Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;

Έρωτισμός, αισθαντικότητα και ρομαντισμός το τρίπτυχο της επιτυχίας!
Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;



Η ζωή δεν θέλει πολλά. Λίγη μαγεία, όμως, είναι πάντα απαραίτητη. Τι θα πει δεν πιστεύεις; Τα ωραιότερα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις, κι ας μην το πιστεύεις. Αν αυτό δεν είναι μαγεία, τότε τι είναι;

Κριός

Η σημερινή μέρα θα είναι ένας ανεμοστρόβιλος μέρα για σένα. Θα νιώσεις πως είναι και πάλι όταν τελικά αναλαμβάνεις τα ηνία της ζωής σου.  Οι καθυστερήσεις και τα κολλήματα των τελευταίων ημερών ανήκουν πια στο παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις τις μηχανές στο τέρμα. Ξέρεις ακριβώς τι θες, οπότε μην σε απασχολεί και τόσο πως θα το πάρεις. Καλύτερα είναι να επικεντρωθείς στο τι ακριβώς είναι αυτό που θες.

Ταύρος

Σήμερα καλό θα είναι να μην ταράξεις τα νερά και πολύ. Επιμονή στις απόψεις σου, αλλά σε καμία περίπτωση μη θυμώσεις με όσους δεν τις ενστερνίζονται. Όσο κι αν θέλεις να δώσεις χαστούκια σήμερα –έστω και λεκτικά, η καλύτερη τακτική είναι η σιωπή. Αφέσου στις ονειροπολήσεις σου που θα σε μεταφέρουν μακριά από την παρούσα πραγματικότητα. Η φαντασία στην εξουσία (σου)!

Δίδυμοι

Άφησε το παιδί μέσα σου να βγει και να παίξει. Το μότο της μέρας είναι η επιστροφή στην απόλαυση των πιο αρχέγονων τάσεων σου. Μερικά από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής είναι αυτά που έμαθες παιδί. Επέστρεψε στην τότε σου κατάσταση και θυμήσου πόσο πιο απλή κι όμορφη ήταν η ζωή! Τα πράγματα είναι περίπλοκα γιατί εσύ τα κάνεις να μοιάζουν έτσι. Θυμήσου πως είναι αν ζεις ανέμελα και υιοθέτησε το σαν τρόπο ζωής! Καλοκαίρι είναι!

Καρκίνος

Προσπάθησε να μην κάνεις μούτρα σήμερα. Δύσκολα θα βρεις ανθρώπους που θα θελήσουν να σε νταντέψουν. Πάρε πρωτοβουλία. Αν θέλεις να διασκεδάσεις, δημιούργησε τις προϋποθέσεις. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εξίσωσης είναι η στάση σου. Οι άλλοι μπορούν να αισθανθούν πότε γίνεσαι ζηλόφθονο πλάσμα, έτσι μην νομίζεις ότι θα μπορέσεις να ξεγελάσεις και πολλούς σήμερα. Άφησε τους άλλους να ζήσουν τη ζωή τους, κι επικεντρώσου στη δική σου.

Λέων

Βάλε τον εγωισμό σου μπροστά σήμερα! Ειλικρίνεια και σαφήνεια σχετικά με αυτά που θέλεις. Δεν υπάρχει ανάγκη να χρονοτριβείς. Έκφρασε τα συναισθήματα σου με ξεκάθαρο τρόπο. Καλύτερα να απέχεις από τα παιχνίδια εξουσίας και μυαλού για να τεστάρεις τους άλλους. Ξέρεις είναι κάρμα κι επιστρέφει.

Παρθένος

Η οργή σου σήμερα μπορεί να έρθει ως αντίδραση στην ισχυρογνωμοσύνη κάποιου άλλου. Καίγεσαι και δεν θες να υποχωρήσεις με τίποτα. Προσπάθησε να μην είσαι επιθετικός απέναντι σε άτομα που δεν φταίνε και κυρίως δεν θα ήθελες με τίποτα να προσβάλεις. Φύλαγε τα νώτα σου και ρίξε τους τόνους. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι εριστικός όταν μπορείς να επηρεάζεις έναν τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Ζυγός

Άδραξε τη μέρα! Η αίσθηση της πραγματικότητας μπορεί να μην είναι σε τέλεια αρμονία με την πραγματική σου κατάσταση, αλλά μην ανησυχείς γι αυτό. Βάλε φτερά και πέταξε στη στρατόσφαιρα. Ξεπέρνα τα όρια σου. Ο μόνος τρόπος που πρόκειται να αναπτυχθούν είναι αν πας πέρα ​​από την ζώνη ανεκτικότητας σου. Σήμερα είναι η μέρα των μεγάλων ναι!

Σκορπιός

Έχεις τόσα αποθέματα ενέργειας μέσα σου, που θα ήταν κρίμα να πάνε χαμένα. Μην περιορίζεις τον εαυτό σου. Το μυαλό σου είναι το μόνο που σε κρατάει μακριά από το να χαρείς αυτήν την επιπλέον ενέργεια. Μην την φοβάσαι αυτήν σου την ξαφνική τάση, αποδέξου την κι άφησε τη καρδιά σου ανοιχτή στις συγκλονιστικές εμπειρίες που έρχονται.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για σένα. Η επικοινωνία είναι στα φόρτε της. Μπορείς να κάνεις ότι πιο ευφάνταστο και αλλόκοτο τραβάει η όρεξη σου. Άφησε την άγρια ​​πλευρά σου να λάμψει. Φόρεσε ό,τι θες, κυκλοφόρησε όπως θες, με όποιους και κυρίως όπως βγει, κι άφησε τις συντηρητικές νόρμες χιλιόμετρα πίσω!

Αιγόκερως

Τα συναισθήματα και οι φαντασιώσεις σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα σήμερα. Άφησε τα συναισθήματα σου ελεύθερα, κι ας είναι σουρεάλ η κατάληξη. Ονειροπόλησε και μην φιλτράρεις την έκφραση σου. Υπάρχει ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα, εκμεταλλεύσου το! Η δημιουργικότητα σου ταιριάζει γάντι σε αυτό το κλίμα. Μόνη προϋπόθεση; Να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

Υδροχόος

Αν είσαι στα down σου, άλλαξε πλώρη γρήγορα. Μην σπαταλάς την ημέρα σου άδικα κι αχάριστα. Σήμερα πρόκειται να υπάρξει ένα είδος μαγείας στην ατμόσφαιρα που θα πρέπει όχι μόνο να πιστέψεις σε αυτό, αλλά και να το μεταδόσεις και στους άλλους. Τα θαύματα είναι πιθανά αν τα πιστεύουμε. Επίτρεψε στο μυαλό σου να κινηθεί προς νέες και αντισυμβατικές κατευθύνσεις. Και θα δεις! Όντως συμβαίνουν θαύματα!

Ιχθείς

Δεν θα συμβούν και πολλά μέχρι να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις μερικές κακές συνήθειες σου. Συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις, αλλά δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Προσπάθησε να το καταλάβεις! Απλά αποδέξου την μαγεία των πραγμάτων και πήγαινε με το κύμα!