Ζώδια: Έχεις άγχος ε; Δες την αστρολογική πρόβλεψη της εβδομάδας σου

Ήρθε η στιγμή για να επαναδιαπραγματευτούμε το μέσα μας...
Ζώδια: Έχεις άγχος ε; Δες την αστρολογική πρόβλεψη της εβδομάδας σου



Ο Ήλιος ανατέλλει στο Σκορπιό και μας κάνει να επαναδιαπραγματευθούμε το μέσα μας.

Από την Λέτα Μπεζεργιάννη

Κριός 

Κριέ μου, η εβδομάδα έχει δείξει τις προθέσεις της αυτό δεν θα 'πρεπε να σε τρομάζει καθώς οι μέρες που ακολουθούν θα είναι αρκετά έντονες όπως ακριβώς σου αρέσει και σένα να ζεις.
Επαγγελματικά κυρίως οφείλεις να ρισκάρεις και δυστυχώς όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ταχύτητες σου οφείλεις να τον προσπεράσεις. 

Follow the tip: όσοι μπορούν να βαδίσουν πλάι σου καλώς αλλιώς ας προσπεράσεις.

Ταύρος

Ταυράκι μου, η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, το Δία και τον Άρη σε ξεσηκώνουν και αρχίζεις να αναλαμβάνεις δράση με νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και κυρίως αλλαγή στο τρόπο συμπεριφοράς σου και αντιμετώπιση ορισμένων ζητημάτων. Δεν θα μεταλλαχθείς σε έναν άλλον άνθρωπο όμως η οπτική σου αλλάζει πράγμα που σημαίνει ότι αρχίζεις να αναθεωρείς και πολλά από όσα σου συμβαίνουν.

Follow the tip: Καριέρα ή οικογένεια ;

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, τα γεγονότα σου σερβίρονται με τέτοιο τρόπο, τον οποίο και μπορείς να αποδεχτείς αλλά κυρίως και μπορείς και πρέπει να διαπραγματευτείς.
Αυτό σημαίνει πως ότι ακούσεις αλλά και ό,τι πεις θα μπορέσεις να το διαχειριστείς και να το φέρεις στα μέτρα σου, πράγμα που μπορείς να κάνεις γενικότερα, αρκεί να μη χάνεις την ψυχραιμία σου. 

Follow the tip: Υπομονή και διπλωματία.

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, όλα σε πνίγουν την βδομάδα αυτή και θες να τα βάλεις σε τάξη και σειρά.
Σημασία έχει πως έχει ξυπνήσει η επαναστατική σου διάθεση και συνοδεύει όλη την εβδομάδα. Δεν είναι απαραίτητα κακό όμως πρόσεχε μην παρεξηγηθεί ο τρόπος σου.

Follow the tip: Διεκδίκησε το χώρο σου και το χρόνο σου αλλά με λίγο σικ τρόπο.

Λέων

Λιονταράκι μου, όσο και να θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων, του μυαλού σου, αλλά και κάποιων ανθρώπων πάντα να ξέρεις ότι θα υπάρχει κάτι που δεν θα έχεις προβλέψει και που θα σε ξεπερνά. Ο συγκεντρωτισμός σου δεν είναι καλός σύμβουλος.

Follow the tip: Εμπιστεύσου ανθρώπους και σε συνδυασμό με τις δυνάμεις σου βγάλε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Παρθένε μου, τη βδομάδα αυτή μπορεί να γίνεις δυσάρεστος σε ανθρώπους, συναδέλφους, στις σχέσεις σου και γενικότερα στον περίγυρο σου διότι προσπαθείς να σκεφτείς λύσεις που θα σε βγάλουν από το επαγγελματικό σου αδιέξοδο  το οποίο τελικά ίσως αποδειχτεί ότι δεν είναι και τόσο αδιέξοδο και όλα αυτά είναι μέσα στο κεφάλι σου

Follow the tip: Ότι και να γίνει από τα παραπάνω, εσύ και ο εαυτός σου βρείτε τη λύση.

Ζυγός

Ζυγέ μου, επανέρχεσαι στην κατάσταση ζεν που τόσο πολύ αγαπάς και γεμίζεις τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία που ομολογουμένως σου έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Ότι και να πετάει γύρω σου και να αιωρείται εσύ απλά το προσπερνάς και καταφέρνεις να ισορροπήσεις  το μέσα με το έξω σου. 

Follow the tip: Προσοχή δεν θα κρατήσει πάρα πολύ γι' αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, παίρνεις τα πάνω σου λίγο φως μπαίνει από τις χαραμάδες και τα δεδομένα σου πια δείχνουν να μην είναι τόσο μαύρα και σκοτεινά όπως ήθελες να τα βλέπεις μέχρι πριν λίγο καιρό. Οι καταστάσεις σε δυσκόλεψαν και η τύχη δεν ήταν πάντα με το μέρος σου. Όμως τώρα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ως όλα αυτά ήταν στο κεφάλι σου.

Follow the tip: Εκμεταλλέψου τα νέα δεδομένα.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έρχεται να σου χρυσώσει λίγο το χάπι και να σου δώσει κουράγιο. Φυσικά οφείλεις να αποδεχτείς και να θυμάσαι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.  Μεγάλη χάρη αυτού του σκοπού για τον οποίο παιδεύεσαι και για τον οποίο έχεις χάσει σημαντικά κομμάτια της ανεμελιάς σε σημείο που εσύ και ο που και εσύ ο ίδιος δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. 

Follow the tip: Εμπιστέψου, ωστόσο τον Κρόνο κάνει καλά τη δουλειά του.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, τα πράγματα, καταστάσεις και σκέψεις έχουν αρχίσει να τριβελίζουν το μυαλό σου και να σε παιδεύουν. 
Εσύ δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου κι απλά προσπαθείς να είσαι 100% σίγουρος πως όλο αυτό δεν θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. 

Follow the tip: Μην ξεχνάμε πως η ηθική σου δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις πάντα με τον τρόπο που ίσως θα ήθελες.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, θετική η διάθεση της εβδομάδας σου αν εξαιρέσεις το ότι το πορτοφόλι σου διότι τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα και κάπου έχεις χάσει το μέτρο. Οικονομικά κυρίως θέματα θα σε βάλουν σε σκέψεις για το τι τελικά δεν κάνεις σωστά και σε οδηγούν στην αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος.

Follow the tip: Μη διαφημίζεις τις χάρες σου, απλά απόδειξε τες.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, την βδομάδα αυτή αποφασίζεις να δείξεις τι αξίζεις και να δείξεις σε όλους τη πραγματική σου δύναμη, την αξία σου και είναι το σημείο που πολλοί μετανιώνουν που τα έβαλαν μαζί σου. Με τέτοια διάθεση ξεκινάει εβδομάδα σου. Συνέχισε έτσι, διότι κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να εμπαίζουν την συναισθηματική σου υπόσταση.

Follow the tip: Ώρα να βγεις στην αντεπίθεση.

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook : Stardust 

Δες ΕΔΩ τι τατουάζ θα κάνεις με βάση το ζώδιό σου.