Oι προβλέψεις της ημέρας: Παρθένοι και Καρκίνοι μην είστε κυκλοθυμικοί!

Δίδυμοι και Λέοντες πρέπει να ανοιχτείτε στον ορίζοντα!



Το πλανητικό προσκήνιο σου δίνει τις λύσεις που ψάχνεις. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένη και να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες. Όλα είναι πιθανά να εξελιχτούν προς την κατεύθυνση που θέλεις!

KΡΙΟΣ: Ανάλαβε δράση αμέσως. Μην χάσεις ούτε λεπτό. Ξεκαθάρισε τι πρέπει να κάνεις και κάνε το! Βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Έχεις δύναμη και θέληση μέσα σου και αυτό θα σε πάει βήματα μπροστά. Νέες περιπέτειες βρίσκονται στο προσκήνιο και ήρθε η στιγμή να τις ζήσεις!
Tip: Να είσαι ανοιχτή στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται!

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να βρεις ποιος είναι ο στόχος σου και τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει αυτό που δεν θέλει. Όσο και αν πρέπει να αλλάξεις μια κατάσταση αν δεν το επιθυμείς εσύ η ίδια, καλύτερα να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
Tip: Η ημέρα είναι γεμάτη περιπέτεια και δράση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσένα. Θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν θετική ενέργεια και θα νιώσεις καλύτερα. Θα ξεχαστείς από τα προβλήματά σου και θα τα δεις όλα πιο χαλαρά. 
Tip: Αφού χαλαρώσεις, δες τα πράγματα πιο καθαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσεις κανέναν σήμερα να σου ασκήσει την οποιαδήποτε πίεση. Πρέπει να σκεφτείς χωρίς πίεση τι πρέπει να κάνεις και πως. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, αν αναμειχτείς σε έντονες καταστάσεις. Να έρθεις σε επαφή μόνο με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά.
Tip: Για κάποιο λόγο γίνεται όλο αυτό!

ΛΕΩΝ: Μείνε θετική και focus στις θετικές σου σκέψεις σήμερα. Μόνο αυτές θα σε πάνε μπροστά και θα σε βοηθήσουν να δεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε δημιουργικά πράγματα και βγες από το πρόγραμμά σου για λίγο. Να είσαι έτοιμη για τις ερωτικές ανατροπές που έρχονται. Να φερθείς με ψυχραιμία!
Tip: Kάθε ερωτικό εμπόδιο είναι για καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φίλοι σου ίσως να έχουν κουραστεί από την κυκλοθυμική συμπεριφορά σου. Γι΄αυτό πρέπει να αλλάξεις σκεπτικό και να κάνεις διαφορετικές κινήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το πως αντιδρούσες παλιότερα.
Tip: Να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιδράσεις σου σήμερα ίσως να είναι λίγο περίεργες. Διότι οι υποχρεώσεις σου τρέχουν και εσύ θέλεις να ξεφύγεις, θέλεις να κάνεις άλλα πράγματα. Όμως πρέπει να τα ισορροπήσεις αν θέλεις να ευχαριστηθείς ότι κάνεις.
Tip: Έχεις μέσα σου δύναμη και μπορείς να αντέξεις τα πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπάθησε να μην είσαι επικριτική σήμερα με τους γύρω σου. Ότι κάνουν καλώς το κάνουν. Εσύ να ασχολείσαι με τα δικά σου. Μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν, διότι το πιο πιθανό είναι να την πληρώσεις εσύ!
Tip: Σκέψου θετικά. Μείνε ουδέτερη στις καταστάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνε μικρά βήματα κάθε φορά που ξεκινάς κάτι καινούριο! Μην παίρνεις φόρα και τα κάνεις όλα όπως να 'ναι. Ρίσκαρε να υιοθετήσεις μια συμπεριφορά διαφορετική από τα καθιερωμένα. 
Tip: Πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται, για να ξέρεις τι να περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα είναι μια ημέρα που απαιτεί να κάνεις διάφορες δραστικές κινήσεις που θα προχωρήσουν λίγο τα θέματά σου. Βρες τη δύναμη να ασχοληθείς με τις υποθέσεις που σε στενοχωρούν, αλλά χρειάζονται επειγόντως λύσεις.
Tip: Κάνε υπομονή! Keep walking!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα τα πράγματα κυλούν πιο γρήγορα. Ανάλαβε δράση αμέσως! Τώρα είναι η ευκαιρία σου να λύσεις οτιδήποτε χρειάζεται λύση! Απόφυγε να μπλεχτείς σε υποθέσεις άλλων και κάνε focus μόνο στα δικά σου θέματα! 
Tip: Κάνε την επιθυμία σου πράξη!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα προσπάθησε να μην αφήσεις να σε επηρεάσει τίποτα και κανείς. Μην δίνεις σημασία απλά. Δεν γίνεται να σε επηρεάζει το οτιδήποτε και να σου χαλάει τη διάθεση. Σήμερα βέβαια θα σου φαίνεται λες και όλοι ασχολούνται μαζί σου και ότι έχουν βάλει σκοπό να σου σπάσουν τα νεύρα. Όμως χαλάρωσε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά σου.
Tip: Μια μέρα είναι θα περάσει!