεις ο απόλυτος κυρίαρχος του ζωδιακού. Αχ, είσαι από τους τυχερούς! Λοιπόν, ο Δίας περνάει από τον 2ο οίκο των οικονομικών σου. Κάτι που σημαίνει ότι αν το εκμεταλλευτείς σωστά για τους επόμενους μήνες θα δεις τα οικονομικά σου να ανθίζουν. Όμως, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Πάνω στον υπερβολικό σου ενθουσιασμό κι αυτοπεποίθηση κινδυνεύεις να πάρεις απερίσκεπτα ρίσκα και να θέσεις απραγματοποίητους στόχους.

Το μεγάλο συν αυτής της διέλευσης είναι ότι με τις κατάλληλες κινήσεις έχεις τη δυνατότητα να λύσεις μια για πάντα το οικονομικό σου πρόβλημα, θέτοντας έτσι τις βάσεις τις ασφάλειας που τόσο έχεις ανάγκη στην προσωπική σου ζωή!

Follow the tip: Ο βασιλιάς έχει ανάγκη από μια βασίλισσα. Και το αντίστροφο. Μην παρασύρεσαι από κάλπικες λάμψεις κι ιριδισμούς. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Παρθένος

Ο Δίας στο ζώδιο σου σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ευκαιριών και το συναρπαστικό ξεκίνημα ενός νέου! Ουσιαστικά, νιώθεις σαν η κάθε μέρα να είναι η πρώτη της υπόλοιπης ζωής σου. Καθημερινά μηδενίζεις και ξαναξεκινάς. Απλά να θυμάσαι ότι θα χρειαστούν μήνες να αποδώσουν καρπούς οι παρούσες συνθήκες και δυναμικές των σχέσεων σου.

Μην αποθαρρύνεσαι που δεν μπορείς να χτίσεις τη Ρώμη σε μια ημέρα. Δεν γίνονται όλα με ένα κλικ. Πάντως καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση, καθώς οι πιθανότητες για νέα προσωπικά ξεκινήματα είναι σίγουρες-σχεδόν βέβαιες! Η ευτυχία επιστρέφει στη ζωή σου, και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά τώρα που ο τυχερός Δίας μεσουρανεί στο ζώδιο σου!

Follow the tip: Μη φοβάσαι την ευτυχία, επειδή έχεις συνηθίσει τις αναποδιές. Δεν δαγκώνει!

Ζυγός

Τα άστρα είναι σύμμαχοι σου! Προχώρα σε στηρίζουν! Μοιάζει σαν να έχεις φύλακα άγγελο που έρχεται να κάνει τα μαγικά του σε άλλες διαστάσεις. Οι συμμαχίες και το παρασκήνιο του τελευταίου καιρού, επιτέλους, γυρίζουν υπέρ σου! Η καλοτυχία είναι με το μέρος σου, αλλά δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις ποια θα είναι η πηγή αυτής της καλής τύχης.

Ο γενναιόδωρος Δίας για τους επόμενους 12 μήνες διελαύνει στον μυστικιστικό οίκο του 12ου σου οίκου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να σπαταλήσεις χρόνο κι ενέργεια σε ανούσιες αναλύσεις. Κάποιες φορές απλά γνωρίζοντας την αλήθεια φτάνει. Κάνε μια μικρή προσευχή για να ευχαριστήσεις τα θεία και προχώρα!

Follow the tip: Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη; Πολλά και τίποτα μαζί! Καλείσαι να το μάθεις παίζοντας!

