Ζώδια και προβλέψεις: Δίδυμοι και Λέοντες μην σκαλίζετε το παρελθόν σας!

Ερμής στους Διδύμους: Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού
Ζώδια και προβλέψεις: Δίδυμοι και Λέοντες μην σκαλίζετε το παρελθόν σας!



Εν αρχή ην ο λόγος. Δηλαδή, ο Ερμής, που πανηγυρικά «ανεβαίνει στον θρόνο» του, τους Διδύμους, μέχρι τέλος Ιουνίου. Η επικοινωνία στα φόρτε της. Το ίδιο και το μυαλουδάκι σου. Πριν απ’ αυτό πάντως δώσε βάση στη δύσκολη όψη Ερμή (από τον Ταύρο) - ανάδρομου Άρη. Νεύρα, στρες, ανυπομονησία, υπερβολική κριτική, σκληρά λόγια. Προσοχή στον δρόμο. 

ΚΡΙΟΣ

Μπροστά σου έχεις ένα διάστημα τριών περίπου εβδομάδων άκρως διανοητικό, υπερκινητικό, ανάλαφρο. Ό,τι κι αν γίνεται μέσα σου, προς τα έξω δείχνεις κοινωνικός, εύστροφος, ένας καλός συζητητής, ένας αξιόπιστος πληροφοριοδότης. Εποχή έναρξης μαθημάτων, γραψίματος, διαβάσματος, κοντινών ταξιδιών. Επαφές με συγγενείς, πολλές μετακινήσεις.

Tip: Πριν απ’ όλα, προσοχή σε διενέξεις λόγω οικονομικών. Ψυχολογική πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ   

Στο κομμάτι των οικονομικών περνάει τώρα ο Ερμής, αφού πρώτα σε έφερε σε επαφή με τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Για ένα 20ημερο λοιπόν κάνεις οικονομικές συμφωνίες, επικερδείς γνωριμίες, ψωνίζεις, σκέφτεσαι τρόπους να βγάλεις χρήμα. αλλά και πώς θα ηρεμήσεις και πώς θα νιώσεις ασφαλής. 

Tip: Ένταση με σύντροφο/συνεργάτες. Νεύρα, θυμός, βαριές κουβέντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλώς τον δέχτηκες! Ναι, τον κυβερνήτη σου, αιώνιε έφηβε. Είσαι που είσαι μάστερ στην επικοινωνία, ποιος σε πιάνει τώρα με τρεις πλανήτες (Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη) στο ζώδιό σου. Εμπρός, καλά μου ποδαράκια και χεράκια! Τα κινητά παίρνουν φωτιά, τα πληκτρολόγια επίσης. Ξεκινάς μαθήματα ή σεμινάρια, μιλάς για τον εαυτό σου, τις επιθυμίες, τους στόχους σου. 

Tip: Προσοχή σε υγεία και εργασιακή καθημερινότητα. Πολύ άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποιος να ξέρει πού ταξιδεύει ο νους σου... Σε τι θάλασσες μνήμης βουτά. Το επόμενο διάστημα θα είναι κλειστό επικοινωνιακά. Προτιμάς να μην πολυμιλάς, σκέφτεσαι τα παλιά, μετανιώνεις για κάποια ίσως. Μηνύματα στα όνειρα. Κλείνουν κύκλοι γραφειοκρατικοί, εκπαιδευτικοί. Καλλιτεχνικές/πνευματικές ιδέες. 

Tip: Προστριβές με τα παιδιά. Ερωτικά καβγαδάκια, πικρά λόγια.

ΛΕΩΝ     

Φίλοι και ξερό ψωμί! Νέοι φίλοι, παλιοί φίλοι, ιντερνετικοί φίλοι, φίλοι ομοϊδεάτες, όλοι εδώ. Παρόντες, να τους δεις, να τους μιλήσεις, να ανταλλάξεις ιδέες και πληροφορίες. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, σκέφτεσαι προχωρημένα, δοκιμάζεις πράγματα εναλλακτικά, συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Δικτύωση στο φουλ. 

