Time Out of Mind: Το trailer της νέας ταινίας του Richard Gere μόλις κυκλοφόρησε

Μήπως είναι η στιγμή του ηθοποιού για ένα Όσκαρ;
Time Out of Mind: Το trailer της νέας ταινίας του Richard Gere μόλις κυκλοφόρησε



Η νέα ταινία του δεξιοτέχνη Oren Moverman (γνωστός για το "Τhe Messenger" και το "Rampart", που χάρισε στον Woody Harrelson μια υποψηφιότητα για Όσκαρ), επιστρέφει κινηματογραφικά με μία κοινωνική ταινία.

Το δυνατό trailer προμηνύει ότι θα δούμε κάτι πολύ ενδιαφέρον, με τον Richard Gere, να παίζει ένα ρόλο πέρα από τα συνηθισμένα "κλισέ" του ηθοποιού. Στο ρόλο του George, υποδύεται έναν άνθρωπο απελπισμένο, που λόγω των ατυχιών αλλά και των κακών επιλογών του και με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει διαρκώς, καταλήγει άστεγος στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Σε ένα άσυλο αστέγων, θα γνωρίσει έναν άνθρωπο (τον οποίο υποδύεται ο θρύλος του Broadway Ben Vereen) που θα τον κάνει να πιστέψει ξανά στον εαυτό του αλλά και στην επανασύνδεση με την αποξενωμένη του κόρη (Jena Malone).

Ο τίτλος της ταινίας είναι εμπνευσμένος από το ομότιτλο τραγούδι του Bob Dylan. Ωστόσο στο trailer ακούμε τη μοναδική φωνή του Nick Cave.

Oι μέχρι τώρα κριτικές, προβλέπουν την πρώτη υποψηφιότητα του Gere για Βραβείο Όσκαρ. Λες στα 65 του να περάσει ξανά στην πρώτη γραμμή των ηθοποιών του Hollywood; 

Δες εδώ γιατί η εναρκτήρια σκηνή του Spectre θα γράψει ιστορία.