Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;

Άλλη μια ημέρα τύχης, ηρεμίας και κοσμικής εύνοιας! Εσύ θα κάτσεις να χαλιέσαι για μικροπράγματα;
Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;



Η σημερινή ημέρα θέλει χαλαρούς ρυθμούς και τρέλα! Σαν το "ζήσε-αγάπα-γέλα" που είχαν χαραγμένο τα μενταγιόν και τα βραχιολάκια μας στα 90s. Γίνε για λίγο παιδί κι έλα στην ανέμελη πλευρά της ζωής! We have cookies! 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα λέμε ναι στην ανάλαφρη πλευρά της ζωής! Τι, όχι;. Στα οικονομικά, κάποιος θα προσπαθήσει να σε πείσει να κάνεις μια οικονομική κίνηση που όχι μόνο δεν θα αυξήσει τις αποταμιεύσεις σου ούτε σέντ, αλλά το κόστος της παράτολμης αυτής απερισκεψίας να αποβεί μοιραία. Ωστόσο, μια τυχαία συνάντηση-ακόμα και έξω στο δρόμο- γίνεται η αρχή μιας υπέροχης νέας σχέσης, αρκεί να ρίξεις για λίγο τις άμυνες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτείς τον κόσμο στα πόδια σου-και αυτό είναι μόνο ό,τι αξίζει. Εστίασε σε αυτό που πραγματικά θέλεις η ζωή να σου δώσει, καθώς τώρα είναι η ώρα να κάνεις ακόμα και το πιο τρελό σου όνειρο πραγματικότητα Την ίδια στιγμή, μια απροσδόκητη πηγή χρημάτων από  ένα άτομο της ευρύτερης οικογενείας σου θα έρθει ως μάνα εξ ουρανού και θα σε βοηθήσει να φτάσεις στους στόχους σου ευκολότερα και γρηγορότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το προαίσθημα που χτυπούσε μέσα σου σαν χαλασμένο ξυπνητήρι τον τελευταίο καιρό, πλέον δικαιώνεται με την παρουσία ενός αγαπημένου σου προσώπου και κυρίως την οικονομική ευμάρεια που σου προσφέρει. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις να ακολουθείς τον εξεζητημένο –διδυμίσιο- σου Lifestyle χωρίς ιδιαίτερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άκου την καρδιά σου -έστω για μια αλλαγή. Δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα ειδύλλιο που είναι στη ζωή σου. Ένα τηλεφώνημα από το αντικείμενο του πόθου σου είναι αρκετό για να ανάψουν οι σπινθήρες που απαιτούνται σε αυτόν τον παλιό κινητήρα για να λειτουργήσει -αρκεί φυσικά να σου το επιτρέψεις.