Tip: Τρέξιμο για το σπίτι. Προστριβές και εντάσεις με τους δικούς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργειά σου καταναλώνεται στη δουλειά. Να μου πεις, πάντα έτσι δεν γίνεται; Ναι, μόνο που οι επόμενες μέρες, μέχρι τέλος του μήνα, έχουν μια μεγαλύτερη κινητικότητα. Μιλάς περισσότερο για τη δουλειά ή με ανθρώπους της δουλειάς (αφεντικά, διευθυντές κ.λπ.), προχωράς σε συμφωνίες, προβάλλεσαι κοινωνικά.

Tip: Προκαλείς λεκτικά, υπάρχει βιασύνη, ανταγωνισμοί. Προσοχή στο τιμόνι. 

ΖΥΓΟΣ

Μερικές φορές, δεν υπάρχει μεγαλύτερο όπλο από ένα αισιόδοξο μυαλό. Ειδικά μετά τη νοητική κρισούλα που πέρασες το προηγούμενο διάστημα, που έφερε πολλές «μαύρες» σκέψεις, τώρα είναι ώρα για ορίζοντα. Πιθανά ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με ξένους. Σπουδές, εξετάσεις, εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις.

Tip: Αν δεν αποδείξεις τώρα την αξία σου (για να ’ρθουν και οι απολαβές), τότε πότε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γνωστό ότι η επιφάνεια για σένα δεν αρκεί. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το επόμενο διάστημα θα ’χεις πολλές ευκαιρίες να βουτήξεις βαθιά, να διερευνήσεις, να ψυχαναλύσεις καταστάσεις και σκέψεις. Όπως καταλαβαίνεις, μιλάμε για το αντίθετο της εξωστρέφειας και της πολυλογίας. Θέματα οικονομικά, φορολογικά, δανειακά, κληρονομικά. 

Tip: Ο άλλος/άλλοι αποτελούν πηγή θυμού, έντασης, εριστικότητας. Ή μήπως εσύ;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντάξει, δεν είσαι και Ζυγός να σκέφτεσαι συνέχεια τους άλλους και πώς θα κρατήσεις τις ισορροπίες μαζί τους. Μπαίνεις όμως σε μια περίοδο που αυτό κυρίως θα σε απασχολεί. Το πώς θα είσαι δίκαιος και ήρεμος επίσης. Κοινωνικότητα, γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις με συνεργάτες και φίλους. 

Tip: Πολλή δουλειά, στρες, απωθημένα, παρασκηνιακοί ανταγωνισμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητά σου ζωηρεύει. Μιλάς με συναδέλφους, κλείνεις συμφωνίες, υπάρχει μια κινητικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Συναντιέσαι με γιατρούς, διατροφολόγους, θεραπευτές, ασχολείσαι με καθαριότητα, υγιεινή, fitness, γενικά με τις λεπτομέρειες της ζωής, που όμως τόσο συχνά κάνουν τη διαφορά. Δουλειά, παραγωγικότητα, υγεία, ιδού το τρίπτυχο! 

Tip: Προσοχή σε τσακωμούς με φίλους. Νέα σχέδια. Ομαδική δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να τις απολαύσεις αυτές τις μέρες. Για τον έναν και απλούστατο λόγο: υπάρχει χαρά. Πού; Στον έρωτα, στη διασκέδαση, στην επαφή με τα παιδιά και σε όποιο άλλο δημιούργημά σου θεωρείς σημαντικό. Θετικές σκέψεις. Βόλτες, φλερτάκια, σπορ, σινεμαδάκια, θέατρο. Αχ, ουκ εν τω πολλώ το ευ!

Tip: Εντάσεις με γονείς ή και άτομα εξουσίας. Επαγγελματικές πρωτοβουλίες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Πάλι εκείνο το παρελθόν σκαλίζεις. Πώς ένιωσες, γιατί το ένιωσες και δώσ’ του πάλι απ’ την αρχή να μηρυκάζεις ό,τι έγραψε και δεν ξεγράφει. Ναι, υπάρχει εσωστρέφεια, νοσταλγία. Έχεις κι εκείνη την κατάσταση στο σπίτι να σε φέρνει στα όριά σου. Φασαρία, πολυκοσμία, σπαστικοί γείτονες. Ουφ!

Tip: Δυσκολίες στη διάρκεια ταξιδιών. Προσοχή στον φανατισμό.

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)