Οι ταινίες που θα θέλαμε να είχαμε παίξει έστω και ως κομπάρσοι

Λίγο είναι να κυκλοφορείς στο ίδιο πλατό με τον Johnny Depp ή τον Sean Penn;
Οι ταινίες που θα θέλαμε να είχαμε παίξει έστω και ως κομπάρσοι



Πόσες να ήταν οι φορές που είδες μια ταινία στο σινεμά και κάμποσα bubble μέσα στην αίθουσα δεν άφηναν το μάτι σου να φτάσει στην οθόνη;
"Αχ τι ωραίος που είναι;"
"Μα τι μέρος είναι αυτό;"
"Τι φανταστική σκηνή δράσης!"
"Πως να νιώθει που τον καθοδηγεί ο Ταραντίνο;"
"Σκηνή sex με τον Brad Pitt;"

Πόσες φορές σου έχει τύχει αυτό; Πολλές. Αυτά συζητούσαμε εδώ στο γραφείο και ο καθένας είπε την πρώτη ταινία που του ήρθε στο μυαλό. Αυτήν που βλέποντας την, κάναμε εικόνα τον εαυτό μας να έχει το ρόλο του μέσα σε αυτήν.

Blow
Ο Johnny Depp ως George Jung. Η αληθινή ιστορία του μεγαλύτερου αμερικανού εμπόρου κοκαϊνης. Ναρκωτικά, πάρτι, αλητεία, Εσκομπάρ, γυναίκες και δολάρια. Πολλά δολάρια.

Τhe Beach
Όταν ο Leonardo ήταν ακόμα παιδί, σε μια παραλία ονειρική, με μερικούς μπελάδες αλλά τόση ομορφιά. Και Moby (και All Saints) στο soundtrack.

 

The Grand Budapest Hotel
Για τον Wes, για την πληθώρα των υπόλοιπων "κομπάρσων" (Edward Norton, Tilda Swinton, Owen Wilson, Jude Law και πόσα ακόμα A Class ονόματα), για το στόρυ, τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, τους χαρακτήρες. Γιατί είναι μια ταινία που ζηλέψαμε την εξυπνάδα, το "σπίρτο" και το χιούμορ της.

 

The Shawshank Redemption
Γιατί είναι Νο1 στο IMDb, εδώ και πόσα χρόνια με βαθμολογία 9,3. Άσε που να έχεις συμπρωταγωνιστή σου τον Morgan Freeman δεν είναι και λίγο.

 

Μeet Joe Black
Για την πιο γλυκιά σκηνή sex, ever.

 

Milk
Γιατί είναι τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τόσο σπουδαίο ηθοποιό, όπως o Sean Penn, σε μια τόσο σπουδαία ταινία, που πραγματεύεται την ζωή ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου.

 

Pulp Fiction 
Γιατί θα μας έδινε οδηγίες ο μέγας Ταραντίνο, σε ένα film που άφησε εποχή. Χαρακτήρες- καρικατούρες, αρκετό σπλάτερ και ένα soundtrack θησαυρός.

 

Βoyhood
Γιατί, μεταξύ άλλων, θα είχαμε δουλειά για 12 χρόνια.

 

Intouchables
Πόσο αστεία και ανθρώπινη ταινία. Θα έπαιζα το κορίτσι του Abdel. Και θα τον παντρευόμουν.

 

Ζοdiac
Σε αυτή την ταινία, ας ήμουν και o μπούμαν. Τόσο δυνατό σενάριο, τόσο δυνατή σκηνοθεσία. Όταν ο David Fincher έχει κέφια, εμείς σωπαίνουμε μπροστά σε ένα αστυνομικό θρίλερ ιστορικό.

Ξανακοιτάζοντας το κείμενο για τις τελευταίες διορθώσεις, στο μυαλό μου προσγειώθηκαν καμιά δεκαριά ακόμα ταινίες. Τελικά ο κατάλογος είναι πιο μακρύς από όσο νόμιζα και ίσως χρειαζόταν να το σπάσουμε σε 10 part. Έστω ότι αυτό είναι το Part1. 

Δες εδώ όλες τις χορευτικές σκηνές των ταινιών σε ένα video.