Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό – Τι λένε τα άστρα για την ερωτική σου ζωή;

Η πιο μεγάλη τώρα είναι τώρα! Άλλαξε το στιλ σου για να μην σε πιάσει μπόρα!
Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό – Τι λένε τα άστρα για την ερωτική σου ζωή;



Η αλλαγή είναι προ των πυλών τώρα που ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Μπαίνουμε περισσότερο από ποτέ στον πειρασμό να πάρουμε ρίσκο στην ερωτική μας ζωή-ειδικά σήμερα. Αν και λαμβάνουμε ανάμεικτα κοσμικά μηνύματα για το πως να προχωρήσουμε με το άτομο που μας ενδιαφέρει, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα πια μας ωθεί να ακολουθήσουμε έναν νέο κι άγνωστο μονοπάτι στην ρομαντική μας ζωή. Με απλά λόγια, το νέο είναι ωραίο!

Κριός

Με τόσες πολλές συναρπαστικές προοπτικές στην ερωτική σου ζωή, θα είναι δύσκολο να κρατήσεις υπό έλεγχο τον ενθουσιασμό σου. Άραγε θα τα καταφέρεις; Κι όμως πρέπει, ειδικά αν θέλεις όντως να σαγηνεύσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Το πάθος σου είναι προφανές και δεν έχεις ανάγκη να διατυμπανίζεις την ρομαντική σου…θέρμη ώστε να καταλάβει κι ο άλλος τι αισθάνεσαι για εκείνον. Μείνε χαμηλών τόνων κι όλα θα γίνουν. Αυτό είναι το μυστικό!

Ταύρος

Ελπίζω να σου αρέσουν οι εκπλήξεις, γιατί σήμερα είναι η μέρα σου! Μπορεί να είναι ένα special μήνυμα, μια δελεαστική προσφορά που δεν θα μπορείς να αρνηθείς ή μια ρομαντική πρόσκληση. Έχεις τη γνώση και τη σοφία να αναγνωρίζεις μια καλή ευκαιρία με το που τη βλέπεις, και την ωριμότητα να μην την αφήνεις να γυρίζει τον κόσμο σου ανάποδα. Ο χρόνος είναι η ουσία τώρα, ή πολύ απλά…πες ναι σε μια περιπέτεια-ή και παραπάνω.

Δίδυμοι

Με το χαλαρό σήμερα. Ναι, θα υπάρξουν ανατροπές και ελιγμοί στην ερωτική σου ζωή. Όχι, δεν πρέπει να πανικοβληθείς. Τη στιγμή που μια ξαφνική αλλαγή είναι απρόβλεπτη και μπορείς να αναποδογυρίσει προσωρινά τα σχέδια σου, εν τέλει θα βγεις κερδισμένη, καθώς θα σε φέρει πιο κοντά σε όσα πραγματικά θέλει η καρδιά σου. Δείξει εμπιστοσύνη στις κοσμικές εκπλήξεις που έρχονται στο διάβα σου, αφού έρχονται για κάποιο λόγο!

Καρκίνος

Οι ανορθόδοξες τακτικές που ακολουθείς στην ερωτική σου ζωή θα δοκιμαστούν σήμερα με την εμφάνιση μιας πολύ ξεχωριστής ευκαιρίας στη ρομαντική σου ζωή με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτό. Η διαφορετικότητα και η μοναδική σου προσέγγιση σε όλα τα θέματα της ερωτικής σου ζωής εν τέλει σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Προετοιμαζόσουν καιρό να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και τώρα ήρθε η ώρα! It’s show time!

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου κάνει όψη με τον Ουρανό σήμερα, κάνοντας την καρδιά σου να λαχταρά νέες και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες. Λόγω όψης η προθυμία σου να ταρακουνήσεις τα πράγματα γύρω σου, ακόμα κι αν είσαι σε σχέση, χτυπάει κόκκινο. Πρόσεχε τις απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί ό,τι κάνεις τώρα μπορεί να έχει απρόβλεπτες αρνητικές επιπτώσεις αργότερα.

Παρθένος

Αν βιώνεις ανασφάλεια κι αστάθεια στην παρούσα σχέση σου, αυτό μπορεί να πει περισσότερα για σένα από ότι για το άλλο πρόσωπο. Έχεις πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου με μόνη προϋπόθεση ότι οι περιστάσεις το ευνοούν. Αν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε αμφιβολίες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις ένα τέλος. Αλλά αν υπάρχει σύνδεση, ερωτισμός και η συνθήκες είναι ευνοϊκές, τότε ναι…το άτομο δίπλα σου είναι αυτό με το όποιο είσαι προορισμένη να είσαι.

