Άστρα: Με αναταράξεις κυλά η εβδομάδα! Βάλε μπροστά τη λογική

Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερωβγάζει τη λογική και τη στρατηγική σκέψη μπροστά.
Άστρα: Με αναταράξεις κυλά η εβδομάδα! Βάλε μπροστά τη λογική



Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, το οποίο φέρνει αναταράξεις, για αυτό προσδεθείτε. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, βγάζει τη λογική και τη στρατηγική σκέψη μπροστά.

Καλή εβδομάδα!

 

Κριός

Κριέ μου, η ενέργεια που σε γεμίζει ο Ουρανός, μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις, κινήσεις και να φέρει ανατροπές που δεν έχεις υπολογίσει. Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω, από Τετάρτη, σε βοήθα να κρίνεις πιο αντικειμενικά τα δεδομένα των σχέσεων σου. Η Σελήνη απ’ τον Τοξότη, σου στέλνει ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις, είτε με ταξιδάκια αναψυχής, είτε με χαρούμενα διαλείμματα στην καθημερινότητα σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου φτιάχνει τη διάθεση και προωθεί τη εξέλιξη των στάσιμων καταστάσεων που σε έχουν φθείρει, κυρίως ψυχολογικά. Άμεσα λοιπόν, θα αρχίσεις να νιώθεις τα πρώτα δείγματα των θετικών επιρροών που σου δίνει η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω. Μην φοβηθείς να αφεθείς στη μαγεία του φλερτ. Τα αισθηματικά σου παίρνουν μια γλυκιά και απροσδόκητη τροπή.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο κυβερνήτης σου Ερμής, επισκέπτεται τα σταθερά λημέρια του Αιγόκερου και σε συγκεντρώνει. Αφού βάζεις τη λογική σου μπροστά, καταφέρνεις να εξωτερικεύσεις το συναισθηματισμό σου. Ωστόσο χρειάζεται προσπάθεια από σένα ώστε να αλλάξεις οπτική απέναντι στα μέχρι τώρα ζητήματα που σε απασχολούσαν . Μόνο έτσι θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις και να προσπεράσεις όλο αυτά που σε κρατούν πίσω. Όσο για τα ζητήματα καρδιάς, καλό θα ήταν τη βδομάδα αυτή να αφήσεις πίσω άσχημες αναμνήσεις, συζητήσεις και λόγια βάζοντας σε νέα βάση τις παλιές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η είσοδος του Ερμή στον αιγόκερω, τη βδομάδα αυτή τονίζει και εξωτερικεύει τη διπλωματία σου. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να επεξεργαστείς και να ολοκληρώσεις επιτυχώς επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε άγχωναν καιρό τώρα. Ωστόσο, τους ίδιου λεπτούς και διπλωματικούς χειρισμούς θα χρειαστούν και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις επιθυμητές ισορροπίες. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις αυτά που θες και που δικαιωματικά σου ανήκουν. Αξιοποίησε όλα τα δεδομένα στο μέγιστο βαθμό.

Λέων

Λιοντάρι μου, οι μέρες απαιτούν από σένα σύνεση και ωριμότητα ώστε να καταλήξεις σε λογικές κινήσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, βοηθάει να εξομαλυνθούν οι προβληματικές καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Εάν είσαι δεσμευμένο Λιονταράκι, είναι η πιο σωστή στιγμή να καταστρώσεις κοινά σχέδια κι όνειρα με το ταίρι σου. Ένας γάμος, μια συγκατοίκηση ή μια μετακόμιση μπαίνουν στις άμεσες προτεραιότητές σου και σε απασχολούν σοβαρά. Οι πλανήτες προωθούν και βοηθούν το κάθε σου ξεκίνημα.