ΛΕΩΝ

Το σημαντικό αυτές τις ημέρες είναι να βρίσκεσαι στην καρδιά των εξελίξεων και των καταστάσεων. Οπότε μη διστάσεις να κάνεις ότι χρειαστεί για να τραβήξεις την προσοχή. Μόλις οι άνθρωποι βλέπουν πόσο καλή είσαι, γίνονται δικοί σου. Άφησε την καρδιά να κυριαρχήσει της λογικής σου όταν πρόκειται για ρομαντικές καταστάσεις στα μέσα της εβδομάδας. Κάνε την ανατροπή και μη διαστάσεις να δείξεις την άλλη μαλακή πλευρά σου. Θα σου αρέσει αυτό που θα πάρεις ως αντάλλαγμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λένε ότι το σημαντικό δεν είναι μόνο να σου έρθει η ευκαιρία που πάντα ζητούσες, αλλά κυρίως αν θα είσαι σε θέση να την εκμεταλλευτείς πλήρως. Έτσι, σήμερα το κοσμικό μήνυμα είναι να είσαι σε εγρήγορση, πρόθυμη κι ικανή ώστε να αποδόσεις τα μέγιστα. Μια απόφαση της στιγμής  σχετικά με το πώς και το πού ζεις έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σου, ενώ με δεδομένη την άριστη ικανότητα σου διαχείρισης κινδύνων όλα προμηνύονται το λιγότερο ρόδινα! Παράλληλα, ένα άτομο που έχεις να δεις καιρό κάνει εμφανίζεται στο προσκήνιο, εκπλήσσοντας σε με τις προοπτικές που σου ανοίγει.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι στην αναμονή, όπου και θα πρέπει να παραμείνεις για μια ακόμα μέρα. Μην προβείς σε γρήγορες αποφάσεις και ξεσπάσματα, ενώ μάντρα σου πρέπει να γίνει το «αργά και χαλαρά». Απόφυγε να τρομάξεις τους γύρω σου δείχνοντας υπερβολική σιγουριά και βεβαιότητα για τον εαυτό σου. Θα ήταν ωραία αν μπορούσες να το παίξεις “cool”. Ένα μη αναμενόμενο χρηματικό ποσό που θα δανείσεις σε έναν φίλο πρόκειται να σώσει τα οικονομικά σου, μιας και με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις μια ανάσα στους προϋπολογισμούς των επόμενων μηνών. Επιπλέον, όσο είσαι σε αυτή τη μεταβατική κατάσταση, αξιοποίησε το χρόνο σου διασκεδάζοντας με άτομα που έχεις πια να δεις καιρό κι έχεις λαχταρήσει την παρέα τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να όχι απλά να τσεκάρεις και να διπλοτσεκάρεις τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να έχεις το νου σου σε κάποιο άτομο που ελλοχεύει γύρω σου. Πριν καταστρώσεις εκδικητικά σχέδια για αόρατους εχθρούς, καλό είναι να μάθεις ότι η φύση της σχέσης σου με το άτομο αυτό θα είναι ερωτική. Την ίδια στιγμή, ένας νέος τρόπος για να αυξήσεις την οικονομική σου ασφάλεια έρχεται στο δρόμο σου. Εξέτασε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες, και μετά κάνε ένα βήμα πίσω και απόλαυσε τα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλέον στο μονοπάτι της ζωής σου μπορείς να διαβείς άφοβα χωρίς να φοβάσαι μην και το παραμικρό χαλίκι γίνει αφορμή για τρικλοποδιά. Οι οικονομικές ανησυχίες που σε κάνουν να ξαγρυπνάς τη νύχτα γίνονται μια για πάντα παρελθόν αρκεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου στο maximum-που αν μη τι άλλο όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αλλά θα σε αναδείξουν πολύ περισσότερο από όσο θα περίμενες. Από την άλλη ένα φλερτ θα λάβει μια απροσδόκητη τροπή. Άκουσε αντί να μιλάς, και στη συνέχεια ευχαρίστησε τη θεά Τύχη  γι αυτήν την σπάνια ευκαιρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποταμίευσε αυτά τα λιγοστά που έχεις στην άκρη, κι έκπληκτη θα βρεθείς μπροστά σε ένα θαύμα αντίστοιχο με εκείνο που είδε ο Τζακ στο παιδικό παραμύθι «Ο Τζακ και η φασολιά».  Από μόνο του το γεγονός ότι έχεις κάποια χρήματα στην τράπεζα θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ πιο άνετα. Επίσης, καλό θα είναι να μην υποκύψεις στον πειρασμό να βάλεις το δάχτυλο σου στο βάζο με το μέλι, απλά για να ικανοποιήσεις μια ιδιοτροπία σου ή καπρίτσιο με το σκεπτικό «έτσι, γιατί μπορώ!». Από την άλλη, αν έδινες τη μισή έμφαση στα ερωτικά από αυτήν που δίνεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, θα έμενες κι εσύ η ίδια με ανοιχτό το στόμα μέχρι που μπορεί να σε φτάσει η δύναμη της αγάπης και του έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρίμα τα πανιά! Τον τελευταίο καιρό η θεά Τύχη ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί σου, όπως θα συνεχίσει να είναι. Το ένα καλό πράγμα στη ζωή σου, οδηγεί στο άλλο. Κράτα σταθερή πορεία κι απόλαυσε το. Από την άλλη, ένα άτομο που μόλις και μετά βίας γνωρίσεις πρόκειται να σου αποδείξει την πραγματική αξία που μπορεί να έχει ένα κλασικό ειδύλλιο τύπου καρδούλες και λουλουδάκια στη ζωή σου. Η ειρωνεία είναι ότι όταν αυτό συμβεί, θα συνειδητοποιήσεις ότι ήταν γραφτό να γίνει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο κόσμος είναι στα πόδια σου! Πλέον η πίστη στον εαυτό σου σε βοηθάει ό,τι κι αν κάνεις να βγαίνει σωστό. Έτσι, το ρίσκο που πήρες πρόκειται να είναι ένα τζακ ποτ-κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ενώ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε ένα αγαπημένο σου άτομο με το οποίο εκπέμπετε στα ίδια μήκη σήματος. Αναμφίβολα έχεις πολλά να κερδίσεις και να μάθεις.