Kινηματογραφικές πρεμιέρες 4/6: Τι θα δούμε σήμερα στις αίθουσες;

Περιπέτειες, κωμωδίες, κοινωνικές, δράματα και animation.
Kινηματογραφικές πρεμιέρες 4/6: Τι θα δούμε σήμερα στις αίθουσες;



Τι σου ταιριάζει καλύτερα από το σημερινό κινηματογραφικό μενού; Περιλαμβάνει από όλα. Περιπέτειες, κωμωδίες, κοινωνικές, δράματα και animation. 

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα 
Γιατί να τη δεις: Κάτσε να σκεφτώ. Ντουέιν Τζόνσον, περιπέτεια, καταστροφικός σεισμός, διάσωση. Αmerican recipe.

Υπόθεση: "Μετά την ενεργοποίηση του θανάσιμου ρήγματος του Αγίου Ανδρέα και τον σεισμό 9 ρίχτερ που προκάλεσε στην Καλιφόρνια, ένας διασώστης πιλότος ελικοπτέρου και η εν διαστάσει σύζυγος του αποφασίζουν να συνταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Σαν Φρανσίσκο, για να σώσουν τη μοναχοκόρη τους. Αλλά το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή. Πάνω που θεωρούν πως τα χειρότερα πέρασαν, θα συνειδητοποιήσουν πως τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν".

Του σκηνοθέτη του «Journey 2: The Mysterious Island», Μπράντ Πέιτον, με τον Ντουέιν Τζόνσον.

Διάρκεια: 114 λεπτά

 

Ένα Φιλί Για Το Τέλος
Γιατί να τη δεις: Γιατί θα κλάψεις. Λίγο νοσοκομείο, λίγο στήριξη, λίγο ατυχία, λίγος έρωτας. Ανθρώπινη και καθημερινή.

Υπόθεση: "Μία αρχαιολόγος θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στην γενέτειρα πόλη της, όταν ο αδερφός μετά από ένα ατύχημα θα βρεθεί σε κώμα. θα γνωρίσει τον αγαπημένο μουσικό του αδερφού της, και μαζί θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν ζητήματα αντοχής, συμπόνιας και έρωτα.

Υποψήφιο για το μεγάλο βραβείο στο φεστιβάλ του Sundance".

Της Κέιτ Μπάρκερ, με τους Αν Χάθαγουεϊ και Τζόνι Φλιν.

Διάρκεια: 86 λεπτά

 

Μαντάμ Μποβαρί
Γιατί να τη δεις: Είναι μία από τις πιο κλασικές λογοτεχνικές ηρωίδες της ιστορίας (του Γκιστάβ Φλομπέρ) και μεταφέρεται επί σκηνής από την πιτσιρίκα αλλά ταλαντούχα, Μία Βασικόφσκα. Ένα δράμα, μια ταινία εποχής.

Υπόθεση: "Η Έμμα Μποβαρί, μορφωμένη και καλοαναθρεμμένη παρά την ταπεινή της καταγωγή, ασφυκτιά στην φάρμα του πατέρα της και παντρεύεται από παρόρμηση τον γιατρό της μικρής της πόλης για να αποδράσει. Όμως, μια μικρή γεύση από την υψηλή κοινωνία είναι αρκετή για να την κάνει να βαρεθεί την «μικρή» της ζωή και να αναζητήσει την απόλαυση και το κοινωνικό κύρος σε άλλους κύκλους –και άλλες ανδρικές αγκαλιές- με τραγικά αποτελέσματα".

Της Σοφί Μπαρτ με τη Μία Βασικόφσκα και τον Πολ Τζιαμάτι

Διάρκεια: 118 λεπτά

 

Παράξενη Μαγεία 
Γιατί να τη δεις: Εντυπωσιακό φαντασμαγορικό παραμυθάκι. Αν είσαι του animation θα περάσεις καλά.

Υπόθεση: "Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από ξωτικά, καλικάτζαρους και παράξενα πλάσματα πρωταγωνιστεί σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ εμπνευσμένο από το «Όνειρο Θερινής Νυκτός», γεμάτο από τραγούδια των τελευταίων έξι δεκαετιών από τον Elvis Presley μέχρι τη Beyonce και τη Lady Gaga.

Μία πριγκίπισσα που έχει απαρνηθεί την αγάπη, ένας ευαίσθητος κακός, μία τρελούτσικη Νεράιδα Ζαχαρένια, ένα πεισματάρικο και καλόψυχο ξωτικό, ένα πονηρό ιμπ και ένας ιππότης που καμία σχέση δεν έχει με τον Πρίγκιπα των Ονείρων μας. Αυτοί είναι οι ήρωες που διεκδικούν το ίδιο μαγικό φίλτρο και μπλέκουν σε ατελείωτες περιπέτειες και διασκεδαστικές παρεξηγήσεις σε ένα παραμύθι που θα τραγουδηθεί πολύ!".

Του Τζορτζ Λούκας

Διάρκεια: 99 λεπτά

 

Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ 
Γιατί να τη δεις: Τίμια ειλικρινής κωμωδία, χωρίς υπερβολές.

Υπόθεση: "Ο Γάλλος σταρ Κριστιάν Κλαβιέ, υποδύεται τον φανατικό θαυμαστή της τζαζ, Μισέλ, ο οποίος όταν βρίσκει ένα σπάνιο άλμπουμ σε μια υπαίθρια αγορά, το μόνο που θέλει είναι να πάει σπίτι του να το απολαύσει. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος συνωμοτεί εναντίον του για να μη βρει... μία ώρα ησυχίας!

Η σύζυγος του βρίσκει τη μέρα να του αποκαλύψει κάτι που θα τον ταράξει, ο εκκεντρικός γιος του φέρνει τους φίλους του, ο κολλητός του ζητάει τη συμβουλή του για κάτι επείγον, ο γείτονας του κάνει συνεχώς ενοχλητικές ερωτήσεις, η καθαρίστρια θέλει να βάλει ηλεκτρική σκούπα και η μητέρα του δεν σταματά να τηλεφωνεί.Την ίδια στιγμή η ερωμένη του θέλει να αποκαλύψει την μεγάλη της ενοχή!".

Του Πατρίς Λεκόντ με τον Κριστιάν Κλαβιέ.

Και μετά για ποτάκι σε μια από τις πιο ωραίες ταράτσες της Αθήνας, όπως τις φωτογραφίσαμε ειδικά για σένα