Ζυγός

Αυτόν τον καιρό η ερωτική σου ζωή είναι λίγο χαοτική, και το να βγάλεις ένα πρόγραμμα ή να κάνεις κάποια σχέδια έχουν έναν βαθμό δυσκολίας. Η αλλαγή είναι πια επιβεβλημένη. Μόνο αν την αποδεχθείς θα μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Μην σε τρομάζει το χάος. Θα βρεις το δρόμο με πυξίδα την καρδιά και το πάθος σου.

Σκορπιός

Οι παλιοί κανόνες απλά δεν ισχύουν για τις τρέχουσες σχέσεις της ερωτικής σου ζωής. Συμφιλιώσου με τη διαφορετικότητα αυτή κι ό,τι σου συμβαίνει και προχώρα μπροστά. Πλέον δεν κοιτάμε πίσω! Θα βρεθείς στην ευτυχή θέση να προσθέσεις τόση δημιουργικότητα στο ρομαντισμό σου, απλά εγκαταλείποντας τις παλιές σου συνήθειες. Αν αφήσεις το παρελθόν να φύγει, σήμερα μπορεί να είναι η αυγή ενός νέου κεφαλαίου!

Τοξότης

Ο Ουρανός κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στον 9ο οίκο των Μεγάλων Ιδεών σου σήμερα, εξαπολύοντας το χάος στα όποια ρομαντικά σου πλάνα. Έχεις σημειώσει τρομερή πρόοδο με τον σημαντικό άλλο της ζωής σου, και πλέον είσαι σε θέση να επιταχύνεις τους ρυθμούς με έναν πιο περιπετειώδη τρόπο. Όμως, αυτές οι ριψοκίνδυνες κινήσεις δεν είναι καλή ιδέα, ειδικά αν η σχέση δεν είναι σε στέρεες βάσεις ακόμα. Υπολόγισε τα πράγματα πριν ενεργήσεις.

Αιγόκερως

Τώρα που ο Ουρανός κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στο 8ο οίκο σου των κοινών επενδύσεων, μπορεί να νιώσεις την άνεση να συζητήσεις διάφορα ζητήματα για τα οικονομικά σου με έναν νέο σύντροφο. Αν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά με αυτό το πρόσωπο, τότε μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να μπει η σχέση σας σε μια σταθερή βάση. Μιλώντας με τον άλλο, όχι μόνο θα μάθει τις εξαίρετες διαχειριστικές σου ικανότητες, αλλά θα δώσεις και τη δυνατότητα στο άλλο άτομο να μάθει πως έχεις στο μυαλό σου την ιδέα ενός κοινού ευτυχισμένου αύριο!

Υδροχόος

Έχεις τη διάθεση να μοιραστείς μερικά από τα πιο ανορθόδοξα σχέδια και στόχους σου με το αντικείμενο του πόθου σου τώρα. Καλό θα είναι να έχεις τις κεραίες σου ανοικτές, αν εκείνος/η προσπαθεί να σε κάνει να τα ματαιώσεις ή να τα αναβάλεις. Ναι, το να έχεις όνειρα για το μέλλον είναι απαραίτητο, αλλά να μην αφήνεις κανέναν να αλλάξει κάτι που ποθείς τόσο πολύ είναι ύψιστης σημασίας. Δεν θα έπρεπε να θυσιάζεις τίποτα για κανένας αν αυτό το όνειρο, ιδέα ή στόχος σημαίνει τόσα πολλά για σένα.

Ιχθείς

Ελίχθηκες, έκανες τα τερτίπια και τα ναζάκια σου στην ερωτική σου ζωή τον τελευταίο καιρό, αλλά οι εκπλήξεις δεν αναμένεται να τελειώσουν σύντομα. Η κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή είναι καλή καθώς τα σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου καιρού έχουν μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες σου. Είσαι σκληρό καρύδι, αλλά κι ευέλικτη προσωπικότητα. Σε όποιες προκλήσεις κι αν εμφανιστούν μπορείς να ανταπεξέρθεις με φινέτσα. Και βάζουμε στοίχημα!

Πριν από όλα, όμως, όποιο κι αν είναι το ζώδιό σου πρέπει να σου φτιάξουμε λίγο τη διάθεση! Η εμμονή της ημέρας στα γραφεία του followme.gr σήμερα είναι αυτό το τραγούδι... Το ακούμε στη διαπασών και ονειρευόμαστε ότι τρέχουμε με τα ρόλερ σκέιτ μας στην άδεια λεωφόρο με ένα ποτήρι παγωμένη γρανίτα στο χέρι!

Και νιώθουμε 20 ξανά, και γελάμε, και φλερτάρουμε, και χαιρόμαστε το καλοκαίρι no matter what... Έλα μαζί μας. Followme!