Τα ζώδια της ημέρας: Kριοί και Καρκίνοι σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας!

Υδροχόοι και Ιχθύες είστε παντού και πουθενά!



Το πλανητικό προσκήνιο έχει αστείρευτη ενέργεια και μοιράζει στους “κατατρεγμένους” του ζωδιακού! Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία αυτή και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του! Τα ερωτικά θέματα θα έχουν μια απρόβλεπτη εξέλιξη. 

ΚΡΙΟΣ:  Θα έχεις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες σήμερα! Κοίταξε να φερθείς έξυπνα και να μην είσαι καχύποπτη!  
Tip: Kάνε focus στα σημαντικά θέματα της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ:  Οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι είναι πιθανό να σου ζητήσουν τη βοήθειά σου.  Να είσαι εκεί γι΄αυτούς ό,τι θέματα δικά σου και αν σε απασχολούν.
Tip: Δώσε για να πάρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Μην βιαστείς να τα κάνεις όλα μαζί. Να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις τα πάντα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
Tip: Όλα θα πάνε κατ' ευχήν αν είσαι cool.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μην απογοητεύεσαι αμέσως από την πρώτη αποτυχία. Χαλάρωσε και δες την θετική οπτική σε κάθε πρόβλημά σου. Η αισιοδοξία σου χρειάζεται και όχι ο ρεαλισμός. 
Tip: Κάνε τα δικά σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. 

ΛΕΩΝ: Πάρε το χρόνο σου, για να χαλαρώσεις.  Πρέπει να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και να δεις πώς θα αλλάξεις ριζικά την ερωτική σου ζωή.   
Tip: Κατά τα άλλα τα επαγγελματικά σου έχουν ανοδική πορεία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπεις σε ένα περίεργο mood σήμερα που θα σου φταίνε όλα και δεν θα ξέρεις ποια είναι η πραγματική αιτία. 
Tip: Μην ψάχνεις αλλού τα αίτια. Κοίτα στην πηγή!

ΖΥΓΟΣ:  Ξαφνικά νιώθεις μια βαρεμάρα και θέλεις να ανανεωθείς. Κάνεις ότι σου έρχεται προκειμένου να βγεις από τη ρουτίνα σου.
Tip: Σκέψου δημιουργικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είσαι στα πάνω σου και όλοι θέλουν λίγη από την ενέργειά σου!  Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνουν τα άστρα!
Tip: Βγες από την ρουτίνα σου με τον οποιοδήποτε τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάξεις ένα ερωτικό θέμα πολύπλευρα και όχι μονόπλευρα όπως σε συμφέρει! 
Tip: Ξέφυγε λίγο από τα καθιερωμένα και κάνε κάτι που είναι έξω από τα νερά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Σήμερα πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και να σκεφτείς λογικά. Μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους. Δες και εσύ που φταις. 
Tip: Τα θέματα τρέχουν και εσύ πρέπει να είσαι λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα τίποτα δεν σου ξεφεύγει. Από το πιο μικρό μέχρι το πιο σημαντικό.  Επικεντρώσου σε κάποιον φίλο που σε χρειάζεται!
Tip: Να έχεις επιμονή και πάνω από όλα υπομονή!

ΙΧΘΥΣ: Η αγάπη όμως είναι με το μέρος σου. Γι΄αυτό να έχεις στο μυαλό σου πως ότι δυσάρεστο πέρασες θα σου βγει σε καλό πιο μετά.
Tip: Δείξε δύναμη!

Τα ίδια σε όλες λέει! Οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