Το trailer των Avengers : Age of Ultron έφτασε

Και είναι η μεγαλύτερη κινηματογραφική είδηση που θα ακούσετε για σήμερα.
Το trailer των Avengers : Age of Ultron έφτασε



Τα πράγματα δεν φαίνονται καλά για τους Avengers. Η Marvel είχε ανακοινώσει ότι θα προβάλλει το πρώτο trailer για τη 2η ταινία των Avengers στις 28 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της σειράς Marvel’s Agents of SHIELD, αλλά τελικά διέρευσε στο youtube αρκετά νωρίτερα. Βέβαια, λίγο μας νοιάζει το πως.

Τι μάθαμε από το trailer;

Ότι φταίει ο Tony (Stark aka Iron Man)

Το λέει και ο ίδιος βέβαια, «Είναι το τέλος του δρόμου στον οποίο μας έβαλα».  Και καθόλου δεν αρέσει στον Thor που του επιτήθεται μπροστά σε όλους. Σίγουρα δεν αναφέρεται στους Avengers, αφού η ομάδα ήταν ιδέα του Nick Furry, αλλά πιθανόν στην τεχνιτή νοημοσύνη του Jarvis και του Ultron.  Γνωρίζοντας μάλιστα τις φήμες που θέλουν τον Iron Man αντίπαλο του Captain America στην 3η ταινία του τελευταίου, δε θα μας κάνει καμία έκπληξη να τον δούμε να αποχωρεί από την ομάδα.

Ο Ultron είναι όντως τρομακτικός

Είναι ο μεγάλος κακός της 2ης ταινίας, είναι αυτόνομος ρομποτικός οργανισμός και μάλλον θα είναι η καταστροφή των Avengers. Στην ταινία ζωή του δίνει με τη φωνή του ο James Spader, στον οποίο αναμφισβήτητα οφείλεται η αίσθηση τρόμου που μας προκαλεί το trailer.  Και κανένα πρόβλημα δεν έχει να αναφερθεί σε ατάκες της Disney, όπως όταν λέει ατάκες από το τραγούδι “I’ve got no Strings” από τον Πινόκιο.

Οι Avengers θα καταστραφούν

Το trailer δεν έχει καμία σχέση με την ανάλαφρη ατμόσφαιρα των ταινιών της Marvel ακόμη και εν μέσω κατακλυσμού. Αντιθέτως χτίζει έντονα την απελπισία, με όλους τους ήρωες να μοιάζουν αβοήθητοι. Ο Hulk ως Bruce Banner βρίσκεται ξαπλωμένος στο χιόνι, ο Thor ρίχνει το σφυρί του και η ασπίδα του Captain φαίνεται σπασμένη.