Michael Fassbender: Πως θα καταφέρει να υποδυθεί τον Dude;

Ένας από τους πιο δυνατούς κινηματογραφικούς ρόλους μεταφέρεται στο σανίδι.
Michael Fassbender: Πως θα καταφέρει να υποδυθεί τον Dude;



Αν η ιδέα να υποδυθεί ο Michael Fassbender τον Τhe Dude, από την συγκλονιστική ταινία The Big Lebowski των αδερφών Coen, σου φαίνεται παράξενο αλλά και challenging, δεν έχεις παρά να κλείσεις εισιτήρια (λέμε τώρα) για Montreal. Γιατί εκεί θα δεις επί θεατρικής σκηνής αυτό που μόλις περιέγραψα στην προηγούμενη πρόταση. 

Ο Jeff Bridges υποδύθηκε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου που συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομά του. Ο Dude είναι μία από τις φιγούρες που κάθε ηθοποιός θα ήθελε να έχει προσεγγίσει με το δικό του τρόπο.

Αλλά ο αυστηρός και comme il faut Fassbender πως θα γίνει ο uber cool τύπος των Joel and Ethan Coen; Και ποιο ήταν το μυαλό που το σκέφτηκε όλο αυτό τελοσπάντων;

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Jason Reitman. Και τι είναι αυτό που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό;

Μια live ανάγνωση του σεναρίου της ταινίας (κάτι σαν θεατρική ανάγνωση μπροστά σε κοινό) που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ κωμωδίας του Μοntreal, "Just For Laughs".

"Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα το κάνει. Όμως του έχω εμπιστοσύνη. Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Ανυπομονώ να δω τη μεταμόρφωσή του", πρόσθεσε ο Reitman.

Αυτό θα πει ρόλος πρόκληση. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικά "πλανάκια" από το  "Big Lebowski Live Read", το οποίο θα ανέβει στις 24 Ιουλίου.  

   

Δες εδώ ποιες είναι οι αγαπημένες μας Tom Hanks movies και μάθε όσα δεν ήξερες για τον γνωστό ηθοποιό.