Aιγόκεροι και Υδροχόοι κινείτε τα νήματα! Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη;

Ψαράκι σήμερα είσαι το επίκεντρο, είσαι η ψυχή της παρέας



Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Και όπως δείχνουν τα άστρα καλά θα σου πάει. Να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να την αφήσεις να σε υποκινήσει προς τα εκεί που θέλεις.

KΡΙΟΣ: Αν θέλεις να ασχοληθείς με κάτι μεταφυσικό σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα άστρα σε ωθούν προς αυτή τη κατεύθυνση! Η ημέρα σου θα είναι ανεπανάληπτη αρκεί να αφεθείς στις καταστάσεις!
Tip: Δώσε βάση στις οικονομικές εκκρεμότητες σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις πάθει εμμονή με τα ερωτικά σου. Θέλεις να εξελιχτούν και το θέλεις τώρα. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν είναι κάτι εφικτό, οπότε αφέσου στα χέρια της μοίρας.
Tip: Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις σήμερα και όπου και αν πας να ξέρεις πως θα περάσεις καλά. Γι΄αυτό βγες έξω, φόρα τα καλά σου και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό!
Tip: Σου χρειάζονται οι δημόσιες σχέσεις!

KAΡΚΙΝΟΣ: Δώσε βάση στα επαγγελματικά σου θέματα! Μην αφήσεις εκκρεμότητες για κανένα λόγο. Επικεντρώσου στο τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις.
Tip: Mίλα με κάποιον ανώτερό σου και ζήτα του ανοιχτά προαγωγή!

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σου ζητήματα βρίσκονται σε μια στασιμότητα αυτό το διάστημα. Γι΄αυτό απόφυγε τα περιττά έξοδα και επικεντρώσου στο πως θα καλύψεις κάποιες οικονομικές "τρύπες".
Tip: Μην αγχώνεσαι, θα βρεις τις λύσεις από μόνη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σχέσεις σου γενικότερα περνάνε μια κρίση. Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά και εσύ; Μήπως να αναθεωρήσεις τη συμπεριφορά σου και να δοκιμάσεις κάτι άλλο; Άνοιξε τους ορίζοντες σου και αναγνώρισε τα λάθη σου. 
Tip: Δεν τα κάνεις όλα σωστά και δεν σου φταίνε μόνο οι άλλοι!

ΖΥΓΟΣ: Έντονοι προβληματισμοί σε κυριεύουν σχετικά με τα ερωτικά σου. Τι σου συμβαίνει; Βάλε καλά στο μυαλό σου πως αν μια κατάσταση δεν είναι για να τελειώσει οριστικά, θα το δείξει ο χρόνος. Μην αναλώνεσαι άλλο σε αυτό.
Tip: Βρες τρόπους που θα σε κάνουν να ξεχαστείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώσε προσοχή στα συναισθηματικά ξεσπάσματά σου. Πρέπει να ελέγξεις αυτά που νιώθεις γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Διαφύλαξε την προσωπική σου ζωή από όλους και μίλα μόνο εκεί που θα σε καταλάβουν.
Tip: Ο ψυχικός σου κόσμος είναι ανάστατος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανάλαβε δράση! Και αν δεν μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία, τότε βρες το κατάλληλο κίνητρο που θα σε υποκινήσει. Και επίσης κάνε focus στα ερωτικά σου και προσπάθησε να βελτιώσεις μια κατάσταση που βρίσκεται σε αδράνεια!
Tip: Κινείς τα νήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα η ημέρα σου είναι cool. Δεν γίνεται τίποτα σημαντικό, τίποτα αξιόλογο! Όλα κυλούν ήρεμα! Αξιοποίησε την ημέρα σου δημιουργικά. Κάνε ότι σε εκφράζει!
Tip: Βάλε σε προτεραιότητα αυτά που ονειρεύεσαι να τα κάνεις πράξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια συναρπαστικά νέα θα ακούσεις σήμερα και αφορούν τα ερωτικά σου! Όμως προσπάθησε να τα αξιοποιήσεις όπως πρέπει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!
Tip: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα είσαι το επίκεντρο, είσαι η ψυχή της παρέας. Όλοι θέλουν να είναι δίπλα σου. Κατά κάποιο τρόπο αντανακλάς αστείρευτη ενέργεια. 
Tip: Eκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή προς όφελός σου!

Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας