Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν θα σε απατήσει

Είναι πιστός ή ξενοκοιτάει; Μάθε τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σου για να είσαι προετοιμασμένη.
Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν θα σε απατήσειΓια να μην σου μπαίνουν άδικα ιδέες και για να μπορέσεις να προλάβεις καταστάσεις,  δες πόσο επιρρεπές είναι το κάθε ζώδιο στην απιστία. Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση κράτα μικρό καλάθι.

Κριός: Αν δεν μπορεί να συμβαδίσει μαζί με τη σύντροφό του σε μια σχέση τότε μπορεί πολύ εύκολα να ξενοκοιτάξει. Διαθέτει ένα εγώ που χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να αισθάνεται όμορφα για να μπορέσει να κρατήσει τη σχέση του, αλλιώς θα αναζητήσει αλλού αυτό που του λείπει. Πρέπει κάθε φορά που συναντιέστε να τον κάνεις να νιώθει ενθουσιασμένος, όπως ένιωσε και την πρώτη φορά που σε είδε.

Ταύρος: Πρόκειται για ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Αν όμως υποψιαστεί ότι τον απατάς τότε θα θυμώσει και θα πληγωθεί πάρα πολύ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το μάθει και να το αφήσει να περάσει έτσι απλά. Θα κάνει λοιπόν ακριβώς το ίδιο για να νιώσει καλά και αυτός μέσα του αλλά και για να δώσει ένα καλό μάθημα σε εσένα. Για να κρατήσεις έναν Ταύρο αφοσιωμένο θα πρέπει να του δείξεις πόσο πολύ τον αγαπάς αλλά και πόσο πολύ νοιάζεσαι για αυτόν. Έτσι θα μείνει για πάντα πιστός.

Δίδυμοι: Για να σου μείνει πιστός θα πρέπει να του ανεβάζεις συνεχώς το ηθικό και στην καθημερινότητα σας. Για παράδειγμα, μπορείς να του λες πόσο όμορφος είναι, πόσο πολύ τον κολακεύει αυτό το πουκάμισο και πόσο καλός είναι στο κρεβάτι. Ένας Δίδυμος τα χρειάζεται όλα αυτά για να μείνει πιστός σε μια σχέση γιατί διαφορετικά θα τα αναζητήσει αλλού. Μάλιστα, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή με ποιους ή με ποιες μιλάει στο διαδίκτυο. Παρασύρεται σίγουρα πολύ εύκολα. Αν σε αγαπάει όμως πραγματικά δεν πρόκειται ποτέ να σε προδώσει εάν δεν αισθανθεί το ίδιο και κάτι περισσότερο με κάποια άλλη.

Καρκίνος: Όπως πάντα γλυκός και ευαίσθητος. Ένας Καρκίνος θα σε προδώσει μόνο εάν τον παραμελείς και δεν του φέρεσαι σωστά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λοιπόν να γοητευτεί από μια γυναίκα που θα του φέρεται όμορφα και θα του ανεβάζει το ηθικό. Οι Καρκίνοι έχουν γενικότερα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση και έχουν ανάγκη να βρουν μια σύντροφο που θα τους κάνει να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα. Προσπάθησε λοιπόν να του προσφέρεις άφθονη επιβεβαίωση και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχη γιατί δεν πρόκειται να σε απατήσει ποτέ.

Λέων: Όπως ένας Κριός, έτσι και ένας Λέων επιθυμούν ακριβώς τα ίδια πράγματα για να μην απατήσουν τη σύντροφό τους. Ένας Λέων θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Θέλουν πάντα να είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν και να έχουν την φήμη του πιο σέξι άντρα. Για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του και να μην σε απατήσει, αυτό που πρέπει να μάθεις να του κάνεις είναι διάφορα κόλπα στο κρεβάτι. Πρέπει να βάζεις πολύ φαντασία και να δοκιμάζετε μαζί καινούργια πράγματα. Αν δεν τα κάνεις όλα αυτά θα τα αναζητήσει σίγουρα κάπου αλλού.

Παρθένος: Είναι αρκετά πιστά ζώδια και σίγουρα δεν θα σε απατήσουν εύκολα. Αν όμως ένας Παρθένος αισθανθεί ότι πλέον δεν του δίνεις αυτό που επιθυμεί και έχεις αλλού το μυαλό σου, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Αρχικά θα σου κάνει μια συζήτηση για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα και έπειτα αν δει ότι δεν κατάφερε τίποτα και εσύ συνεχίζεις να είσαι αδιάφορη, θα ψάξει να βρει έναν άνθρωπο που να τον γεμίζει. Δείξε σε έναν Παρθένο ότι τον αγαπάς, του δίνεις σημασία και ότι του είσαι πιστή. Θα σου χαρίσει πραγματικά όλο τον κόσμο.

