Ταύροι και Ιχθύες μην κάνετε σχέδια! Είναι όλα απρόβλεπτα!

Περιορισμοί, σκληρότητα και απογοητεύσεις
Ταύροι και Ιχθύες μην κάνετε σχέδια! Είναι όλα απρόβλεπτα!



Σε πλήρη δραστηριότητα ΄Ηλιος και Αφροδίτη από τους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, σχηματίζουν δύσκολες γωνίες με Ποσειδώνα, Κρόνο και Δία. Ματαιώσεις, απογοήτευση, εξαπατήσεις συναισθηματικές ή οικονομικές εναλλάσσονται με δοκιμασίες, περιορισμούς, σκληρές συμπεριφορές και μειωμένη αυτοπεποίθηση. Για να δούμε τι θα δούμε...

 

ΚΡΙΟΣ

Κι εκεί που πας να ριλαξάρεις με χαλαρές βολτούλες, κουβεντούλα και γλυκές σκέψεις, σε πιάνει ο ακάθιστος. Πολλές υποχρεώσεις, ταξίδια λόγω υποχρεώσεων, νομικά κωλύματα, δυσκολίες με ανθρώπους του εξωτερικού, δασκάλους, συγγενείς. Ναι, θέλεις να κοιτάς πάντα μπροστά. Τότε, από πού τόση απαισιοδοξία και ματαιότητα;

Tip: Σύγχυση, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Απογοητεύσεις από αδέλφια/ συγγενείς

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν το καλοσκεφτείς, όλη σου η ζωή «παίζει» σε μια τραμπάλα ανάμεσα στο «έχω/ δεν έχω ασφάλεια». Πασχίζεις να την χτίσεις, μαζεύεις, φυλάς, κι έρχεται μια μέρα ο Κρόνος να σου ταρακουνήσει το οικοδόμημα. Σεξουαλικό μπλοκάρισμα, ψυχρότητα, κακιούλες, φοβίες, ζήλια. «Σκελετοί» απ’ την ντουλάπα. 

Tip: Διαψεύσεις ή απογοητεύσεις από φίλους/ παρέες. Ματαίωση σχεδίων

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορούσες να λάμπεις σαν καλογυαλισμένη λίρα. Αντ’ αυτού, οι Άλλοι σε περνάνε από σαράντα κύματα. Σχέσεις ή συνεργασίες «στεγνώνουν» ή διακόπτονται, η κοινωνική σου ζωή συρρικνώνεται, εισπράττεις κριτική, απόρριψη, αγένεια, ψυχρότητα. Σταθεροποίηση μέσα από δοκιμασίες. Υ.Γ. Αν περιμένεις ακόμη τον Έναν, ετοίμασε παπούτσι. Ένα μόνο. Δεν θα χρειαστεί δεύτερο. Θα μπουν και τα δύο σε ένα!

Tip: Επαγγελματικό αλαλούμ. Μπερδέματα. Κράτα μικρό καλάθι γενικώς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σου φτάνουν οι συναισθηματικές μεταπτώσεις, η απογοήτευση, οι απολογισμοί, έχεις και ένα σκασμό υποχρεώσεις να διαχειριστείς. Αν σκεφτείς δε, ότι αυτό που θα ‘θελες ιδανικά είναι να πέσεις σε λήθαργο και να ξυπνήσεις σε κανα χρόνο, καταλαβαίνεις. Πολλή δουλειά, λίγα αποτελέσματα. Προσοχή στην υγεία. 

Tip: Μπερδέματα με ταξίδια, νομικά, σπουδές. «Χάνεις» νόημα και αισιοδοξία

ΛΕΩΝ

Εξωτερικά μπορεί να δείχνεις «στα νερά σου». Πληθωρικός, κοινωνικός, ευδιάθετος. Μέσα σου όμως υπάρχει στέγνωμα. Μια «θαμπάδα» στη λαμπερή λιονταρίσια «πρόσοψη». Δυσκολεύεσαι να χαρείς, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς. Όλα με το στανιό. Δοκιμασίες με τα παιδιά, αυξημένες ευθύνες. Μειωμένη δημιουργικότητα, αίσθημα απόρριψης. 

