Αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα - Τι λένε τα ζώδια;

Για να μην σου βγει ξινό το ξέφρενο πλανητικό πάρτι Σελήνης, Αφροδίτης και Πλούτωνα!
Αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα - Τι λένε τα ζώδια;



Κάνε μια λίστα και τσέκαρε την τριπλά. Μόνο όταν συγκεντρώνεσαι αποδίδεις. Κι αυτήν την εβδομάδα το μυστικό για να καταφέρεις να επιβιώσεις είναι το «παν μέτρον άριστον».

Πρακτικά, την Τετάρτη η Σελήνη από την Παρθένο σου κλείνει το μάτι προ(σ)καλώντας σε να κάνεις την ζωή σου πιο απλή. Όμως, την Παρασκευή η Αφροδίτη μπαίνει στο σαγηνευτικό ζώδιο του Σκορπιού μοιράζοντας απλόχερα ταχύρρυθμα μαθήματα για τις αρχές της ηδονής. Όμως, το Σαββατοκύριακο ο χειριστικός Πλούτωνας μας κάνει σκωτσέζικα ντουζ.

Με απλά λόγια, δημιούργησε κενά μέσα στην εβδομάδα σου για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ζήσεις και λίγο. Αλλά, μη δίνεις σημασία σε μικροπαρεξηγήσεις κι ασυνεννοησίες μιας και τελικά αποδεικνύεται περίτρανα το «πολύ κακό για το τίποτα».

Κριός

Αισθάνεσαι αβεβαιότητα σχετικά με ένα σχέδιο στο οποίο έχεις επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Ίσως έχεις πάλι μια αίσθηση δυσαρέσκειας, κι αυτό γιατί το focus σου έχει αλλάξει. Έχεις περάσει πολλά τα τελευταία δύο χρόνια και σίγουρα δεν είσαι το ίδιο πρόσωπο που ήσουν. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού επανεξετάζεις πράγματα και καταστάσεις. Μην βγάλεις όλη σου τη σκληρότητα.

Ταύρος

Όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στην αγάπη. Κι αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο αυτήν την εβδομάδα: να μείνεις μακριά από οποιουδήποτε είδους χαρτιά κι οικονομικές δοσοληψίες. Ασχολήσου με την αγάπη, τον έρωτα και την απόλαυση. Οι μικρές χαρές έχουν σημασία. Αλλά μιας κι είσαι big spender κάνε υπομονή μερικές μέρες για να εξασφαλίσεις την σταθερότητα των οικονομικών σου και μετά είσαι free να αλώσεις τα μαγαζιά!

Δίδυμοι

Πρόσεξε για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή για κάποιον που ισχυρίζεται ότι μια επιχειρηματική ιδέα σου είναι πραγματικά δική του. Ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστείς αυτό είναι να προστατεύσει ό,τι είναι δικό σου με όποιον τρόπο κρίνεις σκόπιμο. Υπάρχει μια Πανσέληνος στο ζώδιό σου μεσοβδόμαδα, η οποία θα αυξήσει τα συναισθήματα και σε ενθαρρύνει να τακτοποιήσεις πράγματα. Μην κάνεις ή πεις τίποτα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Απόφυγε τις συγκρούσεις το ΣΚ, όλα λύνονται με υπομονή.

Καρκίνος

Με το μαλακό αυτήν την εβδομάδα. Η γραφειοκρατία και η σύγχυση προκαλούν καθυστερήσεις στην εργασία ή και διάφορα άλλα καθημερινά θέματα. Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να επαναληφθεί περισσότερες από μία φορά, οπότε θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή. Στα μέσα της εβδομάδας η πανσέληνος φωτίζει την πνευματικότητα σου, αυξάνοντας τα όνειρα, τη διαίσθηση και τα συναισθήματα. Έχε υπόψη ότι παρά την αταξία στο μυαλό σου, καραδοκεί η ευκαιρία για μερικές από τις πιο δημιουργικές σου ιδέες.

Λέων

Με τον ελεύθερο χρόνο, την ευχαρίστηση και τα συναισθηματικά στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, βρίσκεσαι σε διαρκείς πειρασμούς. Ένα μείγμα  δυσπιστίας και καχυποψίας θα μπορούσε να καταστρέψει ένα ραντεβού ή το δεσμό σου. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί.

Παρθένος

Ο έλεγχος των οικονομικών σου θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το μέλλον σου. Προσωρινά, όμως, αγνόησε τον Σκρουτζ Μακ Ντακ που κάνει πάρτι στο μυαλό σου. Δες πως θα μπορέσεις να περάσεις καλά τις επόμενες ημέρες, να διαχειριστείς μικρόκρίσεις και να διατηρήσεις εντός ορίων τις αλόγιστες σπατάλες.

Ζυγός

Τα σκέτα γεγονότα και οι αξιόπιστες πηγές πληροφοριών μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο έγκυρα όσο νόμιζες αρχικά. Η αδιαφορία τρίτων θα μπορούσε να διαταράξει τα σχέδια και τα προγράμματά σου. Όμως, μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Μια ήπια προσέγγιση και ο συμβιβασμός είναι τα καλύτερα που μπορείς να πράξεις. Η Πανσέληνος ευθύνεται για κάθε απογοήτευση, ωστόσο είναι ιδανική για συναντήσεις και πάρτι.

Σκορπιός

Πρόσεξε ιδιαίτερα με τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα. Μην μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις. Πάντως τα σχέδια τύπου «λεφτά στο λεπτό» δεν βρίσκουν γόνιμο έδαφος. Γύρνα για λίγο την πλάτη στα οικονομικά και φρόντισε ηρεμήσεις για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Τοξότης

Με τους πλανήτες σιγά σιγά να μαζεύονται στο ζώδιο σου, καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο. Δηλαδή, από το πιο απλό όπως καθυστερήσεις μέχρι ασυνεννοησίες. Πήγαινε με το κύμα τις επόμενες ημέρες για να αποφύγεις γκρίνιες και μιζέρια.

Αιγόκερως

Με τα κατάλληλα κίνητρα θυσιάζεις χρόνο και χρήμα σας για να βοηθήσεις τρίτους που αισθάνονται μοναξιά ή να έχουν ανάγκη από βοήθεια. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι άκρως ικανοποιητικό, αν δεν υπήρχαν απρόσκλητοι που έρχονται να ταρακουνήσουν την καθημερινότητα σου. Από τη μέση της εβδομάδας σε πρώτο πλάνο μπαίνουν τα καπρίτσια σου, αλλά χαλαρώνοντας το πρόγραμμα σου όλα διευκολύνονται!

Υδροχόος

Κλειδαριές, αμπάρες, χρηματοκιβώτια, λουκέτα… Επιστράτευσε κάθε μέσο για να αποφύγεις αναίτιες χρηματικές συναλλαγές μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς οι ισχυρές επιρροές του Ποσειδώνα φημίζονται για τη σύγχυση ή ακόμα και την παραπλάνηση που προκαλούν. Μεσοβδόμαδα συναισθήματα μεγεθύνονται και τα ερωτικά σκιρτήματα πολλαπλασιάζονται. Κράτα μικρό καλάθι και άδραξε τη μέρα!

Ιχθείς

Μην αφήνεις αμφιβολίες ή φόβους να υπονομεύουν τους στόχους σου. Σταμάτα να αναρωτιέσαι αν αυτό που κάνεις είναι το σωστό. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι διαβεβαίωση ή κίνητρο, μίλησε με ένα φίλο ή κάποιον σημαντικό για σένα. Μια νέα προοπτική είναι απαραίτητη για να ανέβει η διάθεση σου.