Ζυγός: Παίρνει σίγουρα πολύ στα σοβαρά τη σχέση του και μπορώ να πω ότι δεν του αρέσει και πολύ να απατάει τη σύντροφό του και να την πληγώνει χωρίς λόγο. Μπορεί να τους αρέσει να φλερτάρουν γενικώς αλλά μένουν μόνο εκεί. Προσπάθησε εκτός από σύντροφος του Ζυγού, να είσαι και φίλη του. Θα δεις και μόνη σου ότι θα του αρέσει πολύ να μιλάτε και να συζητάτε μαζί τα προβλήματα σας. Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε ο Ζυγός θα σου μείνει πιστός και θα κάνετε μια αξιοζήλευτη σχέση.

Σκορπιός: Είναι αρκετά μυστηριώδη και σκοτεινά ζώδια. Τους αρέσει να κοιτάνε γυναίκες αλλά όταν έχουν σχέση είναι πιστοί. Αν δεν τους δώσεις όμως αυτά που θέλουν, δεν τους δίνεις σημασία και δεν τους συμπεριφέρεσαι σωστά τότε τα πράγματα θα πάνε σίγουρα στραβά στη σχέση σας. Ο Σκορπιός, όταν δεν του δίνεις σημασία λογικό είναι να ψάξει για κάτι καλύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να τον κρατήσεις και για να μην ξενοκοιτάξει ποτέ είναι να ντύνεσαι λίγο πιο σέξι και να του προτείνεις να κάνετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι.

Τοξότης: Όπως οι Κριοί και οι Λέοντες έτσι και οι Τοξότες χρειάζονται ιδιαίτερη σημασία, δράση και περιπέτεια για να μείνουν πιστοί στην σχέση τους. Ένα κακό που έχουν είναι ότι κυνηγούν συνεχώς νέες εμπειρίες και γι' αυτό είναι δύσκολο να τους κάνεις να θέλουν μόνο εσένα. Αν όμως δείχνεις στο σύντροφο σου ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν, ότι τον βοηθάς στα προβλήματα του και ότι είσαι φλογερή στο κρεβάτι, δεν πρόκειται ποτέ να ψάξει για κάτι άλλο γιατί πλέον θα έχει βρει την ιδανική σύντροφο.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι είναι αρκετά πιστοί εραστές αφού έχουν την πειθαρχία να βάλουν μέτρο στον εαυτό τους ακόμα και αν τους αρέσει πολύ μια γυναίκα. Ακόμα κι αν βρίσκεται στο club με τους φίλους του και βλέπει μια όμορφη γυναίκα να τον κοιτάζει επίμονα και όλοι οι φίλοι τον παροτρύνουν να κάνει κάτι μαζί της αυτός θα σκεφτεί εσένα και δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση. Οι Αιγόκεροι εάν νιώσουν ότι μια σχέση δεν πάει άλλο και έχουν το μυαλό τους αλλού, τότε θα χωρίσουν για να μην απατήσουν και να μην πληγώσουν ποτέ την σύντροφο τους.

Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι αρκετά ρομαντικό ζώδιο και έτσι θέλει να είναι και η σύντροφος του. Θέλει να αισθάνεται ότι είναι σημαντικός για εσένα για αυτό πρέπει να του το δείχνεις. Ένας Υδροχόος δύσκολα θα απατούσε την σύντροφό του για αυτό μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι. Προσπάθησε να του δείχνεις καθημερινά ότι τον αγαπάς και ότι νοιάζεσαι για αυτόν και η σχέση σας θα είναι πραγματικά τέλεια. Κράτησε το ενδιαφέρον του ζωντανό γιατί αν το χάσει τότε τα πράγματα θα είναι σίγουρα άσχημα για εσάς τους δύο.

Ιχθύς: Ο Ιχθύς αγαπά τις ζωηρές φαντασιώσεις στο κρεβάτι. Αν θέλεις λοιπόν να τον κρατήσεις και να τον κάνεις να μη θέλει ποτέ να κοιτάξει άλλη γυναίκα, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να του προτείνεις να κάνετε διάφορα παιχνιδάκια στο κρεβάτι. Έτσι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψάξει για κάτι άλλο. Μην ξεχνάς όμως ότι εκτός από το καλό κρεβάτι οι Ιχθύς θέλουν να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που να τους αγαπά και να το δείχνει καθημερινά. Αν κάνεις λοιπόν τα παραπάνω, τότε να είσαι σίγουρη ότι δεν πρόκειται να σε απατήσει ποτέ.

Διάβασε περισσότερα για ζώδια ΕΔΩ 

Διάβασε ΕΔΩ που πρέπει να αγγίξεις το κάθε ζώδιο για να το απογειώσεις ερωτικά

Διάβασε ΕΔΩ ποιο άρωμα ταιριάζει στο κάθε ζώδιο