Μενεγάκη: Ο αστρολογικός χάρτης της μπέμπας είναι εντυπωσιακός!

29/3/15 και ώρα 21:50, διάσημο πριν την κούνια του!
Μενεγάκη: Ο αστρολογικός χάρτης της μπέμπας είναι εντυπωσιακός!



Μια δυναμική Κριαρίνα είναι το μωράκι που κρατά στη αγκαλιά της η Ελένη Μενεγάκη! Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία του ωροσκοπίου της Κριαρίνας μας, και πώς αυτά διαμορφώνουν την προσωπικότητά της.

Αρχικά να τονίσουμε, ότι μια από τις πιο τυχερές όψεις σε έναν αστρολογικό χάρτη, που δείχνει ό,τι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για κάθε όνειρο και σχέδιο συναντάμε κι εδώ.

Έτσι έχουμε τον Ήλιο σε τρίγωνο με το Δία, δείχνουν ένα άτομο που αγαπά την πρόοδο και την εξέλιξη αλλά και που έχει την τύχη και τον τρόπο να υλοποιήσει κάθε όραμα .

Με τον Ήλιο της στα παρορμητικά Κριάρια και τον ωροσκόπο της στο δυναμικό Σκορπιό, μιλάμε για ένα συνδυασμό επιτυχίας.

Ο συνδυασμός ζωδίου και ωροσκόπου μαρτυρούν, άνθρωπο έντονο, ανεξάρτητο.

Μια ισχυρή προσωπικότητα που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο και μη υλοποιήσιμο γι αυτόν τον άνθρωπο.

Σκέφτεται, δρα, διεκδικεί, κερδίζει.

Η θέση της σελήνης στο Λέοντα, φωτίζει την ψυχή της. Της δίνει θάρρος και γενναιότητα να ξεπερνά με χαμόγελο τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα.

Κορίτσι αγαπητό, λαμπερό και πλάσμα αισιόδοξο.

Ίσως τον παρορμητισμό και τη φόρα κάποιες στιγμές να ανακόψει η θέση του Ερμή στους ονειρόπολους Ιχθύς που προσδίδει κάποιες φορές στο άτομο λίγο παραπάνω ευαισθησία και ρομαντισμό από όσο μπορεί να αντέξει ένας Κριός.

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, τονίζετε η θηλυκότητα του ατόμου και η γυναικεία της φύση. Αγαπά την ομορφιά και τον καλλωπισμό. Η Αφροδίτη αυτή ίσως δυσκολέψει λίγο το άτομο στην επιλογή συντρόφου.

Ο Άρης στον Κριό, δίνει ενέργεια, τόλμη και ζωντάνια. Η αισιόδοξη ματιά για τη ζωή είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιδιού αυτού.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύονται και από την θέση του Δία στο Λέοντα.

Συζητάμε για ένα άτομο που δίνει ψυχή και σώμα με ό,τι καταπιαστεί. Δε το βάζει κάτω σε ό.τι και να προκύψει.

Οι φιλανθρωπικές ευαισθησίες ενισχύονται από τον Κρόνο στον Τοξότη που θα τη μετατρέψουν στο μέλλον σε ένα άτομο που ενδιαφέρεται για την προσφορά, τα ταξίδια και τη συλλογή εμπειριών και γνώσεων.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τη Σελήνη χαρίζουν μια όψη τυχερή, έτσι πάντα υπάρχει μια λύση σε κάθε πρόβλημα και ένα χέρι που θα τη βοηθά σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Σίγουρα αυτό το μωρό είναι ξεχωριστό, ας είναι τυχερό και καλότυχο.

Ο αστρολογικός χάρτης της μικρής!