Παρθένος
Παρθένε μου, με θετική διάθεση και αρκετή φουλ ενέργεια σε γεμίζει η νέα εβδομάδα. Το κοινωνικό σου προφίλ ευνοείτε σημαντικά. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε βοηθά να φερθείς με ρεαλισμό και να διώξεις τις φοβίες και τους κινδύνους που σε κρατούν πίσω. Σημαντικό είναι, να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει για κάποια επαγγελματικά θέματα που δείχνουν να μένουν στάσιμα. Εάν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό σου στέλνει μια νέα γνωριμία με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά και αναδεικνύει τα ταλέντα σου. Με την κοινωνικότητα σου στα ύψη και πολλές θετικές επιρροές, θα δεις με ένα μαγικό τρόπο να προωθούνται τα επαγγελματικά σου σχέδια κι εσύ να γίνεσαι πιο αποδοτικός από ποτέ. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να ενισχύει τη στρατηγική σου σκέψη, προσπάθησε να μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Κάνε νέα ξεκινήματα και οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, προβλήματα, εκκρεμότητες και ανοιχτοί λογαριασμοί παραμένουν στο προσκήνιο και σε κάνουν να τρέχεις πανικόβλητος. Αυτός ο πανικός σε ‘χει κάνει να χάσεις το στόχο σου, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο επιβάλλεται να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις ώστε να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Καλό θα ήταν να μην αφήσεις τα άγχη της καθημερινότητας να σε απομακρύνουν από το σύντροφο σου. Το θετικό σημείο της εβδομάδας σου, είναι η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω η οποία ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, με τον Ερμή να σε αποχαιρετά και να επισκέπτεται το γείτονα Αιγόκερω, οι σχέσεις σου, κυρίως φιλικές απαιτούν σημαντική προσοχή. Πρόσεχε όσα θα πεις και το σημαντικότερο φρόντισε να τα εκφράσεις με το σωστό τρόπο διότι τείνεις να παρεξηγηθείς. Στα αισθηματικά επιδίωξε να διατηρήσεις το ίδιο χαμηλούς τόνους, ώστε να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θες. Μπορεί η βδομάδα να μην επιφυλάσσει σημαντικές αφίξεις, αλλαγές, ανατροπές όμως θα σε βοηθήσει να εξισορροπήσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και αξίες στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου επαναφέρει την τάξη στη σκέψη και στη ζωή σου. Με την επιρροή αυτή, δείχνουν να ευνοούνται όλοι οι τομείς της ζωής σου και κυρίως ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος δείχνει να ανοίγει και να εξελίσσεται. Φρόντισε να λύσεις παρεξηγήσεις με φίλους και άτομα τις οικογενείας σου που είχαν προκύψει τις προηγούμενες βδομάδες. Η παρουσία της Αφροδίτης συνεχίζει να ευνοεί τη διάθεση σου και το πορτοφόλι σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σου, η καθημερινότητά σου συνεχίζει να ‘ναι έντονη. Για να ξεπεράσεις το άγχος και την πίεση που νιώθεις, πρέπει να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητες σου και να ασχοληθείς πιο σοβαρά και χωρίς υπεκφυγές με τα προβλήματα που προκύπτουν. Όσο κουραστικό κι αν το νιώθεις αυτό, δυστυχώς είναι η μόνη λύση για να νιώσεις ανακουφισμένος κι απαλλαγμένος από αυτά που σε ανησυχούν.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, ενισχύει την τάση σου να γίνεσαι κυκλοθυμικός πράγμα που θα σταθεί εμπόδιο στις συναναστροφές σου. Έλεγξε τη νευρικότητα σου και προσπάθησε να καταπολεμήσεις τις απαισιόδοξες σκέψεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναζητήσει τα βαθύτερα του θέλω προτού προβείς σε ενέργειες που πιθανότατα αργότερα είναι δύσκολο να ανατραπούν. Αναζήτησε τις χαμένες ισορροπίες με το έτερον σου ήμισυ και μοιράσου όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά.

 

Από τη Λέτα Μπεζεργιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook: Stardust