Τα ζώδια της ημέρας: Ζυγοί και Ιχθύες αναθεωρείστε τις απόψεις σας!

Δίδυμοι και Λέοντες move on up!
Τα ζώδια της ημέρας: Ζυγοί και Ιχθύες αναθεωρείστε τις απόψεις σας!



Το πλανητικό προσκήνιο είναι θετικό και αποπνέει σιγουριά στα νέα ξεκινήματα! Τι χρειάζεται να κάνεις λοιπόν; Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι πρώτο. Μην διστάσεις σε τίποτα. Ρίσκαρε και θα δεις. Καλύτερα να έχεις προσπαθήσει για κάτι και να αποτύχεις παρά να μην έχεις προσπαθήσει καθόλου.

ΚΡΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σου είναι λίγο απρόβλεπτα αλλά μην πτοείσαι από τίποτα. Κάνε αυτό που πρέπει και όλα τα άλλα θα εξελιχτούν από μόνα τους!
Tip: Μην χάνεσαι στις σκέψεις σου και πρόσεχε την υγεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Γιατί κάθεσαι και αναλώνεσαι στο τι θέλει ο καθένας και δεν κοιτάς το τι θέλεις εσύ και μόνο; Κοίτα τον εαυτό σου!
Tip: Κάλυψε τις ανάγκες σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφέσου στις καταστάσεις όπως έρχονται και μην κάνεις βήμα! Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και διαχειρίσου τις καταστάσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς!
Tip: Δείξε τον καλύτερο σου εαυτό και μην φοβάσαι για τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπάθησε να ενταχθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς στις υποχρεώσεις που έχεις να πραγματοποιήσεις. Μην κάτσεις λεπτό, γιατί η δουλειά θα είναι ατελείωτη!
Tip: Μπες στο κλίμα όσο πιο γρήγορα μπορείς.

ΛΕΩΝ: Κάτσε και σκέψου και την πλευρά του συντρόφού σου και μην είσαι παρτάκι. Προσπάθησε να ικανοποιήσεις και τις δικές του ανάγκες.
Tip: Κανόνισε ένα ταξίδι, για να ξεφύγεις λίγο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνε ότι μπορείς, για να βοηθήσεις την οικόγενειά σου. Έχεις όλη την ενέργεια και την αντοχή, για να το κάνεις αυτό!
Tip: Ξεκίνα να κάνεις μια δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ: Τα ερωτικά σου σε έχουν εξουθενώσει. Δίκιο έχεις, αλλά σκέψου πως και εσύ δεν κάνεις κάτι καλά. Μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους.
Tip: Μην νομίζεις πως όλα τα κάνεις σωστά. Γίνε ρεαλίστρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνε υπομονή και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Δεν θα είναι αντικειμενικά.
Tip: Γιατί δεν το παίρνεις πιο χαλαρά;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις χαθεί στον κόσμο σου και δεν δίνεις σημασία σε κανέναν εκεί έξω. Έχεις απομονωθεί και δεν θέλεις τίποτα και κανέναν. Πέρνα την φάση σου όπως μόνο εσύ ξέρεις και μετά μην φοβάσαι, θα επανέλθεις.
Tip: Kάνε υπομονή λίγο ακόμα διάστημα και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρώσου στα οικονομικά σου ζητήματα! Δεν έχεις καμία άλλη έννοια στο μυαλό σου. Λύσε αυτά τα ζητήματα άμεσα.
Tip: Μην τρελαίνεσαι όμως και μην γίνεσαι εκνευριστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι και αν όλοι γύρω σου βρίσκονται σε μια τρέλα; Εσύ συνεχίζεις να κάνεις ότι έκανες χωρίς να επηρεάζεσαι καθόλου.
Tip: Και καλά κάνεις. Τα άστρα σε ευνοούν!

ΙΧΘΥΣ: Μην φοβάσαι για τίποτα. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αν το βάλεις σκοπό. Και μην ξεχνάς πως όλα είναι στο μυαλό. Γι΄αυτό γίνε ρεαλίστρια, αποδέξου τις καταστάσεις και άλλαξε στάση. Θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή, πιο θετική για σένα. 
Tip: Κράτα την θετική σου ενέργεια, θα σου χρειαστεί!

Άστρα και Στιλ: Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πώς ντύνεσαι