Προβλέψεις: Τι σε περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ο Δίας στον Τοξότηανανεωνειτον τρόπο σκέψη μας.
Προβλέψεις: Τι σε περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο;



 

Κριός 

Κριέ μου, το ΣουΚου αυτό απαιτεί από σένα μεθοδικότητα και υπομονή.

Μέσα σου βράζεις, όμως επέλεξε να ακολουθήσεις μία άλλη μέθοδο και όχι την περπατημένη. Αυτό που εννοώ είναι να μην ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά απευθείας αλλά κινήσου λίγο πιο διπλωματικά και υπόγεια. 

Follow the tip: Κινήσου μεθοδικά.

Ταύρος

Ταυράκι μου, το σεξ, το γυμναστήριο και πάσης φύσεως σωματική εκτόνωση θα ήτανε πολύ καλύτερη από το να αρχίσεις να ξεσπάς σε ανθρώπους, του επαγγελματικού κυρίως περιβάλλοντος σου. 
Ελπίζω να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου διότι η εβδομάδα που έρχεται σου γυρίζει το μυαλό ανάποδα και μάλλον θα είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα νευράκια σου. 

Follow the tip: Για να μη χάσεις το δίκαιο σου φέρσου ψύχραιμα.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, σε μία κατάσταση πανικού προσπαθείς να βρεις λίγη ουσία και λίγο νόημα στην καθημερινότητά σου που μοιάζει πιο πληκτική από ποτέ. 
Πριν προχωρήσεις σε μία αλλαγή, έτσι απλά για την αλλαγή, σκέψου λίγο καλύτερα και φίλτραρέ τελικά τι είναι αυτό που σου λείπει και κυρίως με ποιον τρόπο θα το αποκτήσεις. 

Follow the tip: Φρόντισε αυτή τη φορά να φτάσεις μέχρι τέλους .

Καρκίνος

Καρκινάκι μου,το μυαλό και καρδιά καλούνται να συμμαχήσουν έτσι ώστε αυτό που θα πράξεις να είναι συμβατό με αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μη φοβηθείς αυτό που θα ακούσεις από τον εαυτό σου. Στα ερωτικά σου διατήρησε χαμηλούς τους τόνους διότι είσαι ένα βήμα πριν το μεγάλο ξέσπασμα.

Follow the tip:  Αποδέξου πως δεν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι.

Λέων

Λιονταράκι μου,  η ώρα του απολογισμού έφτασε . Θέλεις να βλέπεις την αλήθεια κατάματα και είσαι πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σου. Όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα την εβδομάδα αυτή είναι νιώθεις ότι αδίκησε πράγμα που θα σε κάνει δυο φορές πιο σκληρό απέναντι σε αυτούς που τόλμησαν να μην εκτιμήσουν  όλα αυτά που απλόχερα προσέφερες.

Follow the tip: Προσπάθησε να κατανοήσεις το πώς και το γιατί των πραγμάτων και όχι να υψώσεις τον τοίχο του εγωισμού σου μπροστά.

Παρθένος

Παρθένε μου, εντάσεις, τεταμένη ατμόσφαιρα κι αρκετές διαφωνίες φέρνει αυτή η νέα εβδομάδα στο δρόμο της. Ένα Σαββατοκύριακο βαρύ για εσένα που παρόλο που έχεις συνηθίσει να αντιμετωπίζεις τη ρεαλιστική πλευρά της ζωής δεν είναι πάντα εύκολο και δεν είσαι πάντα προετοιμασμένος να το κάνεις.

Follow the tip:Δες τα πράγματα από μία πιο αποστασιοποιημένη ματιά και δεν θα χάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου, έχεις μπει για τα καλά στην πρίζα και όλα τα φώτα στρέφονται πάνω σου. Κάτι σε πνίγει, κάτι σε χαλάει, κάτι σε ωθεί να αντιδράσεις και να πάρεις εσύ τα ινία των καταστάσεων. Μην ξεχάσεις όμως στο δρόμο τα μαθήματα που πήρες το τελευταίο διάστημα. 

Follow the tip: Θα πρέπει να είσαι πιο σκληρός κυρίως και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, άνω-κάτω σε κάνει το Σαββατόκυριακο καθώς όλες οι ισορροπίες της ανατρέπονται.
Όπως και να το κάνουμε δεν ανήκεις στην κατηγορία των που μάχονται πλαγίως. Όταν σε ενοχλεί κάτι το λες, το εκφράζεις και διεκδικείς τα κεκτημένα και το δίκιο σου.

Follow the tip: Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να βάλεις νερό στο κρασί σου έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το λιγότερο επώδυνο τρόπο.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, το Σαββατόκυριακο σε βάζει στο στόχαστρο καθώς ουκ ολίγοι οι καλοθελητές που θέλουν να επικρίνουν τον τρόπο που δρας. 
Εάν δεν θέλεις να ακούς αυστηρή κριτική φρόντισε να κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα και να μοιράζεσαι σκέψεις και πράξεις με τους πολύ καλούς και δοκιμασμένους φίλους σου . 

Follow the tip: Αν νιώσεις πως κρίνεσαι άδικα μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου. 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αν και δεν μας έχει συνηθίσει έτσι την εβδομάδα αυτή η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό κυρίως γίνεται γιατί έχεις κουραστεί, έχεις πιεστεί και έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Ψάξε κάτι μέσα στο φιλικό σου κύκλο το οποίο θα σε ανανεώσει και θα συμβάλλει σε ένα νέο τρόπο σκέψης και διασκέδασης. 

Follow the tip: Αυτό που χρειάζεσαι κοινός είναι ένα διάλειμμα από τη μουντή και βαρετή καθημερινότητα σου .

Υδροχόος

Υδροχόε μου, υπάρχει κάτι που έχεις στο μυαλό σου και αφορά τα επαγγελματικά σου όμως δυστυχώς δεν έχεις το κουράγιο, τον τρόπο και την υπομονή να το ακολουθήσεις έως τέλους.
Το μυστικό είναι να μην παραιτηθείς εσύ ο ίδιος από αυτό που ονομάζεις όνειρό σου. 

Follow the tip: Οφείλεις να δουλέψεις και κυρίως να δώσει στον εαυτό σου την ευκαιρία να αγγίξει ένα σημαντικό για σένα στόχο. 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, μέσα σου έχεις αποδεχτεί κάποιες αλήθειες και αυτές σε έχουν βοηθήσει να πας παρακάτω. Όσο και αν πονάει πραγματικότητα το να τη γνωρίζεις και να έχεις αποφασίσει να την αντιμετωπίσεις είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την προσωπική σε εξέλιξη και ευτυχία. Νέες καταστάσεις και νέα δεδομένα ανατρέπουν το ολίγον τι βαρετό σκηνικό της καθημερινότητας σου και σε ανανεώνουν σημαντικά. 

Follow the tip: Τα καλύτερα έρχονται.

Δες ΕΔΩ τι άρωμα να πάρεις ανάλογα με το ζώδιό σου.