Καρκίνοι και Ιχθύες αλλάξτε τη διάθεσή σας asap! Έρχονται εξελίξεις στα ερωτικά σας!

Δίδυμοι και Υδροχόοι μην το παίζετε ιστορία!
Καρκίνοι και Ιχθύες αλλάξτε τη διάθεσή σας asap! Έρχονται εξελίξεις στα ερωτικά σας!



Η Πανσέληνος σε επηρεάζει αυτό το ΣΚ όσο δεν πάει. Πιο πολύ είναι αρνητική η επίδρασή της. Ωστόσο όμως μπορείς να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ: Έχεις πολλές έννοιες. Και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ξεκίνα από τα βασικά. Πρέπει να το πάρεις χαλαρά. Δεν γίνεται να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά.
Tip: Όλα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνεις ταξίδια με φίλους και χαίρεσαι την ελευθερία σου. Νιώθεις ανεξάρτητη επιτέλους και κάνεις ότι σου έρθει στο μυαλό. Δεν μπορείς να δεσμευτείς με τίποτα αυτό το διάστημα.
Tip: Ωστόσο όμως έχεις μια ερωτική ευκαιρία που σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τι φάση; Είσαι πολύ αεράτη τελικά. Και καλά κάνεις. Μήπως όμως να μην το παίζεις και τόσο ιστορία; Διότι όλα αυτά γυρνάνε πίσω και δεν θα ήθελες καμία αρνητική επίπτωση στην ψυχολογία σου.
Tip: Μην το παίζεις ότι είσαι αδιάφορη αν δεν είσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είσαι και πολύ στα καλά σου. Αλλά την βρίσκεις την άκρη σου. Δεν θέλεις να βλέπεις τα αρνητικά. Μόνο τα θετικά της κάθε κατάστασης. Πέρνα καλά όπως μπορείς.
Tip: Μην βάζεις τον εαυτό σου σε πλάνη.

ΛΕΩΝ: Περνάς από πολλές δοκιμασίες. Και τα καταφέρνεις. Παίρνεις τα μαθήματά σου και προχωράς πιο αισιόδοξα. Κάνεις μια νέα αρχή. 
Tip: Κοίτα να ξεχαστείς λίγο το ΣΚ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξιδανικεύεις καταστάσεις και ανθρώπους. Πρέπει πρώτα να τους δοκιμάσεις και μετά να κρίνεις. Μην βγάζεις συμπέρασμα χωρίς να ξέρεις.
Tip: Βάλε τον εγωισμό στην άκρη και πράξε όπως αρμόζει σε κάθε περίσταση!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε φάση ανανέωσης. Ψάχνεσαι και βρίσκεις τι μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά. Σε βοηθούν οι φίλοι σου. Κανονίζεις και διάφορα ανατρεπτικά πράγματα και εν τέλει περνάς καλά.
Tip: Τα ερωτικά σου είναι στάσιμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείχνεις επιμονή στις περίπλοκες καταστάσεις που περνάς και τα καταφέρνεις. Τα οικονονικά σου θέλουν λίγη προσοχή.
Tip: Να έχεις στο νου σου μόνο το πως θα εξελιχτείς στα επαγγελματικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι στα χαμένα. Κινείσαι και λειτουργείς τυπικά. Έχεις μια συγκεκριμένη διαδικασία. Βέβαια όταν το συνειδητοποιείς κάνεις τα πάντα για να το αλλάξεις.
Tip: Δεν σε νοιάζει τίποτα. Απλά περνάς το χρόνο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που θέλεις αυτό το διάστημα είναι να μείνεις λίγο μόνη σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην φοβάσαι να κάνεις βήματα προς άλλη κατεύθυνση. 
Tip: Κάνε ότι ευχαριστεί εσένα πρώτα. Μετά οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τι είναι αυτό που σε απασχολεί και σε αποσυντονίζει; Μην αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει αρνητικά. Αφού είσαι σε καλό mood γιατί δείχνεις αλλιώς;
Tip: Κάνε κάτι να ξεχαστείς!

ΙΧΘΥΣ: Ούτε που κατάλαβες πως ήρθε το ΣΚ. Το έχεις ανάγκη. Θέλεις να χαλαρώσεις και να απομακρυνθείς από τη βαβούρα. Θέλεις λίγο θάλασσα, λίγο κρασί και το αγόρι σου. 
Tip: Βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω ποια γυαλιά ηλίου σου ταιριάζουν!