Σκορπιός

Τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου. Αλλά φυσικά πρέπει να είσαι εκεί –μέσα στις εξελίξεις- για να παίξεις το ρόλο σου! Τώρα ο ιδεαλισμός σου χτυπάει κόκκινο, και θεωρείς ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο. Όμως, η έλλειψη προοπτικής και το παιχνίδι του ακατόρθωτου δεν θα σε βοηθήσουν. Μην υποτιμάς την πανίσχυρη επιρροή των ατόμων του περιβάλλοντος σου, καθώς ο γίγαντας Δίας μπαίνει και ταρακουνάει τον 11ο οίκο των σχέσεων με τους άλλους. Αποδέξου προσκλήσεις για να συναντάς κόσμο, με κάθε ευκαιρία. Εκεί βρίσκεται η πιθανότητα να μάθεις πράγματα και θαύματα. Και, βεβαίως, κάπου εκεί θα συναντήσεις και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του κάρμα σου που έρχονται να σου αλλάξουν τη ζωή.

Follow the tip: Έχεις το μαχαίρι, έχεις και την πίτα!

Τοξότης

Για τους επόμενους μήνες η πρόκληση και η πρόσκληση του Δία αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, καθότι διελαύνει στον 10ο οίκο της δημόσιας ζωής κι εικόνας σου, φέρνοντας σου μεγαλύτερη επιτυχία από ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Ωστόσο, η επαγγελματική αναγνώριση έρχεται με το τίμημα της, κι αυτό δεν είναι άλλο από την πνευματική και προσωπική σου ζωή. Όμως, μην ανησυχείς. Υπάρχει άπλετος χρόνος για να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου μόλις πετύχεις στις επαγγελματικές σου ενασχολήσεις.

Follow the tip: Go big or go home!

Αιγόκερως

The world is not enough! Ετοιμάσου για τους επόμενους 12 μήνες να ενσαρκώσεις τον ρόλο του James Bond με όπλα το μυαλό και τη σαρκική σου δύναμη! Σοκ; Κι όμως! Ο Δίας επεκτείνει την ανάγκη σου να γνωρίσεις νέο κόσμο, νέες κουλτούρες, νέους ανθρώπους κι ιδέες. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον κόσμο της ζωής. Τα οφέλη από την επαφή με κόσμο από διαφορετικά background διευρύνει την προοπτική σου ανεξάρτητα το εύρος της. Διάλεξε προορισμό και ανακάλυψε τον με άξονα την καρδιά σου

Follow the tip: Το μυαλό κι η λογική θα πρέπει να βοηθάνε το ταξίδι της καρδιάς κι όχι ν έχουν το ρόλο δραγουμάνου!

Υδροχόος

Δίνοντας προσοχή στις λεπτές αποχρώσεις των συναισθηματικών αλλαγών σου μπορεί να ανοίξει τις πόρτες σε νέα επίπεδα οικειότητας σε μια σημαντική σχέση. Αλλά η επίσκεψη του τυχερού Δία στο 8ο οίκο των κοινών πόρων είναι, επίσης, ένας προάγγελος οικονομικών ευκαιριών. Η ευημερία είναι στο κατώφλι σου μέσα από τη γενναιοδωρία κάποιου άλλου, αλλά είναι στο χέρι σου να την αποδεχθείς με τακτ κι ευγένεια. Δεν είναι ώρα για σεμνότητες. Η αφθονία είναι το μότο των επόμενων 12 μηνών!

Follow the tip: Σε καμία περίπτωση τον επόμενο καιρό μην συμπεριφερθείς σαν πεινασμένο παιδάκι μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο. Είπαμε…τακτ!

Ιχθείς

Οι τετ-α-τετ συναντήσεις λαμβάνουν τις ευλογίες του ευνοϊκού Δία. Στην πραγματικότητα, η ζωή σου μπορεί να ανθίσει, αν έχεις το μυαλό να βάλεις τις βάσεις σε μια ενδιαφέρουσα ιδέα που σου φέρνει κάποιος τώρα. Ωστόσο, ακόμη και οι πιο καταπληκτικές ευκαιρίες, χρειάζεται να είναι επικεντρωμένες σε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Η επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητά σου να περιορίσεις το δικό σου πεδίο δράσης και όσο πιο γρήγορα μπορείς, ώστε να εξαλείψεις αθέμιτους εξωγενείς παράγοντες που θα σταθούν εμπόδιο στην πρόοδο σου.

Follow the tip: Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Μόνο μπροστά.