Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.
Follow the tip: Φρόντισε μέσα στα πολλά που ‘χεις να κάνεις να ξεκλέψεις λίγες ώρες ξεκουράσεις, το έχεις πραγματικά ανάγκη.



Την εβδομάδα αυτή η Σύνοδος μεταξύ Ερμή και Κρόνου, εξωτερικεύει τις ανασφάλειες και τις απαισιόδοξες σκέψεις μας. Ευτυχώς, το Τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού, συνεχίζει να μας εμπνέει και να μας κρατά ζωντανούς.

 

Κριός

Κριέ μου, η new entry του Ερμή στον Τοξότη δίνει και σε σένα ώθηση και ανεβαίνεις δυο, δύο τα σκαλιά της επαγγελματικής επιτυχίας. Έτσι λοιπόν, τη βδομάδα αυτή επικεντρώσου στο στόχο σου. Η Αφροδίτη, που τριγωνίζεται με τον Ουρανό σου δίνει έμπνευση και νέες ιδέες ώστε να βγεις απ’ το αδιέξοδο των προηγούμενων εβδομάδων. Νέα σχέδια και προτάσεις μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Ταύρος

Ταύρε μου, η νέα θέση του Ερμή ακριβώς απέναντι σου, στον Τοξότη, αυτή τη βδομάδα σου δίνει βήμα να μιλήσεις και να εκφραστείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξωτερικεύσεις σκέψεις και συναισθήματα προς το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Φτάνει πια με μισόλογα και υπεκφυγές, ξεκαθάρισε τη θέση σου σε ότι σε προβληματίζει και διεκδίκησε αυτό που θες ανοιχτά χωρίς μισόλογα.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η εβδομάδα σε βρίσκει μες την τρελή χαρά μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής συνάπτει στενές σχέσεις με τον φιλικό σου Τοξότη. Σημαντικό είναι τώρα, που είσαι σε καλή διάθεση, να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου αλλά και να συζητήσεις για νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να σε συντροφεύει σ’ αυτές τις αποφάσεις είναι η λογική σου φύση και όχι ο παρορμητισμός και το συναίσθημα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα σε θέλει κλεισμένο στο καβούκι σου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει, πως πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από συναδέλφους και μη δοκιμασμένους φίλους, καθώς το παρασκήνιο της εβδομάδας είναι αρκετά έντονο. Πολλά ψιθυρίζονται πίσω απ’ την πλάτη σου, όμως εσύ το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις έξω από κάθε είδους τέτοια πηγαδάκια. Μην ρισκάρεις την γαλήνη σου και την ηρεμία σου για νέες γνωριμίες. Επένδυσε λίγα και περίμενε πολλά.

Λέων

Λιοντάρι μου, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, ο Ερμής απ’ το Σκορπιό σε πιέζει και σε κάνει αυτοκαταστροφικό. Δείξε υπομονή και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις έως την Παρασκευή που αλλάζει θέση και επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη. Τότε κι εσύ κάπου ηρεμείς και μπορείς να λειτουργήσεις πιο συγκεντρωμένος και με στρατηγική. Κάτι σε πιέζει, σε χαλάει, σε αγχώνει αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις τι ακριβώς, φρόντισε να μην αγνοήσεις τα προειδοποιητικά μηνύματα.

Παρθένος

Παρθένε μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Ό,τι μπει στη διαδικασία αλλαγής σε θέματα εργασιακά, θα έχει θετικά αποτελέσματα. Είναι η στιγμή για μια προαγωγή που περίμενες καιρό, μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης, για ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Απόφυγε μόνο στα μέσα της εβδομάδα, εκεί δηλαδή που ο κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Κρόνο σε μια σύνοδο, τις απαισιόδοξες σκέψεις που μπορεί να φρενάρουν τη φόρα που έχεις πάρει.

Ζυγός

Ζυγέ μου, μπορεί όλες αυτές τις μέρες να νιώθεις ότι κινείσαι σε τεντωμένο σχοινί, όμως τα μαντάτα της εβδομάδας είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά για εσένα. Με τον Τοξότη σε συνάντηση με την κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, η ζωή σου αποκτά σταθερότητα και βλέπεις να δρομολογούνται θέματα τα οποία σε άγχωναν ιδιαίτερα. Τα επαγγελματικά σου, παίρνουν μια νέα ευχάριστη τροπή και κάπως έτσι ανέλπιστα και ξαφνικά βρίσκεις ένα νέο πεδίο ενδιαφέροντος που ανανεώνει γενικότερα τη διάθεση σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, που θέλει Κρόνο και Ερμή σε αρνητική όψη, σε επηρεάζει άμεσα και δυστυχώς, όχι με τον καλύτερο τρόπο. Οικογενειακά ζητήματα και μυστικά που κρατούσες καλά κρυμμένα, έρχονται σε πρώτο πλάνο και βλέπουν το φως. Χειρίσου τις καταστάσεις με μεθοδικότητα και ψυχραιμία, για να περισώσεις ό,τι μπορείς. Μην πάρεις ανοιχτά θέση σε ενδοοικογενειακά θέματα καθώς όλα δείχνουν πώς εσύ θα είσαι ο χαμένος.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με την Αφροδίτη να συνεχίζει να σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα της, απολαμβάνεις την καθημερινότητα με την τρέλα και την ξεγνοιασιά που σε διακρίνουν. Όμως λίγες μέρες πριν ο Κρόνος κάνει είσοδο στο ζωδιάκι σου η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, σαν κάποιος να προσπαθεί να σε προετοιμάσει για το τι εστί Κρόνος. Ωστόσο, μη δίνεις σημασία, συνέχισε να απολαμβάνεις τον έρωτα και το φλερτ, σαν να μην υπάρχει αύριο, διότι οι μέρες που επακολουθούν σε θέλουν σοβαρό και μαζεμένο. 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο τις ερωτικές σου σχέσεις και σκέψεις. Βάζεις στο μικροσκόπιο, αναλύεις και εξετάζεις κάθε λεπτομέρεια στη σχέση σου. Εάν μετράς έναν πρόσφατο χωρισμό, πιθανότατα να υπάρξει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης καθώς τώρα έχεις τη διάθεση να μιλήσεις, να συζητήσεις και κυρίως να ακούσεις και την αντίθετη πλευρά. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Αν νιώθεις ότι κάποιος, κάτι, σε καταπιέσει καλύτερα πάρε το χρόνο σου και μείνει λίγο εκτός.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το ζητούμενο των ημερών είναι να καταφέρεις να βάλεις σε μια σειρά και ροή, τη ζωή, την καθημερινότητα, τους φίλους και τη σχέση σου. Όλα τα ανοιχτά μέτωπα σε έχουν εξαντλήσει και σου ρουφούν κάθε σταγόνα της ενέργειας σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε βοηθούν να δεις όλα αυτά τα θέματα από άλλη σκοπιά και σε προτρέπουν να επενδύσεις στα σημαντικά και ουσιώδη.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, είναι η στιγμή που αφήνεις τη θεωρία, σηκώνεις μανίκια και περνάς στην πράξη. Ιδέες, έμπνευση και ανανεωτική διάθεση σου φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού. Επένδυσε αρχικά στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και στη συνέχεια στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και σε στηρίζουν, έμπρακτα, εδώ και χρόνια. Βάλε μέτρο σε σπατάλες  και περιττά έξοδα που προσθέτουν πονοκέφαλο, στην καλό κλίμα της εβδομάδας.

 

Λέτα Μπερζεγιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις facebook.com/pages/STARdust