Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα περάσει το διήμερο το κάθε ζώδιο;

Χαλαροί ρυθμοί, διασκέδαση κι ηρεμία!
Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα περάσει το διήμερο το κάθε ζώδιο;



Αυτό το ΣΚ μην κάνεις τίποτα! Άφησε τα όλα γι' αργότερα, καθώς όπως λένε και οι φίλοι λάτρεις των αναβολών "Ποτέ μην κάνεις σήμερα κάτι που μπορείς να κάνεις αύριο"!

Κριός

Πρίμα τα πανιά! Με το πέρασμα του χρόνου έχεις αντιληφθεί ότι κανένας δεν πρόκειται να τολμήσει να κάνει ταράξει την ηρεμία σου, κι ότι εσύ είσαι η μόνη που μπορεί να δημιουργήσει τσουνάμι ακόμα και στην πιο ήρεμη λίμνη όταν δεν υπάρχει η παραμικρή ηρεμία μελτεμιού. Οπότε, καλό θα είναι να μην υπονομεύεις τη γαλήνη σου μόνη σου, ασχολούμενη με ανούσια θέματα.

Follow the tip: Όσα γνωρίζει η καρδιά, δεν τα γνωρίζει ο νους σου!

Ταύρος

Ένας κόσμος ευκαιριών απλώνεται έξω από τα όρια ασφαλείας του μικρόκοσμου σου. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν να τις αρπάξεις. Είναι τόσες πολλές που ακόμα κι αν δεν τις αντιληφθείς αμέσως εν τέλει θα σκοντάψεις πάνω τους!

Follow the tip: Στο σκοτάδι δεν είμαστε αυτό που φαινόμαστε, αλλά αυτό που νοιώθουμε. Η ψυχή μας ζει στο σκοτάδι ή, μάλλον, είναι πιο ευδιάκριτη στο σκοτάδι.

Δίδυμοι

Ψυχραιμία κι αυτοσυγκέντρωση είναι τα απαιτούμενα. Οι έξοδοι για διασκέδαση εξακολουθούν να κατέχουν την πρώτη θέση στην ατζέντα σου. Όμως, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία όταν τρίτοι θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις κάτι έξω από τα νερά σου , μόνο και μόνο για το αστείο του πράγματος και της στιγμής.

Follow the tip: Υπομονή, το θαύμα δεν αργεί!

Καρκίνος

Όμορφες στιγμές έρχονται κι αξίζει να τις απολαύσεις στο maximum. Αξίζεις  μερικές ηλιόλουστες μέρες και ένα αγαπημένο πρόσωπο σου θα σε στρέψει προς αυτήν την κατεύθυνση ακόμα κι όταν εσύ σαν άλλος Οδυσσέας έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά στο σαγηνευτικό σκοπό άλλων σειρήνων που στην πραγματικότητα ελλοχεύουν κινδύνους.

Follow the tip: Δυνατές συγκινήσεις όπως λέμε ζωή.

Λέων

Ώρα για διάλειμμα! Σου αξίζουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, καθώς έχεις βοηθήσει  ξανά και ξανά τρίτους. Τώρα είναι η σειρά σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Έτσι, με μότο σου «μη μου τους κύκλους τάραττε» καλό θα είναι να μην πλύνεις ούτε πιάτο ή να ασχοληθείς με τις αγγαρείες του σπιτιού.

Follow the tip: Κάποιοι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι. Κράτησε τους δίπλα σου με νύχια και με δόντια!

Παρθένος

Μη φοβάσαι να ζήσεις! Κάνε κάτι τρελό και άγριο. Ακολούθησε την παρόρμηση της στιγμής. Τραγούδησε, χόρεψε, αγάπησε. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα κάνει κάποιον που λιώνει για εσένα να βρει την αφορμή να σε προσεγγίσει.