Tip: Η κρίση προκαλεί σύγχυση. Εξαπατήσεις οικονομικές και επενδυτικές

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σπίτι, οι δικοί σου άνθρωποι, γίνονται ένα φορτίο ασήκωτο αυτές τις μέρες. Ευθύνες, ευθύνες και ξανά ευθύνες. Ναι, είναι μια κλειστή περίοδος αυτή. Συναισθηματικά. Ή κυρίως συναισθηματικά καλύτερα. Μνήμες από το παρελθόν σε βασανίζουν. Νέες βάσεις σε ένα νέο σπίτι, ριζική ανακαίνιση του παλιού. 

Tip: Ερωτικές απογοητεύσεις. Εξαπάτηση, εξιδανίκευσεις σε σχέσεις/συνεργασίες

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία γίνεται δύσκαμπτη, το μυαλό «σκληραίνει» σαν πέτρα, το στόμα αρθρώνει κριτική που σπάει κόκκαλα. Αν ανοίξει βέβαια. Γιατί υπάρχει κι η περίπτωση να μην ανοίξει καθόλου. Κι αν ψελλίσει κάτι, να πρέπει να το περάσεις κι από κόσκινο. Άστο καλύτερα...

Tip: Σύγχυση στα εργασιακά. Πολυδιάσπαση. Ματαιώσεις, απογοήτευση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια πιεστική περίοδος οικονομικά σίγουρα. Φεύγουν όλα για υποχρεώσεις; Μειώνονται τα έσοδα; Αγόρασες κάτι που σε «έβαλε» μέσα; Όποιο κι αν είναι το σενάριο, το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να σε ζώνουν τα φίδια. Δοκιμάζονται αξίες, ασφάλεια, αυτοεκτίμηση. «Χτίζεις» νέες αξίες. 

Tip: Ερωτικές απογοητεύσεις ή (αυτ)απάτες. Μπερδέματα σε σχέση με τα παιδιά

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιχείρηση «ολική κατεδάφιση-ριζική ανοικοδόμηση» συνεχίζεται κανονικά, με την Κρόνια διέλευση από το ζώδιό σου μέχρι το τέλος του ’17. Προσωπικοί στόχοι, ξεκινήματα, σχέσεις, δουλειά, εμφάνιση, όλα μπήκαν ή μπαίνουν σταδιακά σε κρίσιμη φάση. Ωριμάζεις, δεσμεύεσαι, αυτοπροσδιορίζεσαι, ανοίγεις ένα νέο κύκλο ζωής μέσα από δοκιμασίες.

Tip: Σύγχυση στο σπίτι και την οικογένεια. Ασυνεννοησία, διαψεύσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει έντονη ανάγκη για απομόνωση, απόσυρση, ύπνο. Ίσως, γιατί όταν οι σκελετοί βγαίνουν από τη ντουλάπα, ακόμη κι εσύ, ο σκληραγωγημένος ρεαλιστής, δικαιούσαι να φοβάσαι. Ναι, είναι μια σκληρή περίοδος, με πολλές ενοχές, επιβαρυμένη ψυχολογία, δαιμόνια. Κλείσιμο καρμικών κύκλων για ένα καινούριο κύκλο ζωής. 

Tip: Μυστικά και ψέμματα. Αλαλούμ σε μετακινήσεις και επικοινωνία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα η φιλία είναι κάτι σαν θρησκεία. Ίσως και κάτι παραπάνω. Τούτη την περίοδο ωστόσο, πέφτει «κόφτης». Κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές μειώνονται, κρίνεις, σε κρίνουν, τα σχέδια καθυστερούν, το μέλλον δεν μοιάζει πια διαυγές αλλά ζοφερό. Σοβαρές ιδεολογίες. Ανάληψη ευθυνών σε συλλογικές δραστηριότητες. 

Tip: Οικονομικές εξαπατήσεις. Κακή διαχείριση. Συναισθηματικές ψευδαισθήσεις

ΙΧΘYEΣ

Νιώθεις κάπως σαν το χαμστεράκι στην τροχαλία. Μοχθείς, κουράζεσαι, ιδρωκοπάς και από αναγνώριση τίποτα. Κι όχι μόνο αυτό, σε κρίνουν και αφ’ υψηλού. Άσχετα αν κι εσύ φαίνεσαι κάπως πιο... στυφός. Δύσκολος ή σκληρός. Αναλαμβάνεις επαγγελματικές ευθύνες με ελάχιστες απολαβές.  Δοκιμασίες στην καριέρα. 

Tip: Θολούρα παντού: «Ποιός είμαι»; «Προς τα που πάω»; Να δυο καλές ερωτήσεις

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)