Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή για σένα; Η αστρολογική σου πρόβλεψη

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα αυτή για σένα; Η αστρολογική σου πρόβλεψη



Νέα εβδομάδα μπαίνει στη ζωή μας και... ποιος ξέρει τι θα μας φέρει. Έρωτες, ανατροπές, γνωριμίες ή μήπως ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας; Ας δούμε τι προβλέπουν τα άστρα για τις επόμενες μέρες, λοιπόν:  

 

Κριός
Όλα πρίμα!

Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα τόσο σε επίπεδο εργασίας όσο και καριέρας. Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο σου θα σας βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας και θα αναζωογωνηθείτε. Οι ελεύθερες από την άλλη δεν θα μείνουν ασυγκίνητες σε γοητευτικές υπάρξεις που θα σας πλησιάσουν αυτές τις μέρε. Μάζεψε νέες εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν και θα σε αναζωογονήσουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις που δίνεις στους άλλους, αν δε θέλεις να χαλάσεις τις σχέσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο, γίνεσαι ακόμα πιο δυναμική και αποφασιστική.

Ταύρος
Νίκη προ των πυλών!

Παρόλο που τα πράγματα, αρχικά θα φαίνονται δύσκολα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις δεξιοτεχνικά τις καταστάσεις με την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Προσπαθήσε να μην αφήνεις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου θα σημειωθεί μια απρόσμενη αύξηση των εσόδων σου με αποτέλεσμα να κινείσαι πολύ πιο άνετα αυτήν την περίοδο. Στον επαγγελματικό τομέα από την άλλη, χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Ενώ, σύντομα θα εισπράξεις την αναγνώριση που επιθυμείς.

Δίδυμοι
Όλα για τις σχέσεις!

Το επόμενο διάστημα είναι σοφό να το αφιερώσεις σε σχέσεις και γνωριμίες προκειμένου να προωθήσεις θέματα που αφορούν πνευματικές εργασίες, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να μην αναλωθείς από μικροκαταστάσεις και παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά, όσες από εσάς έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα πρέπει να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας.

Καρκίνος
Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής!

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να βρεθείς με φίλους, να ανανεώσεις τη σχέση μαζί τους ή να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα  που  έχουν  σχέση  με  τράπεζες,  εφορίες, δάνεια  ή  κληροδοτήματα  και αφορούν εσένα ή  τον συντρoφό  σου  μπορούν  να  διευθετηθούν. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ χρήσιμες σε αυτήν την κατεύθυνση. Πρόσεξε μόνο λίγο την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους σου, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σου διάθεση κατά πολύ ανεβασμένη.

Λέων
Στο επίκεντρο η δουλειά και το σεξ!

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα για να σημειώσεις αργότερα άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σου, θα μπορέσεις ελεύθερα να εκφράσεις τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν και πιθανότατα να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση. Οι ελεύθερες θα αρχίσετε να αναζητάτε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σας, για να καλύψει τα συναισθηματικά κενά που έχετε. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τις δικές του ανάγκες και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις μερικές φορές. Στον ερωτικό τομέα παρότι η λίμπιντό σου θα είναι ανεβασμένη δεν θα αποφύγεις προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο.

Παρθένος
Εργασία και χαρά!

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Απόλαυσε τη μαγνητική σου δύναμη και δες το ένα φλερτ νε διασεχέται το άλλο. Μην προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις γιατί δε θα πετύχετε τίποτα τώρα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείς προκλήσεις από τους συνεργάτες σου, με συνέπεια να έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Στον αισθηματικό σου τομέα, πάντως, εσείς που είστε μακροχρόνιες σχέσεις θα κάνετε ανανεωτικές αλλαγές και θα ξαναζωντανέψει το αρχικό πάθος που είχατε με τον σύντροφο σας.

Ζυγός
Τα ριάλια ριάλια!