Follow the tip: Αν κάνεις πάντα αυτό που σ’ αρέσει, τουλάχιστον ένας άνθρωπος θα είναι ευχαριστημένος.

Ζυγός

Αγάπη – Οικονομικά σημειώσατε x! Έχεις ό,τι χρειάζεται! Η επιτυχία σε ακολουθεί σαν φανατική groupie. Όμως μην την αφήσεις να σε ζαλίσει. Από την άλλη η προσωπική σου ζωή είναι στα καλύτερα της, με τη φλόγα του πάθους να γιγαντώνεται σε μια μεγάλη πυρκαγιά με τη σχέση σου ή ένα νέο άτομο!

Follow the tip: Χάρισέ τους ευχαρίστηση. Την ίδια ευχαρίστηση που αισθάνονται όταν ξυπνούν από έναν εφιάλτη.

Σκορπιός

Στην αρένα της διεκδίκησης! Μη διστάσεις να γίνεις ακόμα και πιεστική για να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς. Η επιτυχία, τα χρήματα και ένα ειδύλλιο θα γίνουν δικά σου μόνο αν το παιχνίδι σου έχει επιθετική τακτική. Ενώ, θα δεις ότι η γοητεία σου είναι ικανή να πείσει τους πάντες ότι έξω είναι μέρα ακόμα κι αν είναι νύκτα.

Follow the tip: Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.

Τοξότης

Οι ευκαιρίες στο επίκεντρο! Μια αρκετά παράξενη ευκαιρία  θα βρεθεί στο διάβα σου, κι είναι τόσο παράξενη κι ιδιόρρυθμη που μόνο τα εκκεντρικά επιχειρηματικά αισθητήρια ενός Tοξότη θα μπορούσαν να αντιληφθούν. Από την άλλη, φρόντισε να μην ενδώσεις στο ζιζάνιο που σε τσιγκλάει να δώσεις συμβουλές και να αρχίσεις να αγορεύεις με επιχειρήματα και συμβουλές σαν ένας άλλος Κικέρωνας.

Follow the tip: Όταν κάποιος θα θέλει συμβουλές, απλά θα στις ζητήσει.

Αιγόκερως

Παίζοντας στον τροχό της τύχης! Γύρνα τον και θα ανταμειφθείς χωρίς να κλείνεις τα αυτιά σου στο ένστικτο και τα προαισθήματα σου. Από την άλλη, ετοιμάσου για αυθεντικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένεια, τους φίλους και τη σχέση σου. Όπου κι αν βρεθείς, να έχεις τα μάτια σου στην πόρτα. Όχι για την έξοδο, αλλά γιατί κάποιος πρόκειται να την ανοίξει για σένα.

Follow the tip: Αν οι άνθρωποι δεν έκαναν ποτέ ανοησίες, τίποτε έξυπνο δεν θα είχε γίνει ποτέ.

Υδροχόος

Στον αστερισμό της τύχης! Η αυτοπεποίθηση θα μπορούσε να είναι το μεσαίο σου, καθώς μπορείς να πάρεις ό,τι καλύτερο φυλάσσει το σύμπαν για σένα και να το πλάσεις όπως θες. Από την άλλη, καλό θα είναι να μην είσαι διστακτική ή ντροπαλή όταν πρόκειται ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χρειαστεί τη συμβουλή σου για το πώς να διαχειριστεί καταστάσεις.

Follow the tip: Αν μια φορά περάσεις τα σύνορα, δεν υπάρχουν πια όρια.

Ιχθυς

Η ανάγκη να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου είναι επιτακτική, καθώς υπακούνε και στο πιο μικρό σου νεύμα. Πρόσεξε, όμως, μην γίνεις χειριστική. Ενώ, η καρδιά σου θα γεμίσει από ευτυχία χάρη στην τρυφερότητα που λαμβάνεις από τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ιδιαίτερα από το αντικείμενο του πόθου σου.

Follow the tip: Το σωστό πράγμα στη σωστή στιγμή!