Αυτήν την εβδομάδα θα αγχωθείς για το πουγκί σου! Θα νιώσεις πιεσμένη και αγχωμένη για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξε πως θα χειριστείς τα χρήματα σου και μην οδηγηθείς σε ασυλλόγιστα έξοδα. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις εύκολα. Στα οικονομικά σου αξιοποίεισαι τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δεις ότι σιγά – σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείνεις συμφωνίες που θα σπυ αποφέρουν καλά οφέλη. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα είναι ουδέτερα. 

Σκορπιός
Σιδηρά κυρία!

Είναι αλήθεια ότι στις διαπροσωπικές σχέσεις έχεις ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Μην απογοητεύεσαι! Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αρκετά σε όλους τους τομείς ενώ ένα σημαντικό σχέδιο αρχίζει να προωθείται. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τις singles, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Στον οικονομικό τομέα, βάλε όρια στις δαπάνες και προσπαθήσε να έχεις υπομονή, γιατί τα χρήματα στην τσέπη σου θα έρθουν μετά από σκληρή δουλειά και τολμηρές κινήσεις. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτείς δεόντως. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζεις τίποτα εν θερμώ.

Τοξότης
Σε μια επικοινωνιακή δίνη!

Αυτήν την εβδομάδα οι νέες σχέσεις και ξεκινήματα του προηγούμενου καιρού δέχονται το πλήγμα τους. Μην κατσουφιάζεις κι αυτομαστιγώνεσαι! Η βοήθεια και η στήριξη των δικών σου ανθρώπων σε αυτά που θέλεις να κάνεις είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σου και οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Για τις ελεύθερες νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σας, φέρνοντας ανθρώπους με πολλά ενδιαφέροντα, που θα σας γοητεύσουν. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Σχέδια και στόχους που έχεις οργανώσει και μελετήσει σωστά αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να τα προωθήσεις!

Αιγόκερως
Στον μετά-ανάδρομο κόσμο!

Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, εκμεταλλευόμενη τις καινούργιες ευκαρίες που θα παρουσιαστούν για προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις μια ανοδική πορεία στη καριέρα σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις. Προσοχή στον εγωισμό σου, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις οι οποίες να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Στα οικονομικά θα προκύψουν κέρδη από ορισμένες συνεργασίες.

Υδροχόος
Αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα!

Μετά την πάροδο του ανάδρομου Ερμή αυξάνεται η ενέργειά  σου και ξαναβρίσκεις  την αισιοδοξία  σου,  η οποία  είναι απαραίτητη  για να  κυνηγήσεις  τους  στόχους  σου.   Εκμεταλλεύσου τις  προτάσεις  για  συνεργασίες  που  θα  σου  γίνουν  και  στόχο  θα  έχουν  να  αυξήσεις  τα  πάγια  έσοδά  σου.   Θέματα  οικονομικά  που έχουν  σχέση  με  εφορίες,  δάνεια,  κληρονομικά,  χρήματα  συντρόφου  ή τρίτων  εξακολουθούν  να  υπάρχουν  και να  σε προβληματίζουν.   Να  είσαι  επιφυλακτική  σε  τυχόν  συζητήσεις  ή  διαπραγματεύσεις.   Προσέξε  μόνον  τον τρόπο  με  τον οποίο  θα  χειριστείς  την κατάσταση.  Υπάρχει  ο κίνδυνος  να  εξωτερικεύσεις  μια ένταση  που έεχεις  μέσα  σου εδώ και αρκετό  καιρό με  συνέπεια  να  έχεις  αντίθετα  αποτελέσματα  από τα αναμενόμενα.

Ιχθείς
Σε γκρίζες ζώνες!

Αυτήν την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσεις με το φιλικό σου κύκλο και θα κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου. Θα πρέπει να οργανωθείς για να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας και να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σου. Παράλληλα θα γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Φροντίσε λοιπόν να είσαι όσο μπορείς πιο αντικειμενική, πριν προχωρήσεις σε αποφάσεις.